Αρχική Απόψεις Η παναριστερά ονειρεύεται μία Ελλάδα ανοικτών οριζόντων και την Ψευτομακεδονία αλλά θα...

Η παναριστερά ονειρεύεται μία Ελλάδα ανοικτών οριζόντων και την Ψευτομακεδονία αλλά θα νικήσουμε όπως στο παρελθόν

Κάθε τόπος, όπως ξέρετε έχει την πληγή του. Η Αγγλία την ομίχλη, η Βλαχία τις ακρίδες, η Ελβετία τους περιηγητές και η πτωχή και δύσμοιρη Ελλαδίτσα τον Νέο- Πατριωτισμό. Ο Δραγασάκης, το Κομμούνι, ο Αντιπρόεδρος της Κόκκινης Κυβέρνησης, πριν έρθει ο «μεσολαβητής» δήλωσε: «Το όραμά μας, δεν είναι μία κλειστή Ελλάδα, μία φοβική Ελλάδα, αλλά είναι ένας νέος πατριωτισμός, ανοιχτών οριζόντων». Με το Ανοιχτοί Ορίζοντες εννοούσε την Ανοιχτή Κοινωνία, του ιδρύματος Σόρος.

«Ανοιχτή Κοινωνία» και Ψευτομακεδονία

Ο ίδιος είχε δηλώσει πέρσι ότι «μας χρειάζεται νέος επενδυτικός πατριωτισμός», για «δίκαιη ανάπτυξη, για τους πολλούς και όχι για τους λίγους», επειδή η Ολιγαρχική Ανοιχτή Κοινωνία φροντίζει τους …πολλούς. Ο πρωθυπουργός της Ψευτομακεδονίας, ο Ζόραν Ζάεφ, συναντήθηκε στο Νταβός με το αφεντικό του, τον 87χρονο «φιλάνθρωπο», επενδυτή και χρηματοδότη Τζορτζ Σόρος, που τον έκανε πρωθυπουργό και δήλωσε πως, η Δημοκρατίας της Ψευτομακεδονίας μοιράζεται και προωθεί τις αξίες της δημοκρατίας, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το Κράτος Δικαίου και την Ανοικτή Κοινωνία, καθώς και τις αξίες τις οποίες υποστηρίζει. «Η ιδέα της Ανοικτής Κοινωνίας είναι ο ένας από τους πυλώνες επί τον οποίων οικοδομείται το νέο πρόσωπο της Δημοκρατίας της Ψευτομακεδονίας, μαζί με τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις για ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ είπε, ο υπάλληλος στο αφεντικό του. Τα ίδια είπε και ο Δραγασάκης. Η κουκούλα του Νέου Πατριωτισμού σχεδιάστηκε από και πουλιόταν ήδη στα περίπτερα, όταν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 «βομβαρδίστηκαν» οι δίδυμοι πύργοι στη Νέα Υόρκη. Η έννοια του Νέου πατριωτισμού είναι απλή….

Η αγάπη για μια χώρα που είναι χτισμένη γύρω από τις ιδέες της παρακμής και όχι στην γραμμή αίματος, Ο νέος Πατριωτισμός δημιουργεί ένα διαφορετικό είδος πολίτη. Νέο-Πατριώτης και «πραγματικός Έλληνας», είναι όποιος υπηρετεί τα ιδανικά, και τους μεγαλειώδεις στόχους των διαφόρων ελίτ.

Βαφτίζουν την προδοσία «εθνικό συμφέρον»

