Όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Dr. Paul Craig Roberts, οι παρακάτω διαπιστώσεις είναι αληθινές, είτε ανήκουν στον ναζιστή και στενό συνεργάτη του Hitler, Hermann Wilhelm Göring, ή όχι.

«Φυσιολογικά, οι απλοί άνθρωποι δεν θέλουν πόλεμο αλλά, τελικά, οι ηγέτες μιας χώρας είναι αυτοί, που καθορίζουν την πολιτική της. Για τους διοικούντες είναι πάντοτε πολύ απλό να παρασύρουν τους ανθρώπους, είτε το καθεστώς είναι μια δημοκρατία, ή μία φασιστική δικτατορία, ή ένα κοινοβουλευτικό σύστημα, ή μια κομμουνιστική δικτατορία.

Είτε έχουν φωνή ή όχι, οι λαοί μπορούν πάντοτε να συμμορφωθούν με το κάλεσμα των ηγετών. Αυτό είναι εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους πείτε ότι βρίσκονται σε κίνδυνο και κάτω από απειλή, καταγγέλλοντας τον ειρηνοποιό για έλλειψη πατριωτισμού και έκθεση της χώρας σε κίνδυνο. Λειτουργεί το ίδιο σε όλες τις χώρες».

Μήπως δεν είναι αλήθεια; Όποιος αμφιβάλλει ας ρίξει μια ματιά στις πληρωμένες “εκδηλώσεις διαμαρτυρίας”, που έγιναν στις ΗΠΑ κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του Trump, και ας προσπαθήσει να βρει διαφορές από τις αντίστοιχες, που έγιναν προ τριετίας στην Ουκρανία, το 2008 στην Αθήνα και ούτω καθεξής. Δεν υπάρχουν διαφορές! Οι διαδηλωτές δεν είναι τίποτε άλλο παρά μισθοφόροι ή/και απλά ανεγκέφαλοι που ακολουθούν την “μόδα”!

Πίσω από τις διαμαρτυρίες κατά της αόρατης και μυστηριώδους “απειλής” βρίσκονται οι ίδιοι υποκινητές παγκοσμίως! Το κακό είναι πως οι άνθρωποι πέφτουν διαρκώς στην ίδια παγίδα λες και η Ιστορία δεν δίδαξε ποτέ κανέναν. Πώς, όμως, να διδάξει ανθρώπους που δεν την διαβάζουν, δεν αναρωτιούνται, δεν προβληματίζονται και απλά αποδέχονται όλα όσα τους προπαγανδίζει ένα καλοπληρωμένο και ξεπουλημένο ηθικά μισθοφορικό σύστημα “ενημέρωσης”;

Η αντίδραση σε αυτό είναι μία: Αφύπνιση και πλήρης επαναλειτουργία των εγκεφαλικών λειτουργιών!Η προπαγάνδα δεν έχει επίδραση μόνο σε αυτούς που σκέπτονται! Όλοι οι άλλοι είναι θύματά της…

ΠΗΓΗ