Αρχική Uncategorized ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ

ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ

Τα παρατράγουδα της υπόθεσης “Πυθία”

 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο, έπειτα από τις αποκαλύψεις του βουλεύματος της περιβόητης υπόθεσης “Πυθία”! Και παρά το γεγονός ότι το θέμα έσκασε σαν βόμβα στη ζωή μας, τα Συστημικά ΜMΕ, αλλά και τα κόμματα αποφεύγουν να το ακουμπήσουν – εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων – προφανώς γιατί υπάρχει συγκεκριμένη “οδηγία” από την γνωστή πρεσβεία από την οποία άλλωστε, όπως αποκαλύπτει το βούλευμα έγιναν και οι υποκλοπές την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004! Στην ίδια πρεσβεία που έδιναν αναφορά οι “δυσαρεστημένοι Πασόκοι υπάλληλοι των υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών της χώρας μας”, όπως ανέφερε ο ίδιος ο τότε αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα σε τηλεγράφημά του στην κεντρική του υπηρεσία αλλά και γιατί δεν συμφέρει πολιτικά η ολική επάνοδος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην κεντρική πολιτική σκηνή! Αυτό όμως, πουν μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι, κάποια Μέσα ασχολήθηκαν πιο πολύ με το να προβάλλουν τις ενστάσεις του στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου κ. Μιχάλη Καρχιμάκη!
Που με απανωτές δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν σε φιλικά του Μέσα, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας “Κυριακάτικη Δημοκρατία”, του δικαστικού βουλεύματος που τον παραπέμπει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών με βαρύτατες κατηγορίες, προσπαθεί εναγωνίως να δικαιολογήσει τα, κατ εμάς, αδικαιολόγητα αλλά κυρίως να αποπροσανατολίσει όπως εμείς το βλέπουμε, την κοινή γνώμη αλλά κυρίως τη Δικαιοσύνη, που όπως ο ίδιος μας αποκαλύπτει έχει ήδη ασκήσει έφεση στον επόμενο βαθμό! Κι εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, επειδή έχουμε παρακολουθήσει στενά την υπόθεση και μάλιστα είμαστε εμείς πρώτοι που είχαμε προβλέψει τις ραγδαίες αυτές εξελίξεις…

Το λόγο έχει μόνο η Δικαιοσύνη

Είμαστε της άποψης ότι οι δικαστικοί λειτουργοί (δικαστές, ανακριτές και εισαγγελείς) που χειρίστηκαν μέχρι σήμερα την συγκλονιστική αυτή υπόθεση στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και του λειτουργήματος που ασκούν παρά τις πιέσεις που τους ασκήθηκαν από εντεταλμένα “πρακτοράκια” των Αμερικανών, αλλά όπως πιστεύουμε και από Έλληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους! Άλλωστε, δεν θα μπαίναμε ποτέ στον κόπο να κρίνουμε την δικαστική απόφαση που αποτυπώνει και την επιθυμία και ικανοποίηση του ελληνικού λαού, που εδώ και καιρό είχε πάρει μυρωδιά τι είχε παιχτεί πίσω από την πλάτη του και το πως και γιατί οι Αμερικανοί έβαλαν τον Γιώργο Παπανδρέου και την παρέα του, να κυβερνήσει ή μάλλον καλύτερα να διαλύσει την Πατρίδα μας! Το κάνουμε όμως, λόγω των παρεμβάσεων του κ. Καρχιμάκη που επιβεβαιώνει στο ακέραιο τα όσα γράφαμε πριν λίγους μήνες! Και εδώ κολλάει το ρηθέν από τον θυμόσοφο λαό μας: “θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”!

