Αρχική Κόσμος ΗΠΑ: Ευαγγελικός ιεροκήρυκας: "Οι Λευκοί Εθνικιστές είναι ο Αντίχριστος!"

ΗΠΑ: Ευαγγελικός ιεροκήρυκας: “Οι Λευκοί Εθνικιστές είναι ο Αντίχριστος!”

Ο 45χρονος Russell Moore είναι Αμερικάνος ευαγγελικός θεολόγος και ιεροκήρυκας. Ανήκει στους Βαπτιστές. Ζει στο Tennessee, αλλά μισεί την ιστορία του Νότου, απεχθάνεται την ιστορική σημαία των Νοτίων, αποθεώνει την πολυπολιτισμικότητα, υποστηρίζει την μαζική μετανάστευση, παίρνει λεφτά από τον Soros, είναι υπέρ των «προσφύγων», υπέρ των τζαμιών, υπέρ των “open borders” και κατά του «ρατσισμού». Ένα τέτοιο μπουμπούκι δεν μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτο και έτσι ο Moore βρήκε ανοιχτές τις αγκαλιές των New York Times, Wall Street Journal,Washington Post και άλλων αγνών και «χριστιανικών» προθέσεων εντύπων στα οποία αρθρογραφεί τακτικά, δίνοντας μαθήματα για το πως θα είσαι καλός νεοταξικός χριστιανός.

Ο Ράσελ Μουρ «θύμωσε» πολύ με το τους πρόσφατο συλλαλητήριο “Unite the Right” στο Charlottesville της Βιρτζίνια που το αποκάλεσε “white supremacist” συλλαλητήριο (δηλ. της «λευκής υπεροχής»). Και θέλοντας να δικαιολογήσει «θεολογικά» αυτόν τον θυμό του, έγραψε ένα άρθρο στην Washington Post (!), για να γνωρίσουν όλοι ότι η “λευκή υπεροχή” είναι ένα από τα λίγα πράγματα που πραγματικά κάνει και τον Ιησού επίσης να θυμώσει! Ο Moore δηλώνει ότι ο Ιησούς παραμένει ως επί το πλείστον ήρεμος και πράος σε όλες τις αφηγήσεις του Ευαγγελίου, αλλά χάνει πραγματικά την ψυχραιμία του όταν αντιμετωπίζει «λευκούς υπερασπιστές» στο Ναό του Θεού!

Μάλιστα. Για τον ευαγγελικό πολιτικά ορθό ιεροκήρυκα, αυτό που κάνει τον πράο Ιησού να θυμώνει δεν είναι η τυπολατρία, ο φαρισαϊσμός, η εκμετάλλευση της πίστης ή η διαστρέβλωση της πίστης. Είναι “η λευκή υπεροχή”.

Υποστηρίζει ο Moore: «Η Αγία Γραφή μας δείχνει δύο πράγματα που κάνουν τον Ιησού εμφανώς θυμωμένο: η θρησκευτική υποκρισία και η φυλετική εξτρεμιστική ιδεολογία». Εάν δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο Ιησούς ήταν θυμωμένος με την “φυλετική εξτρεμιστική ιδεολογία” όταν έβγαλε τους αργυραμοιβούς έξω από το Ναό του Σολομώντα, αφήστε τον Russell Moore να σας διδάξει. Ο Moore σημειώνει ότι ο Ιησούς παρέθεσε το χωρίο από τον προφήτη Ησαΐα 56: 7 όταν επέπληξε σκληρά τους αργυραμοιβούς (κολλυβιστές) του ιουδαϊκού ναού. Ο Ιησούς τους λέει ότι ο ναός πρέπει να είναι ένας τόπος προσευχής για όλους τους ανθρώπους, αλλά ότι τον έχουν καταστήσει «σπήλαιο ληστών». Ο Moore υποστηρίζει ότι το ευρύτερο πλαίσιο του Ησαΐα 56 προσφέρεται για την ερμηνεία του. Στον 3ο εδάφιο ο Ησαΐας λέει: «Ο δε υιός του αλλογενούς, ο προστεθειμένος εις τον Κύριον, ας μη είπη, λέγων, Ο Κύριος διόλου θέλει με χωρίσει από του λαού αυτού· μηδέ ο ευνούχος ας λέγη·, Ιδού, εγώ είμαι δένδρον ξηρόν». Ο Μουρ ισχυρίζεται, παντελώς αστήρικτα, ότι οι αργυραμοιβοί παρουσιάζονται να είναι κατά κάποιο τρόπο «ρατσιστές» (αποφεύγει όμως να αναφέρει την λέξη), καθώς «μπλόκαραν» τους αλλογενείς/ αλλοδαπούς που αναφέρει ο προφήτης Ησαΐας.

