Greek Spirit
18-8-2017
Το Ισλαμικό Κράτος,που αποτελεί έμπνευση του άξονα Γερμανίας-Τουρκίας-Κατάρ με εργολάβο την ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση του Ομπάμα που πάντοτε έλεγχε την CIA, χάνει σε όλα τα μέτωπα στην Συρία.Η νίκη αυτή -δυστυχώς -δεν οφείλεται αποκλειστικά στην μαχητικότητα των Σύρων αλλά στην βοήθεια που λαμβάνουν από την Ρωσία και το Ιράν.Το Ιράν έχει εξαγοράσει όλη την Συρία και παρόλο που δεν είναι Αραβική χώρα έχει καταφέρει να υποθηκεύσει το μέλλον της Συρίας της οποίας η πολιτική και οικονομική ζωή και προοπτική εξαρτάται και ελέγχεται απόλυτα από τους μουλάδες του Ιράν οι οποίοι θέλουν να ενώσουν τους σιίτες του Ιράκ, της Συρίας και του Λιβάνου και να δημιουργήσουν ένα ΄΄Σιιτικό τόξο΄΄ πάνω απο την Αραβική σουνιτική χερσόνησο, τον προαιώνιο εχθρό τους.
Οι τζιχαντιστές αρχίζουν να την κοπανάνε προς την Ευρώπη και μεταφέρουν το μέτωπο στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπως έγινε την 17-8-2017στην Βαρκελώνη.

Όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη έχουν την κάλυψη της Γερμανίας.Στην Γερμανία οι μεγάλης κλίμακας τρομοκρατικές επιθέσεις είναι πολύ λιγότερες απλά και μόνο γιατί η Γερμανία είναι αυτή που τις διοργανώνει σε συνεργασία με το Κατάρ και όπως είναι λογικό προτιμούν λιγότερα θύματα και πολιτικό κόστος εντός των τειχών τους.

Όπως έχω γράψει χιλιάδες φορές το από το 2009 -τουλάχιστον- Γερμανία και Κατάρ σύναψαν άξονα με στόχο την δημιουργία ενός αγωγού αερίου που θα ξεκινούσε απ το Κατάρ θα διέσχιζε την Σαουδική Αραβία-Ιορδανία-Συρία-Τουρκία-Ελλάδα-Ευρώπη .

Οι Γερμανοί ήλπιζαν ότι με τον αγωγό αυτό θα μπορούσαν να απεξαρτηθούν από το ρωσικό αέριο.Οι καταριανοί υποσχέθηκαν απρόσκοπτη τροφοδοσία με αέριο αλλά ζήτησαν από την Γερμανία ως αντάλλαγμα την βοήθεια της για την αναβίωση του πάλαι ποτέ Αραβικού χαλιφάτου των προ μεσαιωνικών χρόνων που εκτείνονταν σε όλη την βόρεια Αφρική -Ισπανία- νότια Ιταλία και Μ Ανατολή .
Οι Γερμανοί δέχθηκαν με προθυμία και έβαλαν σε εφαρμογή το μεγάλο σχέδιο.Οι πρώτες ενέργειες τους ήταν η θέσπιση των διαφόρων ηλιθίων συνθηκών όπως η Σένγκεν και τα ΄΄Δουβλίνα΄΄ με τις οποίες νομιμοποιούσαν και προήγαγαν την εισροή εκατομμυρίων τριτοκοσμικών μουσουλμάνων . μεταναστών .

Κατόπιν δημιούργησαν την τεχνητή οικονομική κρίση στον ευρωπαϊκό νότο.Απλά πράγματα. Με την προσφιλή τακτική τους εξαγόρασαν και ΄΄λαδωσαν΄΄ όλες τις κυβερνήσεις και πολιτικούς του νότου και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σήμερα.
Η Γερμανία δεν είναι η πρώτη φορά που δρα με αυτό τον τρόπο.Στα τέλη της δεκαετίας του 1930 ο Χίτλερ ήρθε σε επαφή με τον θρησκευτικό ηγέτη των Παλαιστινίων, τον Μουφτή τους, ο οποίος ήταν ο ηγέτης όλων των Αράβων των περιοχών που σήμερα αποτελούν περιλαμβάνουν την Παλαιστίνη-Ιορδανία-Συρία-Λίβανο και που τότε βρίσκονταν κάτω από τον Βρετανικό αποικιοκρατικό ζυγό.
Ο Χίτλερ ήθελε να περάσει τα στρατεύματα του που θα επέδραμαν από τον Καύκασο προς νότο και μέσα από την Μ.Ανατολή τα οποία θα ενώνονταν με αυτά του στρατάρχη Ρόμελ που θα έρχονταν από την βόρεια Αφρική και χρειάζονταν την υποστήριξη των Αράβων.Ο Μουφτής των Παλαιστινίων δέχθηκε μετά χαράς την πρόταση του Χίτλερ αλλά ζήτησε σε αντάλλαγμα την εξόντωση των Εβραίων και την απάλειψη κάθε προοπτικής επιστροφής τους στην Παλαιστίνη.