Προβλέπαμε παρ΄ ότι δεν είμαστε προφήτες

Πριν όμως προχωρήσουμε στην ανάλυση αυτής της ρήσης καλό θα ήταν να ρίχνατε μια ματιά στα όσα είχαμε αποκαλύψει εδώ στην “Ελεύθερη Ώρα” στα άρθρα μου, με τίτλους, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017: «Καρκινώματα αποδομούν την ΕΥΠ – Πάνε για κουκούλωμα την “Πυθία”;;», την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017: «Η “ΠΥΘΙΑ” ΚΑΙ ΤΟ …“ΜΑΝΤΕΙΟ” ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ… – Η “παράγκα” του Ρουμπάτη σε δράση» και την Πέμπτη 29 Ιουνίου: «ΤΗΣ ΕΥΠ …ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ -Προσπαθούν το κουκούλωμα της εξόντωσης Καραμανλή» και θα καταλάβετε πολλά! Ας δούμε μερικά από όσα “προφητικά” λέγαμε τότε χωρίς εμείς να γνωρίζουμε βέβαια ότι το Δικαστικό Συμβούλιο προχωρούσε τη διαδικασία… Προφανώς όμως, τα ήξεραν ο κ. Καρχιμάκης και οι παλιοί του κομματικοί “σύντροφοι” από το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και στην Ε.Υ.Π., ο Υπουργός Νίκος Τόσκας, ο Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης, ο πρόεδρος του Υπηρεσιακού – Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΥΠ και Β΄ Υποδιοικητής της υπηρεσίας κ. Ιωάννης Λιούκας και οι συγκατηγορούμενοι του κ. Καρχιμάκη στην υπόθεση αυτή, υπάλληλοι της ΕΥΠ, η κ. Αγγελική Πατελάκη και ο γνωστός και μη εξαιρετέος συνδικαλιστής κ. Θεόδωρος Σπατιώτης,  που όπως σας είχαμε αποκαλύψει πάλι εδώ στην Ελεύθερη Ώρα, τυγχάνει να είναι και φιλαράκι αλλά και μάρτυρας υπεράσπισης του “έγκριτου” φιλοκυβερνητικού δημοσιογράφου και εκδότη κ. Κώστα Βαξεβάνη (η αναζήτηση των άρθρων μου, μπορεί να γίνε και από το www.egerssi.gr!

Βαξεβάνης – Σπατιώτης πάνε χέρι-χέρι…

Επίσης, αν ρίχνατε μια ματιά στο άρθρο μου που δημοσιεύθηκε στην ΕΩ την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 με τίτλο: «ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ …ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ – Ολετήρας ο Γιώργος Παπανδρέου», θα αντιλαμβανόσασταν τι εννοούμε… Και σήμερα, επειδή κάποιοι ίσως δεν μας πιστεύουν – ιδίως κάποιοι «Guardian readers», φίλοι από την Αγγλία – ότι δηλαδή δεν είναι ποτέ δυνατόν αριστερός δημοσιογράφος να υπερασπίζεται στα δικαστήρια τον κ. Σπατιώτη και ταυτόχρονα εκείνος να τον υπερασπίζεται σε δικές του υποθέσεις, σας παρουσιάζουμε κατ΄ αποκλειστικότητα, φωτογραφία από συνάντηση του κ. Βαξεβάνη με τον κ. Σπατιώτη, που μας έστειλε “φίλος” που παρακολούθησε το ρεπορτάζ μας!  Μας εστάλη και άλλο φωτογραφικό και όχι μόνο υλικό το οποίο θα σας το παρουσιάσουμε όταν εμείς κρίνουμε σκόπιμο ανάλογα και με την εξέλιξη της υπόθεσης! Πάντως, βλέποντας κάποιος το υλικό αυτό, το συμπέρασμα που βγάζει είναι ότι οι Πασόκοι βουλευτές και συνδικαλιστές πριν μερικά χρόνια “έτρωγαν καλά” στα ακριβά μαγαζιά του Κολωνακίου…

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ – ΣΠΑΤΙΩΤΗΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΦΙΛΙΚΑ

