Αρχική Πολιτική Η νέα υφυπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας είναι Ελληνίδα

Η νέα υφυπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας είναι Ελληνίδα

Ποια είναι

Στην προσπάθειά του να δείξει πολιτισμένο πρόσωπο στη Δύση, μετά το «ξύλο» που έφαγε από τον Αμερικανό Πρέσβη και τους Ευρωπαίους Πρεσβευτές για τα καμώματά του στη Χειμάρρα, ο Έντι Ράμα τοποθέτησε υφυπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνησή του την Άρτεμις Δράλιου, Ελληνίδα Βορειοηπειρώτισσα, καθηγήτρια Αγγλικών στο επάγγελμα.

Πληροφορίες του TRIBUNE αναφέρουν ότι η Άρτεμις Δράλιου θα αναλάβει το κομμάτι της ευρωπαϊκής πορείας της Αλβανίας.

Ο Έντι Ράμα έτσι προσπαθεί να δείξει ότι έχει δήθεν καλές προθέσεις απέναντι στη γηγενή Ελληνική Εθνική Μειονότητα και για αυτό τον λόγο τοποθετεί μια Ελληνίδα σε αυτό το ευαίσθητο πόστο.

Επίσης, ελπίζει να κερδίσει εντυπώσεις, βάζοντας μια Ελληνίδα απέναντι στο πανίσχυρο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο προκαλεί τρόμο στους παρακρατικούς και ισλαμιστικούς κύκλους της Αλβανίας.

Η νέα Υφυπουργός του Έντι Ράμα θα κριθεί φυσικά από τις πράξεις της και όχι από την καταγωγή της. Εξάλλου και ο Έντι Ράμα ελληνική καταγωγή έχει, δίχως αυτό να σημαίνει τίποτα.

Η αλβανική ιστοσελίδα Tirana Post σε ανάρτησή της γράφει για την τοποθέτηση της κ. Δράλιου:

«Η Άρτεμις Δράλιου, υποψήφια βουλευτής του Σσοσιαλιστικού Κόμματος στην Δερόπολη θα είναι μέλος της κυβέρνησης, αναλαμβάνοντας Υφυπουργός Εξωτερικών.

»Πολιτικά, πρόκειται για μια έξυπνη πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, δεν γνωρίζουμε όμως εάν αρκεί, τη στιγμή που βασική ανησυχία των Βρυξελλών παραμένει το Υπουργείο Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης, το οποίο συγχωνεύτηκε με το Υπουργείο Εξωτερικών και ο Υπουργός Μπουσάτι δύσκολα θα μπορέσει να το αντιμετωπίσει.

»Ποια είναι η 36χρονη ΥΦΥΠΕΞ από τη Δερόπολη;

»Σύμφωνα με το βιογραφικό που κατέθεσε στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, αποφοίτησε το 2003 από το Πανεπιστήμιο του Αργυροκάστρου, Τμήμα αγγλικής γλώσσας και έχει κάνει και διδακτορική διατριβή.

»Από το 2006 εργάζεται καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο αυτό. Στο Σοσιαλιστικό Κόμμα εντάχθηκε το 2006, με την ιδιότητα της Προέδρου του Παραρτήματος των Γυναικών του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφια βουλευτής στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου, όχι σε εκλόγιμη θέση».

tribune

ΠΗΓΗ

Most Popular

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες από την καταδίωξη στο Πέραμα – Βίντεο

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα από τη χθεσινοβραδινή καταδίωξη και την ένοπλης συμπλοκής στο Πέραμα, που είχε σαν συνέπεια τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων επτά, μεταξύ τους κι έξι αστυνομικών. Στο βίντεο της Καθημερινής ακούγονται οι σειρήνες των περιπολικών που καταδιώκουν το λευκό αυτοκίνητο, καθώς και οι πυροβολισμοί που ακολούθησαν. Παράλληλα, κόσμος τρέχει στους δρόμους για να καλυφθεί από τα πυρά.
Διαβάστε περισσότερα

The Stories Things Tell And Just Why They Inform Them

The Stories Things Tell And Just Why They Inform Them We never thought that the thing such as a match that is burned or...

Measurement 14 girl advised to ‘give up the doughnuts’ by fat-shaming trolls on paid dating sites

Measurement 14 girl advised to 'give up the doughnuts' by fat-shaming trolls on paid dating sites Jess Mccartney, 26, states she actually is filled with...

Lass mich indem beschreiben Tageshoroskop steinbock Junggeselle Ehegattin

Lass mich indem beschreiben Tageshoroskop steinbock Junggeselle Ehegattin Monatshoroskop aus Monate Monats Horoskop nicht mehr da Monate. Horoskop zu Handen Tagesanbruch. Horoskop pro ubermorgen. Horoskop je...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!