Αρχική Απόψεις Η μόνη λύση πλέον για τους Γερμανούς είναι να αμολήσουν την Τουρκία...

Η μόνη λύση πλέον για τους Γερμανούς είναι να αμολήσουν την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ HELELENIC SUNRISE ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP ΤΗΣ 22 ΜΑΙΟΥ 2017 ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ-ΔΟΣΗ -Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

<<Η μόνη λύση είναι να αμολύσουν την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας. Έτσι θα μπορούσε να δικαιολογήσει την καταστροφή του τραπεζικού τομέα, με ένα ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας του οποίου οι φλόγες θα έκαιγαν το τραπεζικό πτώμα.>>
3-1-2016
Γράφει ο  Greek Spirit
Η Ελλάδα έπεσε θύμα των Γερμανών στα πλαίσια ενός σχεδίου το οποίο προβλέπει την ομοσπονδοποίηση της με την Τουρκία, ότι ακριβώς θα συμβεί και με την Κύπρο.

 Η Γερμανία και η Τουρκία αποτελούν μια συμμαχία ακόμα και από την εποχή πριν τον Α΄ ΠΠ, όταν ο καγκελάριος Ότο Βίσμαρκ που ένωσε την Γερμανία προσχώρησε μυστικά στο σουνιτικό  Ισλάμ.Από τότε και μέχρι σήμερα όλη η πολιτική και οικονομική ελίτ της Γερμανίας ήταν διαχρονικά προσηλυτισμένη στο Ισλάμ.Μάλιστα δε ο Χίτλερ προτού ξεκινήσει τον πόλεμο ήρθε σε επαφή με τον αρχιμουφτή των σουνιτών Μουσουλμάνων ο οποίος ήταν Παλαιστίνιος και υποσχέθηκε να κρατήσει τους Εβραίους μακριά από την Παλαιστίνη.Ο Μουφτής είπε στον Χίτλερ ότι αυτό δεν θα ήταν αρκετό και ότι θα έπρεπε οι Εβραίοι να αφανιστούν από προσώπου γης.
Ο Χίτλερ δέχθηκε εφόσον η Παλαιστίνη ήταν μέρος της Βρετανικής αυτοκρατορίας και σκόπευε να την κατακτήσει όπως και όλη την Μ.Ανατολή για να εκμεταλλευτεί τα πετρέλαια της. Την ίδια εποχή και από το 1936 έως το 1939 οι Παλαιστίνιοι διεξήγαγαν αγώνα εναντίον των αποικιοκρατών Βρετανών οι οποίοι βεβαίως απάντησαν με τον γνωστό κτηνώδη τρόπο. Έτσι η Βρετανία δεν είχε ερείσματα στους Άραβες και όταν ο Χίτλερ- ως συνεχιστής της μυστικιστικής παράδοσης που ήθελε την γερμανική ελίτ προσήλυτη στο Ισλάμ- πρόσφερε την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τον βρετανικό ζυγό και την ένταξη της στο  Γ Ράιχ οι παλαιστίνιοι δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να δεχθούν.Εφαλτήριο των Γερανών ήταν η Τουρκία στην οποία είχε ήδη συντελεστεί γενοκτονία εναντίον των χριστιανών Ελλήνων και Αρμενίων από το Κεμάλ υπό την καθοδήγηση των Γερμανών. Μια πολύ καλή πηγή για να διαφωτιστείτε περαιτέρω είναι η  O ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΛ ΧΟΥΣΕΙΝΙ -ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ 
Πράγματι ο Χίτλερ έστειλε τον Ρόμελ και το Africa Corps από την  Βόρεια Αφρική προς την Αίγυπτο και Παλαιστίνη και τις  στρατιές του σχεδίου Barabarossa δια μέσω Καυκάσου . Το μοιραίο λάθος του Χίτλερ ήταν ότι απέσπασε μεγάλο μέρος των δυνάμεων αγνοώντας τις εισηγήσεις των στρατηγών του για να χτυπήσει το Στάλινγκραντ το οποίο βρίσκονταν εκτός του άξονα προέλασης προς Καύκασο  και  την Μ.Ανατολή.
Η ιστορία σήμερα επαναλαμβάνεται. Η Γερμανία θέλοντας να απεξαρτηθεί από το ρωσικό αέριο  επαναχρησιμοποιεί την συμμαχία της με την Τουρκία και έρχεται σε επαφή αυτή την φορά όχι με τους παλαιστίνιους αλλά με το Κατάρ και Σαουδική Αραβία προκειμένου να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη τροφοδοσία της με αέριο.Ο πόλεμος στην Συρία ξέσπασε επειδή ο πρ. Άσαντ το 2009 αρνήθηκε την διέλευση αγωγού Γερμανοκαταριανών συμφερόντων από την χώρα του.
