Αρχική Uncategorized Η κυβέρνηση Alexis, ν ο μ ο θ έ τ η σ...

Η κυβέρνηση Alexis, ν ο μ ο θ έ τ η σ ε ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ! ΧΩΡΙΣ …ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ! ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ …ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ (ΜΕΘΟΔΟ ‘ΧΑΛΑΛ’)!

(Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!)

 

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Σ.τ.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!

 
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ (ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ) ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΟΩΕΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΕΘΟΔΟ ΧΑΛΑΛ”, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ!
ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ‘ΥΟUTUBE’,
ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ…
[“ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ” – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Κυβέρνηση των τυράννων, που μετέρχεται  β ά ρ β α ρ α   μέσα και εναντίον…του λαού, αλλά και εναντίον των ζώων! Κάνοντας το χατίρι των ισλαμιστών, θέσπισε την μέθοδο ‘χαλάλ’ για την δολοφονία των ζώων χωρίς αναισθησία, επειδή έτσι το επιτάσσει το …”έθιμο” των ισλαμιστών! 
Δηλαδή, σε αυτό τον τόπο θα ανατρέψουμε ήθη έθιμα, προαιώνιες συνήθειες για …χάρη των ισλαμιστών!
Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγή χαλαλ
Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγή χαλαλ
Παρακάτω διαβάστε την προσφυγή και διαμαρτυρία, που κάνει για το θέμα η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία .
Κατατέθηκε Αίτηση της Ομοσπονδίας μας, ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας κατά των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με σκοπό την ακύρωση της κοινής υπουργικής απoφάσεως, σχετικά µε τη σφαγή ζώων σε σφαγεία στο πλαίσιο λατρευτικών τύπων. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγή χαλαλ
Η απόφαση αυτή που ορίζεται σαν «καθορισμός συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού κανονισμού /2009» στην πραγματικότητα και στην ουσίααποτελεί άμεση παρέκκλιση της εφαρμογής του εν λόγω κανονισμού.
 
Να σημειώσουμε ότι η χώρα μας έχει ιστορικό παραβιάσεως των ευρωπαϊκών οδηγιών σε σχέση με τα ζώα, ενώ το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με απόφασή του στις 10/09/2009 καταδίκασε τη χώρα μας εξ αιτίας των συστηματικών παραβάσεων των κανόνων των οδηγιών, σχετικά με την προστασία των ζώων κατά την μεταφορά και κατά την σφαγή, ή τη θανάτωσή τους, οι προειδοποιήσεις για παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις κλωβοστοιχίες κ.λ.π.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγή χαλαλ
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ  Γ Ε Λ Ο Υ Ν, ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ…
Με την προσβαλλόμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση επιχειρείται να «νομιμοποιηθεί» κατά παράβαση του Συντάγματος, της Ενωσιακής Νομοθεσίας και του εθνικού μας νόμου, μία όλως βάρβαρη πρακτική θανάτωσης ζώων, στο πλαίσιο θρησκευτικών εκδηλώσεων και φυσικά χάριν της ”επενδυτικής” πολιτικής της κυβερνήσεως.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγή χαλαλ
Παρά την προσπάθεια του υπουργείου, όπως ισχυρίζεται στο σχετικό προοίμιο της αποφάσεως, να καταδείξει, ότι πρόθεσή του ήταν, η εξασφάλιση της ευρυτέρας προστασίας των ζώων, στην πραγματικότητα με μια νέα νομοθετική διάταξη επιβεβαιώνει και επισφραγίζει την σφαγή των ζώων χωρίς αναισθησία, που θέσπιζαν άλλα παλαιότερα νομοθετήματα .
 
Με την πλήρως εμπεριστατωμένη νομικά αίτηση ακυρώσεως, αποδεικνύεται ότι πέραν του  β α σ α ν ι σ τ ι κ ο ύ   θανάτου ζώων ΧΩΡΙΣ αναισθησία και την παραβίαση και του εθνικού δικαίου, που  α π α γ ο ρ ε ύ ε ι    την σφαγή κατ αυτόν τον τρόπο, νομιμοποιούνται με την εν λόγω απόφαση και αντισυνταγματικές διαδικασίες, που καθιερώνουν «εξαιρέσεις» στην απόλαυση των δικαιωμάτων θρησκευτικής συνειδήσεως και ελευθερίας, υπέρ μιας θρησκευτικής μειονότητος, ενώ οι υπόλοιποι πολίτες, Έλληνες και μη, σε περίπτωση σφαγής χωρίς αναισθησία, θα υποστούν τις ποινικές και διοικητικές κυρώσεις του εθνικού μας νόμου, που μάλιστα είναι ιδιαίτερα υψηλές .
 
Σχετική εικόνα
Η Ομοσπονδία μας και οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, είναι αντίθετοι με τις πράξεις βίας κατά των ζώων και στόχο έχουν την προστασία τους απο τον βασανισμό, η αντίθεσή τους δε αυτή ουδεμία σχέση έχει με θρησκευτικές συνειδήσεις καi πεποιθήσεις, καταδικάζει δε τον βασανισμό, είτε προέρχεται απο χριστιανούς, είτε από μουσουλμάνους, ή εβραίους, ή από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία.
 
Ευχαριστούμε τον Δικηγόρο Αθηνών κ. Βασίλη Παπαγεωργίου και την Δικηγόρο Βρυξελλών κα Ι. Κουφάκη για την αφιλοκερδή συμβολή τους και την συνεργασία τους στην προετοιμασία με το καλύτερο τρόπο, του δικογράφου της Αιτήσεως ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ της ανωτέρω περιγραφομένης υπουργικής αποφάσεως .
Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία .
 
[Πηγή: http://indobserver.blogspot.gr/2017/07/blog-post_82.html
& φωτογραφίες απο το διαδίκτυο]
(Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ‘ΚΟΣΣΕΡ’, ΓΙΑ ΤΗΝ …ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ‘ΧΑΛΑΛ’ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ‘ΚΟΣΣΕΡ’, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ “ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ” ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ…)
 
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Ως αγροτικές εκμεταλλεύσεις θα θεωρούνται οι ΑΠΕ που είναι μικρότερες από 500 KW

Ως αγροτικές εκμεταλλεύσεις θα ορίζονται πλέον οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μικρότερης των 500 KW για τους σκοπούς εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση την...

Οκτώ στους 10 εργοδότες στην Ελλάδα δυσκολεύονται να βρουν ταλέντα – Οι πιο δυσεύρετες δεξιότητες

Το 80% των εργοδοτών στην Ελλάδα αναφέρουν δυσκολία στην κάλυψη θέσεων λόγω της έλλειψης ταλέντων, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα για τις Προοπτικές Απασχόλησης της...

Χρ. Σταϊκούρας: Επιπλέον πόρους, άνω του 1,5 δισ. ευρώ για τον τομέα υγείας

Στις δράσεις που περιλαμβάνει το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» για την ενίσχυση, τη βελτίωση και τη μεταρρύθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας, των...

Γ. Ζαββός: Προτεραιότητα η χάραξη Εθνικής Στρατηγικής Χρηματοοικονομικής Παιδείας

Τη χάραξη Εθνικής Στρατηγικής Χρηματοοικονομικής Παιδείας, με δράσεις που θα προσαρμόζονται στις σύγχρονες εξελίξεις και θα αξιολογούνται τακτικά για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητάς τους,...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!