Οι Γερμανοί δεν δίνουν δεκάρα για την νότια Ευρώπη την οποία και θέλουν να παραδώσουν στο Κατάρ.
Η επίθεση στην Βαρκελώνη την 17-8-2017 έχει σχέση με την εκστρατεία του Κατάρ για την άλωση του ευρωπαϊκού νότου.Η Ιβηρική χερσόνησος θεωρείται ακόμα από τους Άραβες ως η πρωτεύουσα της προ μεσαιωνικής αυτοκρατορίας τους Ο Αραβικός αλυτρωτισμός εις βάρος της νότιας Ευρώπης βρίσκονταν μέχρι και πριν δέκα έτη εν υπνώσει εφόσον οι Άραβες έχουν κατακερματισθεί σε έθνη- κράτη.
Η οικονομική άνθιση του Κατάρ το οποίο μέχρι το 1970 ήταν μια ασήμαντη βρετανική αποικία,αναβίωσε το όραμα για την ανασύσταση της Αραβικής αυτοκρατορίας.Βέβαια έπρεπε να βγουν από την μέση μερικοί απείθαρχοι Άραβες ηγέτες όπως ο Καντάφι, ο Μουμπαρακ στην Αίγυπτο γιαυτό και το Κατάρ έβαλε το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη είτε να πολεμήσει εναντίον του πρώτου είτε να ανατρέψει τον δεύτερο με την βοήθεια των ”Αδελφων Μουσουλμάνων”

Παρόλο που τελικά ο αγωγός Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας ,Ιορδανίας,Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Ευρώπης ακυρώθηκε με την επέμβαση της Ρωσίας και Ιραν στην Συρία, η συμφωνία μεταξύ Γερμανίας και Κατάρ για την ισλαμοποίηση της νότιας Ευρώπης παραμένει σε ισχύ και αυτό διότι οι Γερμανοί πολιτικοί πλέον εκβιάζονται απο το Κατάρ με αποκαλύψεις.

Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τρομοκρατικές επιθέσεις επειδή αποτελεί το καταφύγιο, τον χώρο εξορμήσεως των τζιχαντιστών, την είσοδο τους προς την Ευρώπη και Βαλκάνια γιαυτό και δεν θέλουν να προσελκύσουν την προσοχή των διωκτικών αρχών. Ο μαφιόζος ποτέ δεν ΄΄παίρνει δουλειά στην γειτονιά του».

Ούτε η Γερμανία κινδυνεύει , τουλάχιστον στον βαθμό που κινδυνεύει ο ευρωπαϊκός νότος.Δεν είναι καθόλου περίεργο που οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γερμανία πάντα αποσοβούνται την τελευταία στιγμή χωρίς πολλά θύματα ή και καθόλου.Είναι όλες στημένες για να δείχνουν οι Γερμανοί ότι κι αυτοί δήθεν υποφέρουν αλλά δεν είναι κορόιδα να σκοτώνουν τον κόσμο τους.

Η Γαλλία κινδυνεύει πάρα πολύ και αυτό διότι ο Αραβικός αλυτρωτισμός υπαγορεύει την άλωση της σήμερα και το κλείσιμο των ανοιχτών λογαριασμών από την μάχη του Πουατιέ το732 μχ ο Φράγκος Κάρολος Μαρτέλος εμπόδισε την εξάπλωση των Αράβων στην Γαλλία και Ευρώπη.

Ενας ακόμη σοβαρός λόγος για τον οποίο κινδυνεύει η Γαλλία είναι ότι σε κάποιο συρτάρι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών η Γαλλία προορίζεται ως ο ηγέτης της Μεσογειακής Ένωσης, μιας ένωσης κρατών που βρέχονται απο την Μεσόγειο θάλασσα και που είναι η αντιπρόταση των ΗΠΑ εναντίον του Δ’ οικονομικού Ραιχ ή αλλιώς Ευρωπαϊκής Ένωσης

https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2017/08/blog-post_18.html#more

ΠΗΓΗ