Αποκαλύπταμε τα εξής συνταρακτικά…

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας και να δούμε κάποια από αυτά που γράφαμε και που ήρθε ο κ. Καρχιμάκης με τις ανακοινώσεις του να μας επιβεβαιώσει πλήρως:  Γράφαμε: «Διαβάσαμε χθες στις παραπολιτικές στήλες καθημερινής εφημερίδας για μια εξέλιξη σκέλους της γνωστής υπόθεσης “Πυθία” και πλέον δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι αυτό που κάποιοι φοβόμαστε, ότι δηλαδή η κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου τα έχει ξεπουλήσει όλα στους αμερικανούς είναι μάλλον πραγματικότητα. Η είδηση που ήταν στα “ψιλά”, είναι ότι κάποιοι εκεί στα άνω διαμερίσματα της “Κατεχάκη” ετοιμάζονται άρον – άρον να “κλείσουν” την υπόθεση ως προς το σκέλος που αφορά την διαρροή άκρως απορρήτων εγγράφων της ΕΥΠ που είχαν ως αποδέκτη τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή από δύο υπαλλήλους της (Θεόδωρο Σπατιώτη και Αγγελική Πατελάκη) σε στέλεχος της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης του Γιώργου Παπανδρέου, τον Μιχάλη Καρχιμάκη.», και «Έτσι, δεν τέθηκαν οι δύο υπάλληλοι αμέσως σε αργία όπως έκαναν στην υπηρεσία σε αρκετές άλλες περιπτώσεις και για μικρότερης μάλιστα σημασίας αδικήματα ακόμη και πλημμεληματικού χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές άδικα επειδή το καθεστώς ΓΑΠ στοχοποίησε στελέχη που είχαν το σθένος να αντισταθούν στις παρανομίες τους…» και «Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Θ. Σπατιώτη και την Αγγ. Πατελάκη, σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος όπως προαναφέραμε για το αδίκημα της παραβίασης Μυστικών της Πολιτείας και ήδη τόσο καιρό μετά, δεν έχουν καν τεθεί σε αργία, αλλά εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους κανονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο μεν Σπατιώτης παραμένει στο ίδιο πόστο ενώ την Πατελάκη απλά την μετακίνησαν σε ένα γραφείο ψυγείο, στο ταμείο της υπηρεσίας που ασχολείται με την μισθοδοσία του προσωπικού. Όπως μάλιστα διαβάσαμε χθες η ΕΔΕ που διετάχθη για την υπόθεση έκλεισε άρον – άρον μέσα σε λίγους μήνες όταν οι αντίστοιχες ΕΔΕ για άλλους υπαλλήλους διήρκεσαν 4-5 χρόνια… Και σήμερα, Παρασκευή συνεδριάζει το πειθαρχικό συμβούλιο της υπηρεσίας για να κλείσει και τυπικά την υπόθεση… και απ΄ ότι ακούγεται το πάνε για κουκούλωμα… Λέγεται ότι οι Ρουμπάτης και Τόσκας εν όψει και των αβέβαιων πολιτικών εξελίξεων θέλουν να κλείσει αυτή η υπόθεση κατ΄ εντολή Τσίπρα – Παππά και Σια… Και έτσι κάνουν και εξυπηρέτηση στα φιλαράκια τους, τους αμερικάνους αλλά και στους Μ. Καρχιμάκη και Κ. Βαξεβάνη που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας εμπλέκονται στην υπόθεση. Ακούγεται δε – όρκο δεν παίρνουμε – ότι έχουν πάρει και το ΟΚ γι΄ αυτό και από τους Προκόπη Παυλόπουλο και Δ. Παπαγγελόπουλο…
Επίσης, το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι ανέθεσαν την ΕΔΕ σε κολλητό του Σπατιώτη του οποίου μάλιστα ικανοποίησαν το χρόνιο αίτημά του να τον μεταθέσουν στον τόπο “συμφερόντων” του στην Ήπειρο… Οψόμεθα… Επίσης, φημολογείται δεν εκλήθησαν για κατάθεση στην έρευνά του, βασικοί μάρτυρες κατηγορίας, όπως ο Κ. Αγγελάκης ή οι διοικούντες την υπηρεσία την περίοδο Κ. Καραμανλή αλλά και άλλους…» 
