Αρχική Απόψεις Η Ελλάδα στοιβάζεται από τις ουρές των συσσιτίων, στις ουρές των νεκροταφείων.

Η Ελλάδα στοιβάζεται από τις ουρές των συσσιτίων, στις ουρές των νεκροταφείων.

ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΣΥΜΠΙΕΖΕΙ ΣΑΝ ΕΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟ: ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ’50, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΛΟΒΑΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ,
ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΛΟΓΑ ΤΟΝ ΚΕΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΩΝ.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΄ΚΕΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΞΟΛΩΘΡΕΥΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΛΕΜΩΝ.
ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΥΠΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΟΥΝ Σ’ ΕΝΑ ΡΑΝΤΣΟ ΕΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ…

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Ή ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΦΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ?
ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ. . .
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ, ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ… ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ: «ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ». Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων διαπιστώνει ότι περίπου ένας στους δέκα ασθενείς στη χώρα κινδύνευσε να μολυνθεί με δυνητικά μοιραία νοσοκομειακή λοίμωξη, με σχεδόν 4.000 θανάτους να υπολογίζεται ότι οφείλονταν σε τέτοιες λοιμώξεις. Πιο συχνή ήταν η εμφάνιση των λοιμώξεων σε μονάδες εντατικής θεραπείας και μονάδες νεογνών. Πάνω από 5.000 οι αυτοκτονίες.
ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ, ΣΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ, ΣΑΝ ΑΠΟ ΄ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΑΝ ΑΠΟ ΄ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ!

ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ… ΗΞΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ «ΔΡΟΜΟ» ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗΤΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΙΩΘΑΝ «ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ» ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΙΚΙΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΡΥΓΚΟΜΟΥΝ… ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΤΕΡΕΣ.

ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΙΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ,
ΧΙΟΝΙΑ – ΠΑΓΩΝΙΑ, ΠΕΣΑΝ ΑΞΑΦΝΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ
ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,
ΓΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ,
ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΗ
ΚΑΙ ΓΙΝΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΗ!
ΣΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ, ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΪΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΩΜΟΝΟΣΥΝΗ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ, ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΝΤΗΣΑΝ ΧΩΡΑ ΓΡΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΑΜΕΝΟΙ – ΥΠΗΡΕΤΕΣ 2 ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΤΙΜΗΜΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΝΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΣΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΙΩΣΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ «ΑΡΙΘΜΟ – ΣΤΟΧΟ» – ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΕΤΗ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΝΟΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ? ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ?
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ? ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΕΑΔΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ?
ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ?
ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ?
ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ?
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ) ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΗΣ?
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΑ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!
ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ –ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ- Η ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΙΜΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΛΕΜΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.
ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΙΣΤΑ ΣΙΝΤΛΕΡ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΦΟΥΝ.
ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ, ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΜΕ ΡΑΝΤΣΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ‘ΚΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΛΙΓΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΤΑΦΗΣ (ΑΜΦΙΣΒΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΙΣΙΤΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΔΙΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΞΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ. ΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΛΕΤΑ, ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ Σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.
ΤΟ ΝΕΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ. ΕΧΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ, ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΤΟ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΙΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΤΑΞΗ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΚΑΘΩΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΕΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ, ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ .
Ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ?
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΜΕ BARE CODE ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΙ ΤΗΣ.

BARE CODE BARE CODE BARE CODE BARE CODE BARE CODE BARE CODE BARE CODE BARE CODE
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 7:00 Π.Μ.
Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!
«Ο καημός του θανάτου τόσο με πυρπόλησε,που η λάμψη μου επέστρεψε στον ήλιο».

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΟΣΩΝ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ. ΛΟΓΙΑ ΣΚΟΡΠΙΑ… Η ΜΟΡΦΙΝΗ ΣΤΑΛΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΡΓΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΕΓΡΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΑΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ . . . Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ… ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ.
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Ν. ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ!

ΕΦΥΓΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ. ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΚΟΜΑ.
ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ ΞΕΨΥΧΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ, ΘΑ ΉΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ.
ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΕ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!

Η ΣΙΩΠΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΗΣ, Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ . . .
Η Έρση, η Μυρτώ, η Μαρίνα ο Ιωσήφ, ο Αλέξανδρος, ο Γιάννης,
η Ελένη, η Ρωξάνη, η Φωτεινή ο Αντρέας, ο Κωνσταντίνος, ο Σωτήρης…

των ψιθύρων τους η επώαση… για το μικρό “γιατί”, που έμεινε αναπάντητο
σαν ηχώ απ’ άλλο κόσμο, αντιλάλει τώρα, τα ονόματα τους, σε κηδειόχαρτα…
ΑΙΕΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ,
ΩΣΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΝΩ, ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΡΟΜΦΑΙΑΣ, ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΟ ΤΟΥ ΦΩΣ!
ΜΟΝΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ: ΟΠΩΣ Η ΠΗΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ. . .
Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ, ΜΕΣ’ ΣΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ,
ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
. . . ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΄ΚΕΙΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ . . .
. . . ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ‘ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ . . .

(ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΡΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Χαρδαλιάς – 40 ενεργά μέτωπα σε όλη την Ελλάδα – Επικίνδυνη φωτιά σε τρία μέτωπα στη Βαρυμπόμπη

Έκτακτη ενημέρωση για την τεράστια πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, η οποία μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά και τις υπόλοιπές φωτιές που κατακαίνε σήμερα την...

Σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Alpha και Νexi SpA

Η Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε., 100% μητρική εταιρεία της Alpha Bank Α.Ε. ("Alpha Bank") και η Νexi S.p.A. ("Nexi") ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή...

Ο Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής: Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι. Εκεί, ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη...

Moody’s: Credit positive τα stress test – H Alpha Bank με τους υψηλότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας

Θετικά βλέπει τα αποτελέσματα των stress test για τις ελληνικές τράπεζες και η Moody’s σε σημερινή της έκθεση. Συγκεκριμένα για την Alpha Bank οι...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!