Ο Τσίπρας όταν μίλησε με θράσος χιλίων πιθήκων για «πατριωτική ευθύνη», αναφερόταν στο πατριωτικό του καθήκον απέναντι στους μεγαλειώδεις στόχους της Παγκόσμιας ελίτ. Γι’ αυτόν όπου γης και πατρίς, αλλά «δεσμεύτηκε» ότι θα επιδιώξει «με πατριωτική ευθύνη μια αμοιβαία αποδεκτή λύση». Θράσος γεννά τους Τυράννους. Ο άπατρις και οι γύρω του έχουν «βαφτίσει» το ζήτημα της Μακεδονίας «ονοματολογικό», και μιλάνε «για παράθυρο ευκαιρίας» για τα κομμούνια να μας επιβάλλουν 70 χρόνια μετά την ήττα τους στο Βίτσι και το Γράμμο, τις αποφάσεις του ΑΣΝΟΜ και της ΣΝΟΦ. Ο Τσίπρας υπόσχεται στους ηλιθίους που τον ακούνε ότι στο παρελθόν ο Σημίτης. Η Ελλάδα, «θα γίνει ηγέτιδα δύναμη της περιοχής», η «βαλκανική ενδοχώρα μας» και επομένως το ξεπούλημα της Μακεδονίας και η αποδοχή της ύπαρξης Μακεδονικού Έθνους εξυπηρετεί, «τόσο το εθνικό συμφέρον όσο και την ευρύτερη σταθερότητα των Βαλκανίων». Σε ποιο εθνικό συμφέρον αναφέρεται είναι σαφές. Το «εθνικό συμφέρον» των κομμουνιστών που δημιούργησαν με σύνθημα το Νόβα Μακεντόνιγια τη Μακεδονία του Βαρδάρη που θα απελευθέρωνε τις αδελφές της, την Μακεδονία του Αιγαίου και την Μακεδονία του Πιρίν….

Ποιά «πατριωτική λύση»;

Με νέο-πατριωτική ευθύνη θα επιδιώξει ο άπατρις να αναγνωρίσει το ΑΣΝΟΜ. Οι «στρατιώτες» του νέου-πατριωτισμού, ο «ροζ πολτός» η «πράσινη γλίτσα», τα βατράχια του Οχετού, οι φιλελέ του Κούλη, αγωνίζονται με όλα τα μέσα για τον «μεγαλειώδη στόχο» της Ανοιχτής Κοινωνίας μαζί με την ρουφιανιά και την ανεκτικότητα. Ο «νέος πατριωτισμός» του Δραγασάκη και του Τσιπρά δεν είναι καινούργιος. Το προδοτικό τόξο ετοιμάζεται για τη νέα Μεγάλη Προδοσία. Άνοιξαν από παντού ξετρελαμένα στόματα που ενεδρεύουν να μας καταβροχθίσουν. Η προδοσία, μαχαίρι στην καρδιά της Πατρίδας.

Οι Έλληνες ματαιώνουν τα σχέδιά τους

Ο Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη είπε ότι, «κανένας και τίποτε δεν ξεχάστηκε. Ούτε οι εγκληματίες ούτε τα εγκλήματά τους», και νομίζει ότι θυμόνται μόνο αυτοί και εμείς είμαστε λωτοφάγοι και ξεχάσαμε το παιδομάζωμα, τη ΣΝΟΦ, τους Κομιτατζήδες. Η εντυπωσιακή λαϊκή παρουσία, στο «ορφανό» συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, και η εχθρική αντίδραση όλων των ρουφιανοκάναλων και των πρακτόρων των αφεντικών, κατέδειξαν το βαθύ ρήγμα στην ελληνική κοινωνία, ανάμεσα στο πραγματικό λαό, και τους αργυρώνητους Εφιάλτες. Το ρήγμα είναι «τεκτονικό». Από τη μια ΕΜΕΙΣ και από την άλλη, οι «Προοδευτικοί», οι «Φιλελέ», οι «Αριστεροί», οι «Κεντροαριστεροί». Η «Χρυσή Ευκαιρία» των διεθνιστών να επιβάλουν τις αποφάσεις της ΣΝΟΦ, 69 χρόνια μετά την ήττα τους στο Βίτσι και τον Γράμμο, δεν υπήρξε ποτέ. Οι Έλληνες αγρυπνούν.
Η Κόκκινη πανούκλα δεν θα περάσει. Αντηχεί ο Γράμμος στα τραγούδια. Ξημερώνει Λευτεριά. Το ίδιο μήνυμα θα στείλει και η Αθήνα. Δώστε την Κόκκινη Νέο-πατριωτική Χούντα στο Λαό! Μίστερ Τσιπρά, εμετρήθης, εζυγίσθης, ευρέθης ελλιπής και απερρίφθης. Δεν εκπροσωπείς τους Έλληνες και δεν μπορείς να κάνεις παζάρια με το Εθνικό Συμφέρον. Εσύ, οι φίλοι και το κόμμα σου, είσαστε από την άλλη πλευρά. Όχι τη δική μας. Είσαστε οι κληρονόμοι και συνεχιστές εκείνων που ήθελαν να «απελευθερώσουν τον μακεδονικό λαό από την ελληνική αστική τάξη». Ο γραμματέας του κόμματος σου διαδίδει ότι υπάρχουν Μακεδόνες που δεν είναι Έλληνες.
Γιατί έτσι έλεγαν η Τρίτη Διεθνής το ΑΣΝΟΜ και η ΣΝΟΦ. Μίστερ Τσιπρά, εσύ, οι φίλοι και το κόμμα σου πολεμήσατε μαζί με τη ΣΝΟΦ εναντίον των Ελλήνων και κάνατε το παιδομάζωμα για να βρείτε τους νεογενίτσαρους του Τίτο. Νικηθήκατε στο Γράμμο και το Βίτσι. Η ιστορία δεν αλλάζει. Η Κόκκινη Φυλή δεν πέρασε τότε και δεν θα περάσετε και τώρα….

