Αρχική Διάφορα Η συμπεριφορά των μουσουλμάνων έχει σχέση με το μέγεθος του πληθυσμού τους...

Η συμπεριφορά των μουσουλμάνων έχει σχέση με το μέγεθος του πληθυσμού τους ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με στοιχεία η συμπεριφορά των ισλαμιστών κι επομένως η μετατροπή τους σε τρομοκράτες, ενάντια σε όσους άτυχους ζουν μαζί τους, είναι ανάλογη της πληθυσμιακής τους δύναμης.

Και τα στοιχεία, που επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, βρίσκονται στο βιβλίο του Δρ. Peter Hammond, ” Σκλαβιά, Τρομοκρατία και Ισλάμ: Οι Ιστορικές ρίζες και η Σύγχρονη Απειλή”.

“Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, ούτε  λατρεία. Είναι ένα πλήρες σύστημα.

Το Ισλάμ έχει θρησκευτικά, νομικά, πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά στοιχεία. Το θρησκευτικό στοιχείο είναι μια γενειάδα για όλα τα άλλα συστατικά”.

 Ο εξισλαμισμός γίνεται όταν υπάρχουν αρκετοί μουσουλμάνοι σε μια χώρα ώστε να ξεσηκωθούν για τα αποκαλούμενα «θρησκευτικά τους δικαιώματα».

Όταν οι πολιτικά σωστές και πολιτισμικά διαφορετικές κοινωνίες συμφωνούν με τις «εύλογες» μουσουλμανικές απαιτήσεις για τα «θρησκευτικά τους δικαιώματα», δέχονται και τα άλλα συστατικά κάτω από το τραπέζι.

Δείτε πώς λειτουργεί αυτό  (με στοιχεία και ποσοστά από τη CIA: The World Fact Book (2007)).

 Όσο ο μουσουλμανικός πληθυσμός παραμένει γύρω στο 1% του πληθυσμού μιας χώρας, θα θεωρηθεί ως ειρηνική μειονότητα και όχι ως απειλή για κανέναν. Στην πραγματικότητα, μπορεί να εμφανίζονται σε άρθρα και ταινίες, ή να προβάλλονται για την πολύχρωμη μοναδικότητά τους.

 Στο 2% και 3% αρχίζουν να προσηλυτίζουν άτομα από άλλες εθνικές μειονότητες και δυσαρεστημένες ομάδες, με μεγάλη επιρροή σε άτομα από τις φυλακές και τις συμμορίες των δρόμων.

 Από το 5%, ασκούν υπερβολική επιρροή, ανάλογα με το ποσοστό του πληθυσμού τους.

Θα απαιτήσουν την εισαγωγή τροφίμων halal (καθαρό κατά τα ισλαμικά πρότυπα), εξασφαλίζοντας έτσι θέσεις εργασίας προετοιμασίας φαγητού για μουσουλμάνους. Θα αυξήσουν την πίεση στις αλυσίδες σουπερμάρκετ για επισήμανση προϊόντων χαλάλ στα ράφια τους – μαζί με απειλές για τυχόν μη συμμόρφωση.

Σε αυτό το σημείο, θα εργαστούν για να αποκτήσουν την κυρίαρχη κυβέρνηση που θα τους επιτρέψει να κυβερνούνται υπό τη σαρία, τον ισλαμικό νόμο. Ο απώτερος στόχος του Ισλάμ είναι να καθιερώσει το νόμο της Σαρία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όταν οι μουσουλμάνοι φθάσουν το 10% του πληθυσμού, θα αυξήσουν την ανομία ως μέσο καταγγελίας για την κατάστασή τους (Παρίσι-πυρπόληση αυτοκινήτων). Οποιαδήποτε μη μουσουλμανική δράση που προσβάλλει το Ισλάμ, θα οδηγήσει σε εξεγέρσεις και απειλές (κινούμενα σχέδια στο Άμστερνταμ – Μωάμεθ).

Αφού φθάσουν το 20% αναμένονται αναταραχές, στρατιωτικοί σχηματισμοί τζιχάντ, σποραδικές δολοφονίες και καύση εκκλησιών και συναγωγών.

 Στο 40% θα αρχίσουν εκτεταμένες σφαγές, χρόνιες τρομοκρατικές επιθέσεις και συνεχιζόμενους στρατιωτικούς πολέμους.