και επίσης γράφαμε: «Είχαμε προβλέψει την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2016 στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα: «Καρκινώματα αποδομούν την ΕΥΠ – Πάνε για κουκούλωμα την “Πυθία”», ότι κάποιοι στην Κατεχάκη απεργάζονταν σχέδια αποδόμησης και ακύρωσης του ανακριτικού και εισαγγελικού πορίσματος για την σκοτεινή υπόθεση “Πυθία” που τόσο έχει απασχολήσει με πρωτοσέλιδα, ειδικά αφιερώματα και ειδικές εκπομπές τα ελληνικά αλλά και τα ξένα ΜΜΕ.
Το Παπανδρεϊκό – Τσοχατζοπουλικό “σύστημα” του ΠΑΣΟΚ που παραδιοικεί αυτή την ταλαίπωρη υπηρεσία από το 2009 μέχρι και σήμερα, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένους “έγκριτους” δημοσιογράφους, που δήθεν ανήκουν στον λεγόμενο προοδευτικό αριστερό χώρο, το “σύστημα” όπως αποκάλυψε ο ιστότοπος “WikiLeaks” – αλλά κανείς δεν τόλμησε να ακουμπήσει ή έστω να το ελέγξει – είναι επιρρεπές στις διαρροές προς την αμερικάνικη πρεσβεία! Το “σύστημα” που έχει καταφέρει με φοβικά σύνδρομα και δημοσιογραφικό booling, όπως φαίνεται έχει απλώσει τα πλοκάμια του μέχρι και τα υψηλότερα σκαλοπάτια της ελληνικής δικαιοσύνης, έκανε πάλι το θαύμα του… Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει… Προχώρησε στην έκδοση αθωωτικής απόφασης για τους ελεγχόμενους από την τακτική δικαιοσύνη υπαλλήλους της ΕΥΠ, τον Συριζαίο σήμερα, προερχόμενο από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστή Θεόδωρο Σπατιώτη και την Αγγελική Πατελάκη που κατηγορούνταν για το βαρύτατο, κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα, της παραβίασης μυστικών της πολιτείας – κατασκοπία και τους έχει επιβληθεί με ομόφωνη απόφαση ανακριτού και εισαγγελέα το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Οι οποίοι κατηγορούνται, ότι έδιναν στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος κατηγορείται για την ηθική αυτουργία στην παραπάνω ενέργειά τους, τα άκρως απόρρητα ενημερωτικά δελτία της υπηρεσίας προς τον τότε πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή. Δηλαδή, ο κ. Καρχιμάκης και άρα ο Γιώργος Παπανδρέου που τότε ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήξερε τα πάντα πριν τα μάθει ο Πρωθυπουργός της χώρας!
Και όλα αυτά όπως αποκαλύφθηκε με το πόρισμα του ανακριτή αλλά και όπως αποκαλύφθηκε στον Τύπο είναι αποδεδειγμένα τόσο με τις έγγραφες αναφορές και καταθέσεις της μακαρίτισσας υπαλλήλου της ΕΥΠ Ευγενίας Λεβογιάννη αλλά και άλλων στελεχών της υπηρεσίας όσο και με την ηχητική καταγραφή της Πατελάκη η οποία ομολογεί σε αυτήν το γεγονός της παράνομης παράδοσης εγγράφων της υπηρεσίας στον Καρχιμάκη…» 