Αλλά το προχωράει ακόμα πιο πολύ. Όχι μόνο οι “whitesupremacists” είναι ίδιοι με τους αργυραμοιβούς στο ναό, αλλά είναι επίσης το ίδιο το θηρίο της Αποκάλυψης!

Γράφει ο Moore (φώτο),

«Ο εθνοτικός εθνικισμός του αίματος και του εδάφους (το ‘Blood and Soil’ ακούστηκε από κάποιους στο συλλαλητήριο) δεν είναι απλώς ένα αποκλίνον κοινωνικό κίνημα. Είναι η ίδια παλιά ειδωλολατρεία της σάρκας, ο άνθρωπος που επιδιώκει να θεοποιήσει τη δική του σάρκα και αίμα ως Θεό. Η Αγία Γραφή ορίζει αυτή την απόπειρα της ανθρώπινης αυτό-ύψωσης με έναν αριθμό: 666. Η λευκή υπεροχή δεν επιτίθεται απλώς στην κοινωνία μας (αν και συμβαίνει) και στα ιδανικά του έθνους μας (αν και συμβαίνει). Η λευκή υπεροχή επιτίθεται στην εικόνα του ίδιου του Ιησού Χριστού. Η λευκή υπεροχή εκθειάζει το πλάσμα πάνω από τον Δημιουργό και η οργή του Θεού αποκαλύπτεται από τον ουρανό εναντίον του».

Και για να το κάνει ακόμα πιο σαφές, μπας και δεν το εμπέδωσε κάποιος, ο Moore κλείνει το άρθρο του λέγοντας ότι η «λευκή υπεροχή» είναι «τρομοκρατία» και ακόμα χειρότερα «σατανισμός»του οποίου οι υποστηρικτές «λατρεύουν τον διάβολο»!

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο δεν είναι ότι ο ευαγγελικός ιεροκήρυκας παρουσιάζει διαστρεβλωμένες ερμηνείες αγιογραφικών χωρίων. Αυτό είναι κάτι σύνηθες σε αποστατημένους χριστιανούς. Αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι τις χρησιμοποιεί για να εκφράσει το μίσος του για τους λευκούς Αμερικάνους που υπερασπίζονται την ταυτότητά τους. Η παραδοσιακή χριστιανική ερμηνεία αυτού του χωρίου είναι ότι ο Ιησούς καταδικάζει αυτούς τους ανθρώπους για την απληστία τους και την ασέβειά τους. Δεν υπάρχει η παραμικρή υπόδειξη σε αυτό το απόσπασμα ότι οι αρχιερείς ασκούσαν μια «φυλετική εξτρεμιστική ιδεολογία» όπως προτείνει ο Moore.

Ο Moore – που σπεύδει να καταδικάσει και τον «αντισημιτισμό» στο άρθρο – δεν έχει να πει τίποτα για την θρησκεία του ρατσιστικού ραβινικού ταλμουδικού ιουδαϊσμού, που αποδεδειγμένα ανά τους αιώνες οι ηγέτες του προωθούν την «ιουδαϊκή υπεροχή» λέγοντας ότι ακόμα και ένας Εβραίος ομοφυλόφιλος έχει «ανώτερη ψυχή» από έναν ετεροφυλόφιλο γκοίμ! Τα δε γκοίμ (εθνικοί) είναι ζώα.. Δεν τον ενοχλεί όταν η ιδεολογία και η συνθηματολογία του “Blood and Soil”υιοθετούνται από τους σιωνιστές. Ο Νετανιάχου επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι «το Ισραήλ ορίζεται ως η εθνική πατρίδα για τον εβραϊκό λαό…» (“….the national homeland for the Jewish people…”). Ο σιωνιστής Max Nordau (γεννημένος ως SimonSudfeld) στο δεύτερο Σιωνιστικό Κογκρέσο θυμήθηκε τους πολεμιστές της Παλαιάς Διαθήκης και οραματίστηκε μια αδίστακτη εθνική φυλή, μία αναβίωση του «αρχαίου αίματος», και την ανάγκη να έχουν οι Εβραίοι έδαφος το οποίο μόνο ο Σιωνισμός θα μπορούσε να τους το δώσει. Ο Vladimir  (Ze’ev) Jabotinsky, ο ηγέτης του σιωνιστικού ρεβιζιονισμού, ανέφερε ότι «οι Εβραίοι έχουν ένα ξεχωριστό αίμα που τους ξεχωρίζει από άλλους ανθρώπους». Ξεχνάει επίσης ο Moore ότι ο Ιησούς καταδίκασε τους Ιουδαίους ηγέτες ως γιους του Σατανά (Ιωάννης 8:44) και προανήγγειλε την κρίση που θα ερχόταν (μέσω των ρωμαϊκών στρατευμάτων) επάνω στην ιερή τους πόλη (Ιερουσαλήμ) επειδή τον απέρριψαν (Ματθαίος 22: 7).