Όπως έχει ήδη αποδειχθεί πέρα απο κάθε αμφιβολία η Τουρκία παρέχει καταφύγιο και υποστήριξη στους ισλαμιστές του Ισλαμικού Κράτους το οποίο είναι δημιούργημα του Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας και CIA η οποία ελέγχεται από την ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση που αντιπολιτεύεται τον Δημοκρατικό Ομπάμα.
Η Ελλάδα έχει διεγνωσμένα κοιτάσματα υδρογονανθράκων τα οποία είναι ισοδύναμα με αυτά της αραβικής χερσονήσου και γιαυτό απο το 1974 ΗΠΑ και Γερμανία διαγκωνίζονται για την απόκτηση τους.
Όλη η ιστορία  ”μεταπολιτευσης”  αφορά στην προσπάθεια εκμαυλισμού της κοινωνίας και αποβιομηχανοποίησης της οικονομίας προκειμένου να φθάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.
Οι ΗΠΑ παρόλο που αρχικά είχαν ενορχηστρώσει πρώτες την διάλυση της Ελλάδας για την οικειοποίηση των κοιτασμάτων της σταδιακά έχασαν έδαφος από την Γερμανία λόγω των πολέμων στο Ιράκ και Αφγανιστάν οι οποίοι εξάντλησαν την οικονομία τους αλλά και τον αμερικάνικο στρατό
Η κόπωση των ΗΠΑ έφερε την Γερμανία στο ευρωπαϊκό προσκήνιο ως τοποτηρητή των αμερικανικών συμφερόντων.Αλλά επειδή σε Τούρκο και Γερμανό δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε τις κοπριές των ζώων,οι Γερμανοί γρήγορα σύναψαν ανίερες όπως αυτή με την Πολωνία και άρχισαν την πολιτική ανάμειξης σε χώρες όπως η Ουκρανία.Βέβαια επειδή Τούρκοι και Γερμανοί έχουν συγκεκριμένο νοητικό δυναμικό η ανάμειξη της Γερμανίας στην Ουκρανία κατέληξε στη κατάληψη της Κριμαίας από τον Πούτιν και την Γερμανία να κρύβεται πίσω από τον Αμερικάνο ΥΠΕΞ Τζων Κέρυ ο οποίος ”καθάρισε” την παρτίδα και ηρέμησε τους Ρώσους πάντα βέβαια σε συνεργασία με τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ.
Ωστόσο το σχέδιο της Γερμανίας για ομοσπονδία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας παραμένει σε εξέλιξη.Το σχέδιο έχει την αμέριστη υποστήριξη του Κατάρ το οποίο αφού διέθεσε τόνους  κυριολεκτικά χρημάτων στην τουρκική οικονομία προκειμένου το 2013 να βγει από την επιτήρηση του ΔΝΤ και να στηρίξει τον ισλαμιστή Ερντογάν, είναι έτοιμο να διαθέσει επιπλέον κεφάλαια σε Τούρκους ισλαμιστές επιχειρηματίες για να εξαγοράσουν την Ελλάδα.
Το Κατάρ έχει ζητήσει ως αντάλλαγμα από την Γερμανία όλη την Βαλκανική αλλά και την νότια Ευρώπη με την Γαλλία .Γιαυτό και η Γερμανία παρέχει πολιτική στήριξη με τις συνθήκες Σενγκεν και Δουβλίνου.
Το σχέδιο προβλέπει την καντονοποίηση Τουρκίας και Ελλάδας στην δε πρώτη με βάση  πληθυσμιακά και θρησκευτικά κριτήρια και την δε δεύτερη με βάση τα πλουτοπαραγωγικά , δηλαδή το που έχει πετρέλαιο-αέριο, χρυσό κτλ αλλά και την γειτνίαση με όμορες χώρες από τις οποίες μπορεί να εξάγονται τα προϊόντα.
Οι δύο χώρες θα ενωθούν αρχικά με πρόσχημα την οικονομική διείσδυση της Τουρκίας πάντα με καταριανά κεφάλαια.Οι Τούρκοι επενδυτές θα προφέρουν δουλειές αφού θα εξαγοράσουν τα πάντα, από το ζωικό και φυτικό αγροτικό κεφάλαιο μέχρι τους αιγιαλούς και την ακτοπλοΐα.
Οι Έλληνες θα πρέπει να πεισθούν ότι τελικά οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και ότι το ψυχροπολεμικό κλίμα εμποδίζει την οικονομική ανάπτυξη, η οποία θα εξαρτάται απο τα τουρκικά κεφάλαια.
Ύστερα είναι και τ άλλο, ο αγωγός ΤΑΡ ο οποίος εφόσον και όποτε ξεπερασθεί το εμπόδιο της Συρίας, θα διασχίζει και την Ελλάδα και γιαυτό η χώρα πρέπει να ενταχθεί στον απόλυτο έλεγχο των Αράβων και Γερμανών.
Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν ότι θα υπάρχει χώρα, ότι θα υπάρχει κοινωνικός,κρατικός και οικονομικός ιστός σε καταστολή μεν αλλά υπαρκτός δε.
Η Γερμανία με το μίσος της εναντίον της Ελλάδας εκτέλεσε το σχέδιο οικονομικής υποταγής με υπερβάλλοντα ζήλο με αποτέλεσμα ο τραπεζικός τομέας να έχει διαλυθεί μαζί βέβαια με το κράτος.