 Από το 60% μπορεί να αναμένονται απεριόριστες διώξεις των απίστων και άλλων θρησκειών, σποραδική εθνοκάθαρση (γενοκτονία), χρήση του νόμου της Σαρία ως όπλο και της τζίτζια (Jizya), ο φόρος που επιβάλλεται στους άπιστους.

 Μετά το 80% αναμένεται από το κράτος να εκτελεί εθνοκάθαρση και γενοκτονία.

Δείτε τι κάνουν όταν επικρατήσουν, όπως συμβαίνει στη Συρία τώρα. Προσοχή το περιεχόμενο είναι σοκαριστικό.

 

 

Όταν φτάσουν στο 100% οδηγούνται στην ειρήνη του Dar-es-Salaam – του Ισλαμικού Σπιτιού της Ειρήνης – όπου υποτίθεται ότι υπάρχει ειρήνη, επειδή όλοι είναι μουσουλμάνοι.

Φυσικά, αυτό δεν συμβαίνει. Για να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για αίμα, οι μουσουλμάνοι αρχίζουν να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για διάφορους λόγους.

 “Πριν ήμουν εννέα ετών έμαθα τον βασικό κανόνα της αραβικής ζωής. Ήμουν εγώ εναντίον του αδελφού μου. Εγώ και ο αδελφός μου εναντίον του πατέρα μας. Η οικογένειά μου ενάντια στους ξαδέλφους μου και τη φατρία. Η φατρία ενάντια στη φυλή. Και η φυλή εναντίον του κόσμου και όλοι μας εναντίον των απίστων”. – (Leon Uris, “The Haj”).

Είναι καλό να θυμόμαστε ότι σε πολλές, πολλές χώρες, όπως στη Γαλλία, οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί επικεντρώνονται γύρω από γκέτο με βάση την εθνικότητά τους. Οι μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται στην κοινότητα γενικότερα. Ως εκ τούτου, ασκούν περισσότερη δύναμη από ό, τι ο μέσος όρος της εθνικότητάς τους θα υποδείκνυε. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα καμιά από τις παραπάνω επισημάνσεις δεν ενδιαφέρει το κράτος. Αφήνονται οι μουσουλμάνοι ελεύθεροι να μπαίνουν στη χώρα και να απαιτούν. Σε λίγο η αύξηση του ποσοστού τους θα σημάνει τη δική μας εξόντωση. Μας το λένε ξεκάθαρα άλλωστε. Ακούει κανείς;

www.youtube.com/watch?v=jNEQvcCY8fY

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι κάνουν σε Βρετανική πόλη που την έχουν καταλάβει πληθυσμιακά. Φυσικά το ότι το κράτος δεν τους ανήκει δεν παίζει ρόλο γι’αυτούς. Άλλωστε είναι θέμα μικρού χρόνου, μέχρι να καταλάβουν και τη χώρα!

www.youtube.com/watch?v=BaGxkjjyvao

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Συμβούλιο Ρευστότητας: 12,2 δισ. ευρώ το 2020 στην πραγματική οικονομία – Ρυθμίστηκαν 396.621 δάνεια

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2021, η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ρευστότητας με τη συμμετοχή του υπουργείου Οικονομικών, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Ελληνικής...

Συμβούλιο Ρευστότητας: 12,2 δισ. ευρώ το 2020 στην πραγματική οικονομία – Ρυθμίστηκαν 396.621 δάνεια

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2021, η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ρευστότητας με τη συμμετοχή του υπουργείου Οικονομικών, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Ελληνικής...

Μητσοτάκης: Επέκταση στα 12 νμ στην Κρήτη και αλλού όποτε επιλέξουμε – Η Ελλάδα μεγαλώνει ξανά

«Περισσότερο από δύο αιώνες μετά στην ίδια περιοχή η Ελλάδα μεγαλώνει ξανά», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή έχοντας κάνει αναφορά στο ηνωμένο...

Attica Economic Review: Οι επιδράσεις της πανδημίας στην Οικονομία και τις τράπεζες

Στις επιδράσεις της πανδημίας στην απασχόληση στην χώρα μας αναφέρεται μεταξύ άλλων το τελευταίο οικονομικό δελτίο της Attica Bank "Attica Economic Review" το οποίο...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!