Αρχική Κοινωνία Η μαζική εξάπλωση του Ασύρματου Δικτύου και ο αθόρυβος θάνατος με το...

Η μαζική εξάπλωση του Ασύρματου Δικτύου και ο αθόρυβος θάνατος με το FREE – Wi-Fi για όλους…

Η μαζική εξάπλωση του Ασύρματου Δικτύου – Ιντερνέτ Wi-Fi  την τελευταία δεκαετία ήταν πρωτοφανής σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας μας και στην προσωπική ζωή μας … Ωστόσο όμως, λίγες φορές έως και  καθόλου δεν  έχει ενημερωθεί ο κόσμος από τα ΜΜΕ για το πόσο ασφαλές είναι το Ασύρματο Δίκτυο για την ανθρώπινη υγεία ..

Μπορεί να επηρεάσει το σώμα μας , την ευημερία μας και τις ικανότητες ακόμα και του εγκεφάλου και τις σκέψεις;  Και σε ποιο βαθμό επηρεάζονται τα κύτταρα και τη δομή του DNA από τα αόρατα ραδιοκύματα και μικροκύματα ?

Τα τελευταία  χρόνια και  κρυφά εδώ και κάποιες δεκαετίες  επιστημονικά και ιατρικά στοιχεία  τα οποία πλέον είναι αδιαμφισβήτητα  δείχνουν ότι τα χαμηλής συχνότητας παλμικά ραδιοκύματα και μικροκύματα  προκαλούν σοβαρές και σημαντικές βλάβες στα κύτταρα μας  και τα αποτελέσματα  τους είναι  ακραίες αυξήσεις  αυτισμού , καρδιακές αρρυθμίες, αλλαγές των κυμάτων του εγκεφάλου, καρκίνος σε πρωτοποριακές μορφές, ακόμα και καταστροφή της γονιμότητας στου άνδρες και στις γυναίκες…

Οι πιο σημαντικές αλλαγές που οφείλονται στην ακτινοβολία από το Ασύρματο Δίκτυο WiFi είναι στα παιδιά και στους εφήβους  όπου κτυπάει στο Ανοσοποιητικό σύστημα και σε μυοσκελετικές δομές..

¨Όπως αναφέρεται από  Πανεπιστήμια  ερευνών, Επιστημόνων κυβερνήσεων και άλλων Διεθνών Επιστημόνων και Συμβούλων : Τουλάχιστον το 57,7%  των μαθητών είναι εκτιθέμενο σε συνεχόμενη βάση εικοσιτετραώρου  σε χαμηλά επίπεδα ακτινοβολίας μικροκυμάτων (Wi-fi) και βρίσκονται σε μεγάλο και άμεσο κίνδυνο να υποστούν θνησιγένεια ,σωματικές ανωμαλίες και γενετικές βλάβες κυρίως στα παιδιά και τα νεογνά.

Κάθε γενετική βλάβη των κύτταρων και του κώδικα του DNA θα περάσει διαδοχικά στις επόμενες γενεές… ¨

Οι ομοσπονδιακοί και Διεθνείς κανονισμοί έχουν ασχοληθεί μόνο με την θερμική  έκθεση του ανθρώπου από ηλεκτρονικές συσκευές  όπως από ηλεκτρονικούς υπολογιστές κτλ..

Αγνοούν πλήρως τους πραγματικούς κινδύνους της ακτινοβολίας χαμηλής συχνότητας. Ένα παράδειγμα είναι το φουρνάκι  μικροκυμάτων που έχει μπει στην ζωή και στο σπίτι  σχεδόν ολόκληρου του πληθυσμού στην Γη . Το φουρνάκι  μικροκυμάτων ζεσταίνει το φαγητό σας σε κυτταρικό επίπεδο γι’ αυτό  παραμένει  κρύο το πιάτο και το φαγητό  ζεστό .  Μια τέτοια συσκευή στοχεύει σε ζωντανούς κυτταρικούς οργανισμούς καταστρέφοντας τους, έτσι αν χρησιμοποιείτε τέτοιες συσκευές μην περιμένετε να τρέφεστε  υγιεινά..

Ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ψέματα που διαπράττουν οι παγκόσμιες κυβερνήσεις  θυσιάζοντας τον  ίδιο τον άνθρωπο αλλά και την φύση στον πλανήτη αυτόν είναι το ασφαλές Ασύρματο Δίκτυο WiFi , η ακτινοβολία  που σκοτώνει  αθόρυβα.

Στο άμεσο μέλλον τα σχέδια της Παγκόσμιας κυβέρνησης είναι  να αυξηθούν τα κέρδη των  εταιρειών  στις τηλεπικοινωνίες και την παγκόσμια δικτύωση όλου του πλανήτη κάτω από την ομπρέλα του Ασύρματου Δικτύου (WIFI).