και «Παρά ταύτα το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της υπηρεσίας έπειτα από δύο επεισοδιακές συνεδριάσεις, την Παρασκευή 16/6/2017 και την Δευτέρα 19/6/2017, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μας, αθώωσε τους δύο υπαλλήλους με 4 ψήφους υπέρ και 1 κατά! Έσπευσαν μετά από μια πρόχειρη ΕΔΕ – που διήρκεσε μόνο λίγους μήνες, όταν η έρευνα στην τακτική δικαιοσύνη διήρκεσε πολλά χρόνια – και που το πόρισμά της, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μας, δεν ήταν ξεκάθαρο αλλά άφηνε πολλές ερμηνείες, ήταν δηλαδή ένα πόρισμα ήξεις – αφίξεις… Έωλο που μπάζει από παντού…!
Αυτό ακριβώς λέει το ρεπορτάζ μας!»
 και «Αυτός, που τελικά είχε το σθένος να αντιδράσει και τελικά να μειοψηφήσει προτείνοντας την διενέργεια συμπληρωματικής και ενδελεχούς έρευνας – σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μας – καθότι το πόρισμα ήταν ελλιπέστατο! Έθεσε πολλά ζητήματα και ερωτηματικά τόσο επί της διαδικασίας όσο και επί της ουσίας της υπόθεσης. Ανέφερε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ότι διαπιστώνει πως δεν κλήθηκαν από τον διεξάγοντα την ΕΔΕ, υπάλληλο κ. Κώστα Ζαφειρόπουλο, βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, όπως ο πρώην προϊστάμενος στην κατασκοπία κ. Κώστας Αγγελάκης που ήταν και εκ των πρωταγωνιστών στο περίφημο γεύμα που παρέθεσαν οι τότε Πασόκοι συνδικαλιστές στον Μιχάλη Καρχιμάκη, οι τότε διοικούντες την υπηρεσία επί κυβερνήσεως Καραμανλή, η διευθύντρια της διεύθυνσης που υπηρετούσε, η κ. Πατελάκη και υπάλληλοι που υπηρετούσαν μαζί με την κ. Πατελάκη στο ίδιο γραφείο και που σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, υπάρχει κατάθεση στην ΕΔΕ που αναφέρει ότι στο γραφείο της είχαν πάρει μυρωδιά το τι συνέβαινε…
Γιατί λοιπόν, δεν τους κάλεσαν όλους αυτούς αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο γεύμα στο “Πρυτανείο” του Κολωνακίου;; Επίσης, γιατί δεν ελήφθη υπόψη η ομολογία που περιλαμβάνεται στο ηχητικό ντοκουμέντο;; Και άλλα πολλά… Ακούστηκαν πολλά όπως και το τι ξέρεις εσύ από νομικά;; Φανταζόμαστε πολλά περισσότερα, από τους τεχνικούς που συμμετείχαν στο όργανο αλλά αυτά δεν θα τα κρίνουμε εμείς. Επίσης, από το ρεπορτάζ μας προκύπτει ότι ο διεξάγων την περιβόητη ΕΔΕ κ. Κώστας Ζαφειρόπουλος είναι “συντοπίτης” – από την ίδια γειτονιά – και φίλος του Σπατιώτηπου πρόσφατα είχε εκλεγεί στο πειθαρχικό συμβούλιο με τη στήριξη της ομάδας Σπατιώτηόταν κατέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, με την πίεση πάλι της ομάδας Σπατιώτη τον αναβάθμισαν σε υποδιευθυντή και τώρα του έβγαλαν μετάθεση, έπειτα από επιθυμία του στον τόπο συμφερόντων του αμέσως μετά την έκδοση του πορίσματος!»
 και «Γιατί πήραν αυτήν την απόφαση, τόσο πρόχειρα και τόσο βιαστικά;; …
H εκτίμησή μας είναι, ότι τα τέσσερα μέλη της Επιτροπής, βιάστηκαν προκαταλαμβάνοντας την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου… Ίσως να νομίζουν ότι οι δικαστές επηρεάζονται από τέτοιες αποφάσεις δοτών οργάνων της εκτελεστικής εξουσίας… Ίσως να πιστεύουν ή να τους έχουν αφήσει κάποιοι να το πιστεύουν, ότι οι δικαστές χρειάζονται κάποια “βοήθεια” στο να χρειαστεί να κουκουλωθεί αυτή η σκοτεινή υπόθεση, που ίσως είναι το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο που έσκασε στην χώρα από την μεταπολίτευση και μετά.»!

