Αρχική Απόψεις ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ενθαρρύνει αύξηση των γεννήσεων, επιδιώκει να αντικαταστήσει μέρος του πληθυσμού με αλλοδαπούς μουσουλμάνους

Από τον
Φαήλο Κρανιδιώτη*

Ο πρωθυπουργός το είπε ξεκάθαρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αναπληρώσει τις απώλειες από τη δεύτερη μεγαλύτερη υπογεννητικότητα της Ευρώπης με τους νομιμοποιούμενους παράνομους αλλοδαπούς. Στο 1,3 παιδιά ανά ζευγάρι είμαστε και, αν αφαιρεθούν οι αλλοδαποί, πάμε κάτω από τη μονάδα, ενώ θα πρέπει να φτάσουμε στο 2,1 για να μείνει ίδιος ο πληθυσμός μας. Σύμφωνα με δηλώσεις που είχε κάνει ο Μουζάλας, που δεν είναι οπαδός της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, αλλά και από όσα γνωρίζουμε όσοι έχουμε μάτια και βλέπουμε, η συντριπτική πλειονότητα όσων παραβιάζουν τα σύνορά μας, περί το 85%, είναι πλέον σκέτοι οικονομικοί πρόσφυγες. Από αυτούς που θέλει να νομιμοποιήσει πλήρως η Συνθήκη του Μαρακές για την Ασφαλή και Τακτική Μετανάστευση -μα τι ωραίο και πολιτικά ορθό όνομα (!)-, την οποία υπέγραψε η κυβέρνηση και με την οποία συμφώνησε η Ν.Δ. με δήλωση του αρμόδιου τομεάρχη Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με την οποία η μετανάστευση μετατρέπεται από προνόμιο σε δικαίωμα. Οπως στο Pride και στη σύνθετη ονομασία erga omnes, όπως στη θέση περί σεβασμού του κουρελόχαρτου των Πρεσπών, έτσι και στο Μεταναστευτικό, στη μοιραία πολιτική του καλωσορίσματος και στο δημογραφικό, η κυβέρνηση και η ηγετική ομάδα του Μητσοτάκη είναι χέρι χέρι.

Δεν μπορεί να υπάρξει Ελλάδα χωρίς Ελληνες και τους Ελληνες δεν τους χαρακτηρίζει απλά ένα χαρτί ταυτότητας ή διαβατήριο. Το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον είναι οι ιδανικές προϋποθέσεις να θεωρείσαι Ελληνας. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπου κάποιοι δεν τα έχουν και τα τέσσερα, όμως σίγουρα απαιτείται ένας ιδιαίτερος συναισθηματικός και ηθικός δεσμός με ό,τι είναι και εκπροσωπεί αυτή η Πατρίδα, οι Ιδέες, οι Ηρωες και τα Σύμβολά της. Το τι άλλωστε Πατρίδα, με ποια ταυτότητα, τι κράτος ήθελαν να φτιάξουν οι αγωνιστές δωρητές της Ελευθερίας μας το προσδιόρισαν ήδη τα πρώτα επαναστατικά Συντάγματα. Ελληνικό Εθνος και Ορθοδοξία. Και οι πρόνοιες αυτές δεν άλλαξαν έως σήμερα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε τις θέσεις του για το ζήτημα πριν ακόμη γίνει κυβέρνηση. Δημόσια και προγραμματικά ήταν υπέρ της πολιτικής των ανοικτών συνόρων, του να φέρουν οι μετανάστες και τις οικογένειές τους, ήταν και είναι υπέρ της απονομής της ιδιότητας του Ελληνα πολίτη με αυτοματισμούς και ελάχιστες προϋποθέσεις. Χωρίς εξατομικευμένα κριτήρια. Χωρίς καμία πρόνοια για τη μη υπονόμευση της εθνικής και κοινωνικής συνοχής από αυξανόμενους μεγάλους αριθμούς αναφομοίωτων αλλοδαπών.

