Αρχική Απόψεις Θεία Κοινωνία & Κορωνοϊός- το μεγάλο πείραμα έγινε

Θεία Κοινωνία & Κορωνοϊός- το μεγάλο πείραμα έγινε

ΤΟ “ΠΕΙΡΑΜΑ” ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΑΝ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ “ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ” ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ !!! – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2020 ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ, ΠΕΡΑΣΑΝ 25 ΚΥΡΙΑΚΕΣ. ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 9.000 ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ ΝΑΟ, ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 15 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΟΤΕ ΣΤΟΥΣ 9.000 ΝΑΟΥΣ ΑΠΟ 15 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΣΤΙΣ 25 ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ: 9.000 x 15 x 25 = 3.375.000 ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 25 ΚΥΡΙΑΚΕΣ

2. ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 2000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΑΝΕ 10 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 25 ΣΑΒΒΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ: 2000 x 10 x 25 = 500.000 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑΛΗΨΕΙΣ

3. ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500), ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ, ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤ’ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑΛΗΨΕΙΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3.375.000+500.000+500.000 ΣΥΝΟΛΟ 4.375.000 ΦΟΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑΛΗΨΕΙΣ

4. ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 17/5/20 ΕΩΣ 1/11/20 ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΑΠΟ 17 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ:
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.500.000 ΦΟΡΕΣ
ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 4.500.000+ ΦΟΡΕΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ; ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ: ΕΑΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΤΑΝ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ 4.500.000+ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 17/5/20 ΕΩΣ 1/11/20 ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ COVID-19 ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ “ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ”, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 2-ΨΗΦΙΑ, Ή ΚΑΙ 3-ΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ: ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΦΕΛΗΣ, ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ 20.000 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΕΙΔΙΚΟΙ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ !!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΟΤΗΡΙΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΠΑΣΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΙΔΙΩΣ ΙΕΡΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΥΕΙ (ΤΡΩΕΙ ΔΗΛΑΔΗ) ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΗΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 22.000.000 ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΟΥΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ.

ΑΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ “ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ”, ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ !!!
ΑΜΗΝ !!!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ !!!
Πρόκειται για απόδοση από ομιλία του Γέροντος Εφραίμ της Σκήτης Αγίου Ανδρέα Καρεών Αγίου Όρους.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Αντιμέτωπη με casus belli η Ελλάδα – Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας

Η τουρκική παραβατικότητα έναντι της Ελλάδας, το κυπριακό και η κλιματική κρίση βρέθηκαν στο επίκεντρο της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 76η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ...

Swipe Good For . a Sperm Donor? New Tinder-Style Software Fights Potential People

Swipe Good For . a Sperm Donor? New Tinder-Style Software Fights Potential People Swipe directly on. a sperm contributor? An egg giver? Tie in with...

Telephone internet dating software hook up pupils Yenta and Grindr have actually just recently achieved popul

Telephone internet dating software hook up pupils Yenta and Grindr have actually just recently achieved popul Apps such Blendr, Yenta and Grindr posses lately become...

requently need inquiries on dating apps in Milwaukee.Coffee accommodates Bagel.

requently need inquiries on dating apps in Milwaukee.Coffee accommodates Bagel. Hinge is the best relationships app for people who hang out for their bios, so...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!