 

Μας επιβεβαίωσε ο κ. Καρχιμάκης…

Και ω του θαύματος, έρχεται τώρα ο κ. Καρχιμάκης και επιβεβαιώνει πλήρως όλο μας το ρεπορτάζ και όλες μας τις προβλέψεις. Τι μας λέει ο κ. Καρχιμάκης επικρίνοντας τους δικαστές για την απόφασή τους περί παραπομπή τους; Ότι οι δικαστές του Δικαστικού Συμβουλίου δεν έλαβαν υπόψη τους την απόφαση της ΕΥΠ! Μάλιστα, έτσι ακριβώς! Ανερυθρίαστα… Άρα όλα αυτά που έκανε η ηγεσία της ΕΥΠ και οι παρατρεχάμενοί της υπαλληλίσκοι του Πασοκο – Συριζαίου κομματικού παρακράτους, τόσο βιαστικά και χωρίς να καλέσουν κατά την “έρευνά τους” βασικούς παράγοντες της υπόθεσης – επειδή μάλλον δεν τους βόλευε – έγιναν μόνο και μόνο για να δώσουν αβάντα στον κ. Καρχιμάκη και στους συγκατηγορούμενούς του… Δυστυχώς γι΄ αυτούς κι ευτυχώς για την αλήθεια οι δικαστές του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών δεν “τσίμπησαν”!
Αλλά, ας δούμε και κάποια άλλα σημεία των ανακοινώσεων του κ. Καρχιμάκη που από το ρεπορτάζ που κάναμε με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, διαψεύδουν παταγωδώς όσα αναφέρει… Φαίνεται, καταβάλει μια αγωνιώδη προσπάθεια να μας πείσει ότι, την καταγγελία εναντίον του την έκανε το στέλεχος της ΕΥΠ κ. Κώστας Αγγελάκης! Αλλά τον κ. Καρχιμάκη τον καταλαβαίνουμε…
Προσπαθεί να παραπλανήσει τους δικαστές του Δικαστικού Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που θα εκδικάσει την έφεσή του, όπως διαβάσαμε, αναφέροντας ότι όλα αυτά που ομολογεί σε νόμιμη καταγραφή – όπως ήδη απεφάνθησαν οι δικαστές – η συγκατηγορούμενή του κ. Αγγελική Πατελάκη είναι κατασκευάσματα του κ. Κώστα Αγγελάκη! Όμως, είναι γνωστό πλέον, στο Πανελλήνιο ότι βρίσκεται υπό διωγμό άδικα από το κομματικό παρακράτος των Πασοκο – Συριζαίων, επειδή τόλμησε να ορθώσει το ανάστημά του στις έκνομες ενέργειές του!

Καρχιμάκης και Αγγελάκης

Και ναι μπορεί, ο κ. Αγγελάκης – όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ μας – να είναι βασικός μάρτυρας στην υπόθεση, αλλά δεν είναι αυτός που αποκάλυψε πρώτος την υπόθεση της διαρροής εγγράφων από την ΕΥΠ! Αυτό το έκανε η αείμνηστη υπάλληλος της Υπηρεσίας Ευγενία Λεβογιάννη με την από 11/4/2013 αναφορά της, απόσπασμα της οποίας πρωτοδιαβάσαμε στο τεύχος 28 του Δεκεμβρίου 2013 του περιοδικού “Crash” σε ρεπορτάζ του Γιώργου Τράγκα, ενώ ολόκληρη μπορείτε να τη διαβάσετε στο έγκυρο ειδησεογραφικό ελληνοαμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων “Greek American News Agency” στις 9/3/2014! Τους λόγους που η μακαρίτισσα Λεβογιάννη προχώρησε μεταξύ άλλων και στην αποκάλυψη αυτή, τους γνώριζε πολύ καλά Ο κ. Καρχιμάκης, γιατί τους αναφέρει σε άλλα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και τα οποία θα αποκαλύψουμε σύντομα…
Αλλά βλέπετε δεν συμφέρει κανένα να ακούγεται κάτι για την μακαρίτισσα, γιατί παρότι το σύστημα Γιώργου Παπανδρέου προσπάθησε – δεν τα κατάφερε – να της φορτώσει και αυτής κάτι, όπως έκανε με τόσους άλλους υπαλλήλους της υπηρεσίας, που δεν υποτάχθηκαν. Και έτσι για την ιστορία στην πρώτη και κύρια κατάθεσή του στον κ. Ανακριτή ο κ. Αγγελάκης δεν μνημονεύει καθόλου τον κ. Καρχιμάκη (δικογραφία ολόκληρη στην από 18/9/2017 δημοσίευση στο “Greek American News Agency”)! Γι΄ αυτό λοιπόν, καλό θα ήταν να σταματήσει ο κ. Καρχιμάκης αυτό το παραμυθάκι! Όσο δε για τα περί υποδίκων του υποκόσμου, αυτά μάλλον όπως μαθαίνουμε από κύκλους του κ. Αγγελάκη, ο κ. Καρχιμάκης θα έχει ραντεβού στα …γουναράδικα, συγνώμη στα Δικαστήρια!