Έχω ξαναγράψει ότι παρόλο που δεν έχω αποδείξεις, είμαι σίγουρος ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται με χρήμα το οποίο τυπώνεται από την ΕΚΤ και στέλνεται κρυφά με αεροπλάνα. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και με τις τράπεζες οι οποίες δεν έχουν ΄΄σάλιο”.
Πόσο καιρό θα μπορεί η Γερμανία να στηρίζει με μετρητά το θύμα της ; Τον περασμένο Οκτώβριο-2015- η Μερκελ έβαλε Γερμανούς ελεγκτές να υποβάλουν σε  stress tests και τις βρήκαν ΟΚ .Αστεία πράγματα. Οι μεγαλοεπενδυτές που γνωρίζουν δεν αγοράζουν μετοχές ελληνικών τραπεζών εφόσον γνωρίζουν ότι πάνε για κλείσιμο.
Το ίδιο ισχύει για όλο τον σκληρό πυρήνα του δημοσίου το οποίο συντηρεί η Γερμανία κρυφά.Πόσο μπορεί να συνεχισθεί αυτό;
Υστέρα είναι και το άλλο.Οι Έλληνες αποδείχθηκαν πολύ πιο σκληροί από όσο περίμεναν οι νεοναζιστές της Μέρκελ.Η Ελλάδα δεν έγινε ακόμα Αργεντινή, οι Έλληνες άντεξαν, το ίδιο και η κοινωνία τους.Τζάμπα όλα τα λεφτά του Κατάρ για τον προσεταιρισμό των μουσουλμάνων της Θράκης, τζάμπα τα λαδώματα σε πολιτικούς για να ψηφίζουν εθνοκτόνα νομοσχέδια, τζάμπα όλα.
Το σχέδιο εξελίσσεται πολύ αργά και το κυριότερο πρόβλημα είναι οι τράπεζες.Εάν οι ελληνικές τράπεζες πτωχεύσουν και επίσημα τότε η ΕΚΤ θα πρέπει να τις αγοράσει ή έστω το χαρτοφυλάκιο της Δεν γίνεται αλλιώς. Οι Γερμανοί τώρα πληρώνουν κρυφά ένα πτώμα για να φαίνεται ζωντανό με κίνδυνο να το φορτωθούν μαζί με τα χρέη του όταν πλέον θα βρομίσει και θα γίνει γνωστό σε όλους ο θάνατος.
Η μόνη λύση είναι να αμολύσουν την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας. Έτσι θα μπορούσε να δικαιολογήσει την καταστροφή του τραπεζικού τομέα, με ένα ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας του οποίου οι φλόγες θα έκαιγαν το τραπεζικό πτώμα.
Κατόπιν η Γερμανία θα μεσολαβούσε για την ειρήνευση και εφόσον η Τουρκία κινεί τον στρατό της με Καταριανά κεφάλαια και εφόσον η Ελλάδα θα έχει συρθεί εκλιπαρούσα σε διαπραγματεύσεις τότε η Τουρκία θα απέσυρε τις δυνάμεις της με αντάλλαγμα την ολοκλήρωση της θεσμοθέτησης της ελληνοτουρκικής ομοσπονδίας.
Βέβαια θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταστροφή των υποδομών και της οικονομίας για να κρυφτεί από πίσω τους η τραπεζική χρεωκοπία. Τις υποδομές -δρόμοι, γέφυρες, υδραγωγεία, μονάδες παραγωγής ρεύματος κτλ- θα αναλάβουν Αλβανοί και Σκοπιανοί καταδρομείς οι οποίοι εκπαιδεύονται και ταΐζονται από την Τουρκία εδώ και χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Κωνσταντίνα Αδάμου – Η αντίδραση του Γ. Βαρουφάκη

Την ανεξαρτητοποίησή της από την ΚΟ του ΜέΡΑ 25 ανακοίνωσε η βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνα Αδάμου, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της βουλής...

Μελέτη ΕΚΠΑ: Τα εμβόλια της COVID-19 δεν αλλάζουν τα γονίδιά μας

Τα εμβόλια έναντι της COVID-19 δεν μπορούν να αλλάξουν τα γονίδιά μας και δεν μένουν στο σώμα μας για περισσότερο από μερικές ημέρες, αναφέρουν...

Τόκιο: Εντυπωσιακός ο Πετρούνιας – Προκρίθηκε στον τελικό

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο Λευτέρης Πετρούνιας την επιχείρηση υπεράσπισης του Ολυμπιακού τίτλου του στο Τόκιο, αφού η εντυπωσιακή εμφάνισή του στον προκριματικό...

Μητσοτάκης: Συνεπής πολίτης είναι ο εμβολιασμένος πολίτης

«Η Ελλάδα γιορτάζει, σήμερα, 47 χρόνια δημοκρατικής πορείας. Προσθέτει έτσι, μία ακόμη σελίδα στο πιο μεγάλο κεφάλαιο πολιτικής ομαλότητας της Ιστορίας της. Και, καθώς...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!