Αρχική Διάφορα Η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ μας στοίχισε πάνω από 3.000.000 ευρώ...αλλά υπολειτουργεί!!!

Η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ μας στοίχισε πάνω από 3.000.000 ευρώ…αλλά υπολειτουργεί!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Πάνω από 3.000.000 ευρώ για αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών της σελίδας…αλλά πέφτει με το παραμικρό !!!

Κομφούζιο έχει δημιουργηθεί με την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, η οποία βρίσκεται εκτός λειτουργίας από τα μέσα Ιανουαρίου λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος . Όπως αναφέρει η “Καθημερινή της Κυριακής”, το γεγονός έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα για τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν σε τρεις διαγωνισμούς (5Κ-6Κ-7Κ/2016) οι οποίοι “τρέχουν” και αφορούν συνολικά 1.839 θέσεις τακτικού προσωπικού στην ΕΥΑΘ, το ΕΚΑΒ αλλά και το υπουργείο Υγείας.

Οι καταγγελίες για τη λειτουργία της ιστοσελίδας, που αποτελεί μέρος των ψηφιακών υπηρεσιών του ΑΣΕΠ- των οποίων η αναβάθμιση ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια ευρώ- έχουν λάβει και δικαστικές διαστάσεις, καθώς πέρα από τις προειδοποιήσεις για αγωγές, ήδη έχουν κατατεθεί δύο εξώδικα από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.

Τα προβλήματα στην ιστοσελίδα ξεκίνησαν στα μέσα Ιανουαρίου και ενώ βρισκόντουσαν σε εξέλιξη οι αιτήσεις για τρεις διαγωνισμούς που συγκεκριμένα αφορούν 93 θέσεις τακτικού προσωπικού Δ.Ε. πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, 80 θέσεων ΙΔΑΧ Τ.Ε. και Π.Ε. στην ΕΥΑΘ και 1.666 θέσεις τακτικού προσωπικού όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε φορείς του υπουργείου Υγείας και νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Το αποτέλεσμα για τους διαγωνισμούς ήταν μεγάλο με αποτέλεσμα να “κρασάσει” η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και οι ενδιαφερόμενοι να μην μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, όπως προκύπτει από καταγγελίες, δεν ήταν καν δυνατή η είσοδος στην σελίδα, ενώ όσοι τα κατάφερναν ήταν αδύνατον να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους καθώς το σύστημα τους απέρριπτε.

Τελικώς το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την παράταση στην υποβολή των αιτήσεων για τοςυ τρεις εν εξελίξει διαγωνισμούς.

πηγη: capital.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems I assumed just as if your abdomen had...

Τρίτη δόση για ηλικιωμένους σε μονάδες φροντίδας, πολίτες άνω των 60, υγειονομικούς

Σε ομάδες πληθυσμού υψηλού κινδύνου για λοίμωξη, όπως είναι τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, οι ηλικιωμένοι σε μονάδες φροντίδας, καθώς και οι υγειονομικοί συνιστάται η χορήγηση...

Στα 3,170 δις. ευρώ οι απλήρωτοι φόροι στο 7μηνο του 2021

Χαμήλωσε ταχύτητα ο ρυθμός αύξησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τον Ιούλιο ενώ το σύνολο των οφειλετών της Εφορίας βρέθηκε κάτω από τα 3,5 εκατομμύρια. Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!