Τα πάντα θα διαπερνούνται από τα σήματα κυκλοφορίας  του Ασύρματου Δικτύου. Το σώμα μας θα δέχεται μια συνεχή  επίθεση στα  κύτταρα  του καταστρέφοντας  και μεταλλάσσοντας  το DNA  κάθε ζωντανού οργανισμού πάνω στον πλανήτη. Όλες οι συσκευές θα είναι συνδεμένες μέσα σε αυτό το Ασύρματο δίκτυο,  στο οποίο θα συνδεθούν στο μέλλον και πολλοί  άνθρωποι που θα τους σαγηνέψει η νέα τεχνολογία δίνοντας την εντύπωση για καλύτερη ποιότητα ζωής, φυλακίζοντας τους έτσι σε μια ακόμα φυλακή ρίχνοντας τους σε χαμηλότερες διαστάσεις …  κάτι το οποίο προϋπήρξε και κάπου αλλού και συνεχίζεται εδώ …

Ο Έλεγχος  που θα υποστεί η  ανθρώπινη ψυχή σε αυτή την διάσταση θα είναι έξω-πραγματικός σε αυτήν την ψευδό-πραγματικότητα που κατοικούμε …

Θα υπάρχουν σημεία μαζικής ρομποτοποίησης του ανθρώπινου εγκεφάλου .   Η  ύπνωση έχει  ήδη  ξεκινήσει  όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα άρθρα μας όπως για το HAARP, αεροψεκασμούς κλπ..   τα οποία συμβάλουν στο χτίσιμο της νέας φυλακής μέσα στην ίδια φυλακή …

Το Project Loon γίνεται πραγματικότητα

 Η εταιρία Google  πρόσφερε ως άμεση και γρήγορη λυση  μέχρι να χτιστεί το νέο Δίκτυο.. να εφαρμόσουν  ως ξεκίνημα στο έργο αυτό τεράστια μπαλόνια που θα παρέχουν Ασύρματη  Δικτύωση και θα καλύπτουν μεγάλες ηπείρους και θα μπορούν να βρίσκονται συνδεδεμένοι ταυτόχρονα  μόνο σε ένα μπαλόνι έως και επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όποιο σημείο και μέρος να βρίσκονται.. 

Ήδη έχουν σκεφτεί τις αναβαθμίσεις μέσω δορυφόρων. Θα καλύπτονται  Ασύρματα δίκτυα και μέσα σε βουνά και κάτω από την γη .. (για κάτω από το νερό δεν έχει αναφερθεί κάτι αλλά το φανταζόμαστε και αυτό … )

Το Ψέμα συνεχίζεται …

Το πολεμικό ναυτικό  των Η.Π.Α. γνώριζε εδώ και δεκαετίες .. τουλάχιστον από το 1976, τους κινδύνους που διατρέχει ο ανθρώπινος οργανισμός από το Ασύρματο Δίκτυο WiFi  και η χρήση του γινόταν μόνο για στρατιωτικούς λόγους. Ερευνητές και επιστήμονες πειραματιζόνταν πάνω στο Ασύρματο Δίκτυο εξερευνώντας και ανακαλύπτοντας  πράγματα και μεθόδους για την χρήση του που ίσως αποκαλυφθούν πολύ σύντομα .

Η βιομηχανία  τηλεπικοινωνιών  όταν πήρε τα ηνία για να εκμεταλλευτεί προς όφελος της το Ασύρματο δίκτυο ,πραγματοποίησε πολλές μελέτες  στα δορυφορικά  και Ασύρματα Δίκτυα .   Οι αναφορές  έγραφαν πως μετά τις πρώτες κιόλας μελέτες ανακάλυψαν πως χαμηλής συχνότητας παλμικών κυμάτων  RF μη-ιονίζουσα  ακτινοβολία και μικροκύματα διαταράσσουν   τον ανθρώπινο οργανισμό και την φύση στον πλανήτη σε μοριακό επίπεδο.. αμέσως θεωρήθηκε ως καταστροφικό..

Οι αναφορές θάφτηκαν και εξαφανίστηκαν  , εδώ και δεκαετίες θεωρείτο Ασφαλές για την υγεία το Ασύρματο Δίκτυο .. σήμερα μετά από πείραμα που έχουν γίνει σε υγιή ανθρώπινο οργανισμό  όπου δέχτηκε από κινητό τηλέφωνο  χαμηλής συχνότητας  κύματα οι αναλύσεις αίματος έδειξαν πως είχε εκτεθεί σε Rf μικροκύματα  , και αυτό  επηρέασε και άλλαξε τα κύτταρα του οργανισμού του .

Οι κυβερνήσεις έχουν αποκρύψει κάθε  πραγματική πληροφορία από τον κοινό άνθρωπο και υπόσχονται κιόλας δωρεάν Ασύρματο Δίκτυο ή δωρεάν Wi-Fi  παντού, όπως δήλωσε και ο ¨Έλληνας¨ πρωθυπουργός  τον Νοέμβριου του 2013σε Προπαγανδιστικό κανάλι όπου χρηματοδοτείται από την παγκόσμια κυβέρνηση … (γνωρίζει και ο ίδιος το σχέδιο εξολόθρευσης  από την παγκόσμια κυβέρνηση και συναινεί  με αυτήν  η ¨Ελληνική κυβέρνηση¨). Γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει  για την υγεία μας όλες οι κυβερνήσεις παγκοσμίως κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια τους, ετοιμάζοντας μια κόλαση που γι αυτούς είναι ο παράδεισος. . .