Δεν λέει φυσικά τίποτα για τις ορδές των αριστερών / “antifa”, που με κάθε ευκαιρία εκδηλώνουν το μίσος τους σε κάθε τι χριστιανικό, γκρεμίζοντας σταυρούς, βανδαλίζοντας εκκλησίες, απειλώντας και χτυπώντας χριστιανούς και υβρίζοντας τον Χριστό, την Παναγία και οτιδήποτε ιερό και όσιο της χριστιανικής πίστης, (αφήνοντας όμως ανέγγιχτα ή και υποστηρίζοντας ακόμα – τα ιερά και τα όσια ιουδαίων και μωαμεθανών).
Δεν βλέπει πουθενά «μίσος» και «εξτρεμισμό» στους βίαιους “antifa” και τους μαύρους του “BlackLives Matters”, που δημόσια ζητούν τον θάνατο των λευκών (όχι απλά των «ρατσιστών»), με πινακίδες και μπλούζες που αναγράφουν “kill whitey”, ενώ υποστηρίζουν την ανάγκη για διατήρηση της φυλής τους και συχνά την δική τους φυλετική υπεροχή! Αυτοί έχουν το δικαίωμα, οι λευκοί  όχι!

Για τον Moore, το πρόβλημα δεν είναι τελικά, ο «εξτρεμισμός» ή η «υπεροχή» ή ο «φυλετικός ρατσισμός»… είναι ο λευκός άνθρωπος!
Τον Moore τον ενοχλεί και τον κάνει να «θυμώνει» που υπάρχουν κάποιοι λευκοί που πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν δικαίωμα να συνεχίσουν να υπάρχουν και να διατηρήσουν την ταυτότητά τους και όχι να χαθούν σαν σταγόνες μέσα σε ένα μεταμοντέρνο νεοταξικό ωκεανό που τους μισεί.

Και επειδή η λέξη «αίμα» μερικούς τους… τρομάζει και πάει το μυαλό τους κατευθείαν στο… κακό, ας θυμηθούμε τι είχε γράψει οΆγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς:

«Ας μην είμαστε, όπως εκείνοι, που ονομάζονται διεθνιστές και είναι έτοιμοι να κάνουν το καλό σ’ εκείνους που είναι πιο μακριά, ενώ τα αδέρφια μας, τα πλησιέστερα στο αίμα και την πίστη, τα αφήνουν αβοήθητα, να ταλαιπωρούνται και να πεθαίνουν».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / με στοιχεία από εδώ

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Great jobs/professions meet up with female And a large induction you have, stating that profession women are best attracted to several guys

Great jobs/professions meet up with female And a large induction you have, stating that profession women are best attracted to several guys Not really what...

EUMED9 – Κοινή Διακήρυξη για δάση, ΑΠΕ, Πολιτική Προστασία και θάλασσες

Τη σταθερή δέσμευσή τους στην εφαρμογή της Συμφωνίας των Παρισίων και στον στόχο του περιορισμού αύξησης της παγκόσμιας θερμοκρασίας κατά 1,5 βαθμό Κελσίου σε...

Dating website Like Mocospace 5 those sites like Mocospace without cost mobile Chat internet

Dating website Like Mocospace 5 those sites like Mocospace without cost mobile Chat internet Woo Romance is the meowchat of a going out...

Μελισσοκόμοι – 13 μέτρα στήριξης των πληγένων από τις πυρκαγιές

To πακέτο μέτρων στήριξης των μελισσοκόμων, των οποίων η παραγωγική δραστηριότητα επλήγη από τις μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού ανακοίνωσε υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, αρμόδιος για...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!