Αρχική Πολιτική Η υπόθεση εκπέμπει ….μεγάλη μπόχα. Μας έσπασε την μύτη.

Η υπόθεση εκπέμπει ….μεγάλη μπόχα. Μας έσπασε την μύτη.

Σε τελική ανάλυση έκαψαν το από χρόνια προσωπικό τηλέφωνο του Καμμένου.

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποκαλύπτουν σήμερα ότι ο Πάνος Καµµένος έκανε «ό,τι θα έκανε κάθε πολίτης» συνομίλησε συνολικά µε 12 κλήσεις µε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, από το άκρως προσωπικό του τηλέφωνο που είναι το 6974430300 όπως προκύπτει από τις αναλυτικές καταστάσεις της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.  
Ο Καμμένος μίλησε µε τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη για σχεδόν 20 λεπτά στις 17, τις 18 και τις 23 Ιανουαρίου 2017. Οι αποκαλύψεις αυτές καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του ότι απλώς είπε στον Γιαννουσάκη να καταθέσει και να πει την αλήθεια και εγείρουν πολύ σοβαρά ερωτήματα για παρεμβάσεις στο έργο της ∆ικαιοσύνης.
Στις 17 Ιανουαρίου 2017, ο Πάνος Καµµένος µίλησε τηλεφωνικά τρεις φορές µε τον καταδικασµένο σε ισόβια για την υπόθεση του «Noor1» Μάκη Γιαννουσάκη και άλλη µία φορά την επόμενη ημέρα, στις 18 Ιανουαρίου, καλώντας ο ίδιος ο υπουργός από το προσωπικό του κινητό.
Από όσα ακούγεται να λέει ο Γιαννουσάκης στον διάλογό του µε τον αξιωματικό του Λιµενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη, προκύπτει ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κανόνισε ώστε η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα να επισκεφθεί τον κρατούμενο, καταδικασμένο σε ισόβια, τον οποίο ενημέρωσε ο ίδιος, παίρνοντας τον τηλέφωνο, ότι θα γίνει η επίσκεψη της κ. Τζίβα και τον οποίο προσπάθησε να πείσει να δώσει κατάθεση, παρότι ο Γιαννουσάκης, κατά δήλωσή του, είχε κάνει σαφές ότι δεν είχε σκοπό να δώσει µια κατάθεση η οποία θα ενοχοποιούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του «Noor-1».

Οµως, δεν µιλάµε απλώς για ένα τηλεφώνηµα στο οποίο ο υπουργός ενηµέρωσε για την επικείµενη επίσκεψη της κ. Τζίβα και παρακάλεσε τον έγκλειστο Γιαννουσάκη να πει την αλήθεια.

Ηδη γνωρίζουµε ότι υπήρξαν τέσσερα τηλεφωνήµατα του Πάνου Καµµένου προς τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, τρία στις 17 Ιανουαρίου και ένα στις 18 Ιανουαρίου.

Σήµερα τα «Π» αποκαλύπτουν ότι, µε βάση την κατάσταση των εξερχόµενων κλήσεων από το κινητό που χρησιµοποιούσε ο Γιαννουσάκης, προκύπτει ότι εκείνες τις ηµέρες ο καταδικασµένος έγκλειστος στις φυλακές επιχειρηµατίας πήρε ο ίδιος αυτή την φορά από το κινητό του τηλέφωνο τον Πάνο Καµµένο οκτώ φορές, έξι στις 17 Ιανουαρίου, άλλη µία την εποµένη, στις 18, και µία στις 23 του ίδιου µήνα. Κοινώς, εκείνο το διήµερο Πάνος Καµµένος και Μάκης Γιαννουσάκης µίλησαν 11 φορές συν µία, άγνωστη έως τώρα, σχεδόν 5 ηµέρες µετά, και συγκεκριµένα στις 23 του µηνός, και για συνολικό χρόνο σχεδόν 20 λεπτά.

Το ερώτηµα που προκύπτει είναι: Γιατί έπρεπε Καµµένος και Γιαννουσάκης να µιλήσουν 20 λεπτά στο τηλέφωνο εκείνες τις τρεις µέρες;
Αυτό όχι µόνο φανερώνει οικειότητα ανάµεσα στους δύο συνοµιλητές αλλά και εκ των πραγµάτων καταρρίπτει τους ισχυρισµούς του Π. Καµµένου ότι απλώς τον πήρε για να τον ενθαρρύνει να καταθέσει και να πει την αλήθεια. ∆ύσκολα µπορούµε να φανταστούµε ότι ένας υπουργός συνοµιλεί για σχεδόν 20 λεπτά µε έναν ισοβίτη και το µόνο που του λέει είναι: «Πες την αλήθεια» και «∆ώσε τα αντίγραφα κίνησης λογαριασµών».
Τόσο επίµονες και επαναλαµβανόµενες συνοµιλίες παραπέµπουν είτε σε προσπάθεια µεθόδευσης είτε σε συστηµατική άσκηση πίεσης προκειµένου ο συνοµιλητής όχι απλώς να δώσει στοιχεία στην ανακρίτρια Τζίβα, αλλά και να δώσει τη «σωστή» κατάθεση, εν προκειµένω αυτή που θα ταίριαζε µε την όποια προκατασκευασµένη απόφαση είχαν αποφασίσει να βγάλουν.