Οργανώσεις ακτιβιστών και πολιτών έχουν κινηθεί νομικά γι αυτό το τεράστιο θέμα που θα πρέπει να απασχολεί όλους μας αλλά λόγω των νομικών δυσκολιών δεν έχουν βρει καμία άκρη για να κατηγορήσουν και να βάλουν τους υπευθύνους στο σκαμνί καθώς οι αντίδικοι τους – (το κράτος) αδυνατεί να πιάσει και να ερευνήσει κάτι αόρατο όπως θεωρείτε το Ασύρματο Δίκτυο και επίσης δεν γνωστοποιείτε πουθενά πόσος χρόνος χρειάζεται από το Αόρατο δίκτυο να αρρωστήσει κάποιος, όποτε πατούν οι εταιρίες σε νομικές ρήτρες  και νόμιμα διαφεύγουν με τις ευλογίες των κυβερνήσεων, απολαμβάνοντας την ασυλία που τους έχει δοθεί .

Δυστυχώς μια ολοκαίνουρια  σιωπηλή ασθένεια έχει αναπτυχθεί  από τον νέο αυτόν κόσμο του WiFi  – Ασύρματου δικτύου   και ονομάζεται  Διαταραχή Ηλεκτρομαγνητικής Υπερευαισθησίας (EHS – Electromagnetic Hypersensitivity Disorder).

Συμβαίνει όταν οι βασικές συχνότητες δόνησης του ανθρώπου έχουν  αλλάξει και οφείλεται στην υπερβολική έκθεση του στο Ασύρματο Δίκτυο WiFi .  Εχουν αναφερθεί ακραίες περιπτώσεις  όπως η μετακίνηση του ατόμου και αλλαγή περιβάλλοντος και εργασίας μακριά από Ασύρματα δίκτυα και ακτινοβολίες μικροκυμάτων RF   για να μην πονούν και νιώθουν κούραση και  ταλαιπωρία ..

Αυτές οι νέες Ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες  EMF έχουν διαστρεβλωθεί από τα Ασύρματα Δίκτυα και θα δούμε στο μέλλον τους νέους κυρίως ανθρώπους  πως θα τους έχει επηρεάσει  αυτή η νέα ασθένεια καθώς υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία και αναφορές από νέες έρευνες για αλλαγές συμπεριφοράς σε νεαρά άτομα έως και σημάδια αναπηρίας..

Ακόμη και μεγάλες  Ασφαλιστικές εταιρίες  υγείας όπου ασφαλίζουν τα πάντα , δεν ασφαλίζουν άτομα για τυχόν  ασθένεια από ακτινοβολίες  Ασύρματου  δικτύου- WiFi..αναρωτηθείτε γιατί… ;;

Η παγκόσμια κυβέρνηση όπου η Κεφαλή της διοικείται από την Δύση  έχει ήδη προσλάβει για το μέλλον ως διοικητή των μεγάλων δορυφορικών ασύρματων τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως  τον  Tom Wheeler  ο όποιος έχει προϋπηρεσία ήδη στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC – Federal Communications Commission|) των Η.Π.Α.

Αυτά είναι τα υπερόπλα,  σιωπηλά κρατούν την σιγή τους όσο μπορούν  για να μην γνωρίζεις ποιος είναι ο εχθρός σου και ποιον να πολεμήσεις με  τον πνεύμα και την ψυχή σου που θέλουν να την σωπάσουν  πέρα από αυτήν την ψευδό-πραγματικότητα  αλλά … να θυμάσαι  όμως πως στο κέντρο του κυκλώνα επικρατεί ηρεμία και μετά φανερώνεται η δύναμη του θορυβώδες…

 

Αυτά που δεν θέλεις να δεις και αυτά που δεν θέλεις να ακούσεις είναι αυτά που σε καλωσορίζουν στην κόλαση που έρχεται . . .

Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης + Ο.Ε.Α.Φ

Ο.Ε.Α.Φ.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Household culture Iran will not currently have an atomic weapons plan, and also previously

Household culture Iran will not currently have an atomic weapons plan, and also previously stated it doesn't web page for dating shemale nyc desire one....

Lass mich damit darstellen Results for : Johnny sins threesome johny

Lass mich damit darstellen Results for : Johnny sins threesome johny Pimpern treffe in Freital singles aus weischlitz sextreffen hinein villingen schwenningen & Peripherie...

plus side to it model of financing is you can sink within the swimming pool of finances

plus side to it model of financing is you can sink within the swimming pool of finances Were you fantasizing about a vehicle this is...

Μητσοτάκης: Να πούμε όχι σε όλους τους νέους διχασμούς

«Σας ζητώ να πούμε όχι σε όλους αυτούς τους νέους διχασμούς. Ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως «δεν έχουμε...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!