Καυτά ερωτήματα

Ωστόσο, από το ρεπορτάζ μας προκύπτει ότι κάποτε οι δυο άνδρες ήταν κολλητάρια… Πώς λοιπόν, ο κ. Καρχιμάκης ένας εξέχοντας παράγοντας του δημόσιου βίου, είχε σχέσεις με ανθρώπους του υποκόσμου; Και για το αν το μετέφερε τότε αρμοδίως το γεγονός του “Πρυτανείου”, από το ρεπορτάζ μας προκύπτουν άλλα από αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Καρχιμάκης και τα οποία μάλλον και αυτά θα τα άκουσε, προφανώς, στα Δικαστήρια. Όπως εκεί θα άκουσε και θα είδε και πολλά άλλα ντοκουμέντα… Και δεν είναι άδικο και άνανδρο ο κ. Καρχιμάκης να καταφέρεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο εναντίον ενός ανθρώπου που γνώριζε ότι δεν μπορεί λόγω της ιδιότητάς του να του απαντήσει δια μέσω του Τύπου; Και αλήθεια ο κ. Καρχιμάκης, γιατί δεν βγήκε να πει αυτά που λέει τώρα, τον Δεκέμβρη του 2013 όταν ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε την αναφορά Λεβογιάννη, η οποία αποκάλυπτε, σε ειδικό ένθετο μάλιστα, τη συζήτηση στο “Πρυτανείο”;; Ή μήπως, το έκανε και δεν το πήρε κανείς μυρωδιά;
Επίσης, γιατί αφού ισχυρίζεται ότι, το ηχητικό ντοκουμέντο δεν είναι αυθεντικό, γιατί δεν ζητάει από το Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών να διατάξει μια πραγματογνωμοσύνη για να δούμε αν είναι αυτές οι φωνές των πρωταγωνιστών σε αυτό;;…
Και γιατί αλήθεια δεν το έκανε αυτό η ΕΥΠ;; Μήπως γιατί εκεί γνωρίζουν τις φωνές και δεν έπρεπε να μιλήσουν;; Και τέλος στον κ. Καρχιμάκη ένα ακόμα μεγάλο ερώτημα!… Γιατί η ΕΥΠ δεν έκανε έρευνα για τις καταγγελίες Λεβογιάννη εν τη γενέσει τους όταν ακόμα η Ευγενία Λεβογιάννη ήταν εν ζωή και τους έπιασε τώρα η τρεμούλα που το θέμα ήταν στην κρίση του Δικαστικού Συμβουλίου;;..
Μήπως γιατί δεν άφηναν τα συντρόφια του κ. Καρχιμάκη που συγκυβερνούσαν με τον Αντώνη Σαμαρά;; Μήπως επειδή, τότε πρόεδρος στο συνδικάτο της ΕΥΠ ήταν ο συγκατηγορούμενός ΤΟΥ Κ. Καρχιμάκη, κ. Θεόδωρος Σπατιώτης;; Ή μήπως επειδή πίστευαν ότι οι αμερικάνοι θα κατάφερναν να παρέμβουν στην ελληνική Δικαιοσύνη και να κουκούλωναν την υπόθεση;;
Πάντως καλό θα είναι, ο κ. Καρχιμάκης, που φαίνεται πως ξέρει τόσα πολλά για την ΕΥΠ να μας έδινε και μια εξήγηση, για το, σε ποιους δυσαρεστημένους υπαλλήλους επιρρεπείς σε διαρροές προς την πρεσβεία αναφερόταν ο αμερικανός πρέσβης το 2006;;

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

income financial institutions in Massachusetts which are the fastest challenging money finance institutions in Virginia

income financial institutions in Massachusetts which are the fastest challenging money finance institutions in Virginia Hurricane industry funds are an accomplished money firm emphasizing directly...

Cerco libero funziona? Osservazione ed opinioni addosso un posto plausibile

Cerco libero funziona? Osservazione ed opinioni addosso un posto plausibile La singletudine e lontano tendenza, lo sapevi? Eleggere la persona circa coniugi oppure ancora...

Safeguard and supplies in addition to the undeniable fact that no cash is necessary from this mortgage down you’ll

Safeguard and supplies in addition to the undeniable fact that no cash is necessary from this mortgage down you'll What exactly are zero down mortgages? It...

Locals might have a definite road. I have down very well with my wife.

Locals might have a definite road. I have down very well with my wife. The year incorporates important adjustment for any of locals. Aries Horoscope...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!