Ιδίως όταν µιλάµε για µια συζήτηση στην οποία από τη µια είναι ένας κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης και από την άλλη ένας ισοβίτης, που προφανώς και αναζητά εναγωνίως έναν τρόπο να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του και να τύχει ευνοϊκότερης µεταχείρισης στο Εφετείο. Το πρώτο ερώτηµα που αβίαστα προκύπτει έχει να κάνει µε το πλήθος των τηλεφωνικών συνοµιλιών που όπως αποκαλύπτουν σήµερα τα «Π» δεν είναι µία ή δύο, ούτε καν τέσσερις, αλλά 12 εισερχόµενες και εξερχόµενες κλήσεις µε διάρκεια συνολικά 20 λεπτά. Εάν σε αυτές προστεθούν και τα γραπτά µηνύµατα, τα ερωτήµατα πολλαπλασιάζονται.

Το βασικότερο όµως είναι ότι καταρρίπτεται η θεωρία που προσπάθησε να αναπτύξει η κυβέρνηση, αλλά και ο ίδιος ο Πάνος Καµµένος -προφανώς από βιασύνη και πανικό θεωρώντας ότι τα στοιχεία θα σταµατήσουν να έρχονται στο φωςότι δήθεν ζητήθηκε µέσω του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου να υπάρξει µεσολάβηση Καµµένου για να καταθέσει τα στοιχεία ο Γιαννουσάκης, παρέχοντάς του προστασία (κάτι που επίσης καταρρίπτεται στις επόµενες σελίδες) και ότι ο υπουργός κ. Καµµένος ενηµέρωσε τον αρµόδιο υπουργό ∆ικαιοσύνης και την εισαγγελέα.

Ο κ. Καµµένος έχει υποχρέωση να αποκαλύψει ο ίδιος το περιεχόµενο των συνοµιλιών, προκειµένου να µάθει η κοινή γνώµη όλη την αλήθεια, προτού και αυτά τα ηχητικά ντοκουµέντα βγουν στον αέρα και θα πρέπει να απαντήσει στο γιατί ψεύδεται όταν αναφέρει ότι του ζητήθηκε απλή µεσολάβηση από τον κ. Τριανταφυλλόπουλο.

Αυτό που επίσης πρέπει να απαντηθεί είναι το γιατί την ηµέρα (συγκεκριµένα τις βραδινές ώρες της 17ης Ιανουαρίου του 2017) που πήγε η κυρία Τζίβα στις Φυλακές Αυλώνα, η οποία όπως είπε ο κ. Κοντονής «εστάλη» (άγνωστο από ποιον) χωρίς άδεια εκτός της γεωγραφικής της αρµοδιότητας, ο κ. Καµμένος µιλά συνολικά 9 φορές µε τον καταδικασµένο Γιαννουσάκη.

Ενα επίσης κρίσιµο θέµα είναι γιατί µίλησαν την εποµένη, δηλαδή στις 18 Ιανουαρίου, δύο φορές, και ενώ ο κ. Γιαννουσάκης αρνήθηκε να δώσει την κατάθεση που του υπέδειξε ο λιµενικός Χριστοφορίδης προκειµένου να ενοχοποιηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και τι ειπώθηκε στο τηλεφώνηµα στις 23 του ίδιου µήνα, έξι ολόκληρες ηµέρες µετά το αρχικό τηλεφώνηµα;

Πώς είναι δυνατόν επί συνολικά 20 λεπτά οι δύο άνδρες να συνοµιλούν; Γιατί η «απλή µεσολάβηση» έγινε εµµονή µε 12 συνολικά κλήσεις και τι ακριβώς ζήτησε ο κ. Καµμένος από τον Γιαννουσάκη, ο οποίος ως γνωστόν συνηθίζει να καταγράφει τα πάντα;

http://www.parapolitika.gr/

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το φάκελο “NOOR 1” από την ημέρα που πιάστηκε το πλοίο με την ηρωίνη

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας έκανε το ψέμα επιστήμη για τα εργασιακά

«Εδώ πια δεν είναι θέμα Δεξιάς ή Αριστεράς! Όταν το ψέμα γίνεται επιστήμη και χρησιμοποιείται κατ' επάγγελμα από τον ίδιο τον αρχηγό της Αξιωματικής...

Παπαευαγγέλου: Γιατί αποφασίσαμε τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου

Προχωρά η διαδικασία προτεραιοποίησης των ομάδων υψηλού κινδύνου για νόσηση από covid-19 που θα λάβουν την αναμνηστική δόση εμβολίου. Έχουν προηγηθεί οι ασθενείς υπό...

Οικονόμου: Ο Τσίπρας βάφτισε «εθνική ανάγκη» το τσάκισμα της μεσαίας τάξης επί ΣΥΡΙΖΑ

«Αγκυλωμένο στον παρελθόν» χαρακτηρίσε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου...

Κορωνοϊός – 1.305 νέα κρούσματα και 33 θάνατοι – Στους 348 οι διασωληνωμένοι

Σε 1.305 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 33 θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!