Αρχική Διάφορα Η "καρδιά" της Ελλάδας χτυπά στην Αιθιοπία

Η “καρδιά” της Ελλάδας χτυπά στην Αιθιοπία

Κατά το διπλωματικό μπαζάρ

Η Ελληνική Πρεσβεία στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, Αντίς Αμπέμπα, συμμετείχε και φέτος στο Διπλωματικό Μπαζάρ, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΟΗΕ στην Αντίς Αμπέμπα υπό την αιγίδα των εκεί Πρεσβειών.

Το Διπλωματικό Μπαζάρ διοργανώνεται κάθε χρόνο πριν από τα Χριστούγεννα και τα έσοδά του διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Αιθιοπία.

Συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, μελών της πολυπληθούς διπλωματικής κοινότητας, επιχειρηματιών κλπ και αποτελεί ευκαιρία προβολής και προώθησης των προϊόντων και του πολιτισμού των χωρών που συμμετέχουν.

Η φετινή συμμετοχή της Πρεσβείας μας στο Διπλωματικό Μπαζάρ συνδυάσθηκε με τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας διπλωματικών σχέσεων Ελλάδος–Αιθιοπίας και ήταν περισσότερο εμφανής.

Η Πρεσβεία μας συμμετείχε με δύο περίπτερα: ένα πολιτιστικού–τουριστικού περιεχομένου, όπου διατίθεντο ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και ένα περίπτερο–ψησταριά.

Και τα δύο ελληνικά περίπτερα συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών.

Επίσης, η Ελλάδα συμμετείχε και στο καλλιτεχνικό μέρος του Μπαζάρ, με 20μελή ομάδα μαθητών από τα σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας που χόρεψαν ελληνικούς χορούς.

tribune

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony Orga­ni­za­tio­nal exper­tise and dili­gence are also appreciated selection for each boy. Ano­ther neces­sary bene­fit depends...

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside Just because your spouse is certainly not suitable...

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems I assumed just as if your abdomen had...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!