του Σπύρου Χατζάρα

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Κορωνοϊός: 5.157 νέα κρούσματα και 88 θάνατοι – Στους 697 οι διασωληνωμένοι

Σε 5.157 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Σήμερα, ανακοινώθηκαν 88 θάνατοι. Διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται 697 ασθενείς. Για πολλοστή φορά η Αττική καταγράφει τετραψήφιους αριθμούς μολύνσεων, ενώ σήμερα η Θεσσαλονίκη επέστρεψε… σε τριψήφιο αριθμό. Συγκεκριμένα, το λεκανοπέδιο «δίνει» 1.537 μολύνσεις, ενώ η συμπρωτεύουσα 818. Όσον αφορά στην κατανομή

Πάπας από το Προεδρικό Μέγαρο: Χωρίς την Ελλάδα, η Ευρώπη και ο κόσμος δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα

Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη λίγο μετά τις 12:00  ο Προκαθήμενος της Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπας Φραγκίσκος όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της ΔημοκρατίαςΚατερίνα Σακελλαροπούλου. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη οι προσφωνήσεις του Πάπα και της Προέδρου της ΔημοκρατίαςΚατερίνας Σακελλαροπούλου. «Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση σας υποδέχομαι», είπε στην αρχη της ομιλίας της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τονίζοντας ότι η επίσκεψη έχε

Washington Post: Η Μόσχα προετοιμάζει επίθεση εναντίον της Ουκρανίας με 175.000 στρατιώτες

Η Ρωσία προετοιμάζει επίθεση εναντίον της Ουκρανίας με την συμμετοχή έως και 175.000 στρατιωτών ήδη το ερχόμενο έτος, αναφέρει σε χθεσινό δημοσίευμά της η...

Η παραλλαγή Όμικρον έχει “κλέψει” γενετικό υλικό από το κοινό κρυολόγημα

Η παραλλαγή Όμικρον πιθανώς έχει αποσπάσει και αφομοιώσει γενετικό υλικό από τουλάχιστον έναν άλλο κορονοϊό του κοινού κρυολογήματος, κάτι που εξηγεί σε ένα βαθμό τη μεγαλύτερη μεταδοτικότητα που φαίνεται να έχει σε σχέση με τη Δέλτα και άλλα προηγούμενα στελέχη του κορονοϊού SARS-CoV-2, ίσως όμως αυτό επίσης να σημαίνει ότι προκαλεί και λιγότερο σοβαρή νόσηση ή και τελείως ασυμπτωματική, σύμφωνα με ερευνητές στις ΗΠΑ. Οι επιστήμονες της εταιρείας Nference της Μασαχουσέτης, η οποία αναλύει βιοϊατρικά δεδομένα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς κα

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!