Αρχική Κοινωνία Η «13η σύνταξη» αποκάλυψε τις νέες συντάξεις: Στο 38% το ψαλίδι του...

Η «13η σύνταξη» αποκάλυψε τις νέες συντάξεις: Στο 38% το ψαλίδι του Νόμου Κατρούγκαλου!

1. Eφόσον το ποσό της «13ης σύνταξης» (σ.σ. προεκλογικού επιδόματος-δώρου) θα υπολογίζεται µε βάση τη μεικτή κύρια σύνταξη, θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια του Νόμου Κατρούγκαλου.

Δηλαδή ποιές είναι οι νέες συντάξεις μετά τον επανυπολογισμό των παλαιών. Ποιο είναι το οριστικό ψαλίδι, όπως επίσης είχαμε εξηγήσει.

Αυτό που η Κυβέρνηση «κρύβει» με την άρνησή της να κοινοποιήσει τα ενημερωτικά σημειώματα και τις νέες πράξεις προσδιορισμού της σύνταξης.

2. Ως γνωστόν ο Στρατηγός-Αρχηγός είχε πριν το νόμο Κατρούγκαλου μεικτή σύνταξη 2.720,00 ευρώ περίπου (πληρωτέο 1.420,00 ευρώ περίπου). Σήμερα είδαμε στους λογαριασμούς μας το ποσό των 365,00 ευρώ ως Δώρο. Ποιά είναι η νέα σύνταξη μετά τον επανυπολογισμό;;; Το ποσό αυτό του Δώρου (30% για πάνω από 1.000,00 ευρώ), υπόκειται σύμφωνα με τις διατάξεις σε κρατήσεις υπέρ υγείας 6% και σε φόρο εισοδήματος, η βασική κλίμακα του οποίου είναι στο 22%. Σύνολο κρατήσεων 28%. Επομένως το ποσό προ φόρων είναι 507,00 ευρώ περίπου. Αυτό σημαίνει ότι η νέα μεικτή σύνταξη είναι 1690,00 ευρώ περίπου. Και εδώ έρχονται τα αποκαλυπτήρια για το ψαλίδι (σφαγή) στις συντάξεις!!! Που αγγίζει το 38%!!! Και αυτό είναι το καλό σενάριο. Γιατί αν κράτησαν μικρότερο ποσό φόρου, η μεικτή σύνταξη είναι ακόμη μικρότερη!!!

3. Τελικά όπως είχαμε γράψει το ζήτημα γυρίζει μπούμερανγκ. Την αρχική ψυχρολουσία στα ΑΤΜ διαδέχεται η πλήρης απογοήτευση και η αγανάκτηση μόλις γίνονται κατανοητές οι ως άνω συνέπειες του Νόμου Κατρούγκαλου!!! Η «σφαγή» είναι γεγονός!!!

 

Του Νικολάου Αθ. Μπλάνη Αντιστράτηγου Αστυνομίας ε.α.

ΠΗΓΗ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony Orga­ni­za­tio­nal exper­tise and dili­gence are also appreciated selection for each boy. Ano­ther neces­sary bene­fit depends...

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside Just because your spouse is certainly not suitable...

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems I assumed just as if your abdomen had...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!