Οι ευρωπαϊκές κοινωνίες παρασυρμένες από τις σειρήνες της…πολυπολιτισμικότητας, βρίσκονται ένα βήμα πριν την διάλυση.
Του Άρη Δημόπουλου

Καθημερινά είναι πλέον τα φαινόμενα επιθέσεων από συμμορίες μουσουλμάνων μεταναστών στις χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, όπου μεγάλη μερίδα εξ αυτών χαίρουν της….κρατικής προστασίας.

Κατά καιρούς πολλές είναι οι υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την Ευρώπη και έχουν κυρίως να κάνουν με βιασμούς, ληστείες και ξυλοδαρμούς γυναικών, στους δρόμους που άλλοτε βασίλευε η τάξη και η ασφάλεια.

Οι ίδιοι δρόμοι σε χώρες όπως η Γερμανία και η Σουηδία έχουν μετατραπεί σε «διαβάσεις θανάτου» για πολλούς Ευρωπαίους πολίτες.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της αυτοκτονίας της 53χρονης Willie Dille, η οποία ήταν δημοτικός σύμβουλος στη Χάγη και μέλος του αντι-μεταναστευτικού Κόμματος Ελευθερίας.

Ψάχνοντας κάποιος λίγο παραπάνω την υπόθεση της 53χρονης Ολλανδέζας θα διαπιστώσει την δράση συμμοριών μεταναστών που ουσιαστικά είναι υπεύθυνοι για ό,τι συνέβη στην άτυχη γυναίκα. 

Πιο συγκεκριμένα, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη κοινή γνώμη στην Ολλανδία η Willie Dille μερικές ώρες πριν τον θάνατό της, ανέβασε ένα δραματικό βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο και εξομολογούταν τις βασανιστικές στιγμές που πέρναγε εδώ και ένα περίπου χρόνο από μία ισλαμική συμμορία.

Η ίδια εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα:

«Θέλω απλώς τον κόσμο να γνωρίζει την αλήθεια. Στις 15 Μαρτίου 2017 είχα απαχθεί, βιαστεί και ξυλοκοπηθεί άγρια από μια ομάδα μουσουλμάνων επειδή ήθελαν να μην έχω καμία απολύτως φωνή στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης.

Η 15η Μαρτίου ήταν η ημέρα των κοινοβουλευτικών εκλογών. Μετά από αυτό, δεν είπα σε κανέναν.

Δεν μπορώ να ζήσω με αυτό που μου συνέβη. Δεν τους αρέσουν καθόλου οι γυναίκες».

 

Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια της δημοτικής συμβούλου της Χάγης, η οποία τοποθετούνταν στον χώρο της εθνικής δεξιάς, έχοντας βγει μάλιστα βουλευτής το 2012 με το αντι-μεταναστευτικό κόμμα της Ελευθερίας, που παραλίγο να κερδίσει τις προηγούμενες εκλογές.

Για αυτήν ακριβώς την πολιτική της τοποθέτηση, η ίδια είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα από συμμορίες μεταναστών που ανέγραφαν μεταξύ άλλων:

«Σύντομα θα κόψουμε το λαιμό σας και θα σας αφήσουμε να αιμορραγείτε μέχρι θανάτου»

Πέρα λοιπόν από το ύφος εξομολόγησης, το τελευταίο βίντεο που ανήρτησε η 53χρονη Ολλανδέζα είναι και μία προειδοποίηση, όχι για αυτά που έρχονται, αλλά για τα όσα ήδη συντελούνται στην Ολλανδία, τη Γερμανία και αλλού. 

Πρώτα από όλους θα στοχοποιηθούν από τις «ομάδες κρούσης» των ισλαμιστών οι πιο αδύναμοι (γυναίκες, ηλικιωμένοι) αλλά και όσοι έχουν δημόσια ταχθεί κατά των μεταναστών και της επέλασης του Ισλάμ. 

 

ΠΗΓΗ