Η πλειονότητα των προσφύγων και των λαθρομεταναστών είναι σουνίτες μουσουλμάνοι. Σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν έχουν αφομοιωθεί και ενταχθεί πλήρως. Η κουλτούρα πολλών εξ αυτών, οι αντιλήψεις τους για τα δικαιώματα των γυναικών, των παιδιών, των ομοφυλοφίλων και κάθε μη μουσουλμάνου έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με τον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό και τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των ευρωπαϊκών εθνών. Οι παλιές αποικιακές δυνάμεις που εισήγαγαν εκατομμύρια μουσουλμάνους, ως εργατικά χέρια, ή επέτρεψαν τη μετανάστευσή τους και μετά την αρχή της δύσης της ευρωπαϊκής βιομηχανίας κατάφεραν απλά να δημιουργήσουν παράλληλες κοινωνίες, ήτοι γκέτο. Σήμερα τα προβλήματα αυτών των γκέτο, με τις μάζες αναφομοίωτων ανθρώπων, σε συνδυασμό με τη φτώχεια και την αδυναμία πολιτισμικής ενσωμάτωσης, είναι εκρηκτικά. Δημιουργήθηκαν κοινωνικές συνθήκες που αποτελούν θερμοκήπιο για την καλλιέργεια της ισλαμικής τρομοκρατίας. Μην ξεχνάτε πως π.χ. στη Γαλλία, στην Αγγλία, στο Βέλγιο οι περισσότεροι ισλαμιστές τρομοκράτες ήταν home boys, παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς μεταναστών και όχι νεοαφιχθέντες. Το Ισλάμ, που δεν είναι απλά θρησκεία αλλά πολιτικό σύστημα, είναι από τη φύση του επεκτατικό. Οταν δε ο πληθυσμός των πιστών ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο ποσοστό, τότε οι εκδηλώσεις επιβολής στην πλειονότητα γίνονται πιο επιθετικές, ενώ θεωρούν τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως εμείς τα αντιλαμβανόμαστε, ύβρι και αμαρτία.
Οι Ελληνες λοιπόν αντιμετωπίζουμε έναν ύπουλο εχθρό, την υπογεννητικότητα. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα γίνουμε Χετταίοι, μουσειακό είδος. Δείτε στη σελίδα μας το πρόγραμμά μας για το Δημογραφικό – Μεταναστευτικό, με πρακτικές προτάσεις με εθνικό πρόσημο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να σκεφτεί και να υλοποιήσει πολιτικές ενθάρρυνσης της αύξησης των γεννήσεων από τις Ελληνίδες, θέλει απλά να αντικαταστήσει μέρος του πληθυσμού με αλλοδαπούς μουσουλμάνους, αφού τέτοιοι έρχονται κυρίως με διακινητή το κράτος-συμμορία και όχι Γιαπωνέζοι ταοϊστές, Ινδοί βουδιστές ή Ελβετοί λουθηρανοί. Είναι Αφγανοί, Πακιστανοί, Αραβες, Σομαλοί κ.λπ.

Η πολιτική αυτή είναι φυσικά ευθυγραμμισμένη με του Σόρος, της Μέρκελ και του διεφθαρμένου ιερατείου της Ε.Ε., όμως βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα. Είναι επικίνδυνη, διότι θα δημιουργήσει γρήγορα μια τεράστια μειονότητα, που δεν πρόκειται ποτέ να αφομοιωθεί, και θα αλλοιώσει επικίνδυνα για την ασφάλεια και τη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας τον πληθυσμό.

Η βαθιά σολομωνική της Αριστεράς, οι ιδεοληψίες κατά του Εθνους, υπέρ του διεθνισμού και μιας φαντασιακής παγκόσμιας κοινότητας αδερφοσύνης οδηγούν σε αυτή την εξαμβλωματική και αυτοκτονική πολιτική. Παλιότερα πίστευα πως δεν καταλαβαίνουν ποιον λαό κυβερνούν. Εκανα λάθος. Ακριβώς επειδή ξέρουν κι επειδή θεωρούν το φρόνημα του Εθνους μας ακατάβλητο, αφού με έναν αιώνα προπαγάνδα δεν κατάφεραν να αλλάξουν τα μυαλά και την ταυτότητα των ανθρώπων, αποφάσισαν να τους αντικαταστήσουν με άλλους.
Νομίζουν δε πως αυτοί οι άλλοι, που θεωρούν την Αριστερά μια από τις αιρέσεις των απίστων, θα τους ψηφίζουν ευγνώμονες εσαεί. Αφού πια ξέρει αγγλικά ο πρωθυπουργός μας, θα του το πω ιδιωματικώς: you wish my fish. Θα κονομήσουμε μειονότητα φαρδιά, πλατιά και αρκούντως επιθετική στο μέλλον, που θα κάνει τα δικά της και θα συνεννοείται με κάτι καλούς γειτόνους απέναντι. Θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε, όλοι μας αδιακρίτως.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Life Discipline & Writer Tom Seaman Focuses on Precisely how Health & Wellness Can Impact Personal Romantic relationships & Peace

Life Discipline & Writer Tom Seaman Focuses on Precisely how Health & Wellness Can Impact Personal Romantic relationships & Peace ...

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to rotate Lives being a High-End Romance Professional

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to rotate Lives being a High-End Romance Professional The Work: Orly...

How to big date Like a-game Theorist I needed to reexamine the a relationship tactic.

How to big date Like a-game Theorist I needed to reexamine the a relationship tactic. Latest summertime, videos went widespread demonstrating a man asking a...

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to swap Lives becoming High-End World wide web dating Professional

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to swap Lives becoming High-End World wide web dating Professional The Knowledge: ...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!