Αρχική Διάφορα Η Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα και το ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ DNA - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ...

Η Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα και το ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ DNA – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ Ηλεκτρονική σκλαβιά

ΠΟΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ;

ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ;

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΝΕΑ “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ” ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ;

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΘΟΥΜΕ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

 

————————— ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ MICROCHIP (ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ DNA, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΩΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού – μοναδική σε κάθε άνθρωπο), ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ (σκανάρισμα των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης) ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗΣ (σκανάρισμα δακτυλικού αποτυπώματος), ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ “ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ” ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2018 (ΦΕΚ 1476-Β) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΝΑΡΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΥΚΡΙΝΩΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ) ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Η ΛΗΨΗ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ.

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑΤΩΝ ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΧΑΚΕΡΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ.

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ – PASSWORD ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΣΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, Ή ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ, ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ, ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ, (όπως προέβλεψε και ο Άγιος Παΐσιος – δείτε την Προφητεία στο βίντεο), ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ “DNA-WRITERS” ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ “DNA-READERS” ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ, ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ, ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΩΣ ΤΟ “USERNAME” (Όνομα Χρήστη) ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ DNA ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “PASSWORD” (Κωδικός), ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕ, ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΞΑΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΕΙ 100% ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ (ήδη ξεκινούν στη Σουηδία) ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ (αφού τα μετρητά θα εξαφανιστούν), ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ! ΚΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ: “ΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΩ.!!!”

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΟΡΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΫΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..!!!

“ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ, ΣΕ ΥΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.!” ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”;

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…!!! ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=kTB5D… https://www.youtube.com/watch?v=-4NJ_… πηγη βιντεο https://www.youtube.com/channel/UCtT-…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony Orga­ni­za­tio­nal exper­tise and dili­gence are also appreciated selection for each boy. Ano­ther neces­sary bene­fit depends...

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside Just because your spouse is certainly not suitable...

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems I assumed just as if your abdomen had...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!