Αρχική Διάφορα "Εχθροί του κράτους" όσοι δε συνεισφέρουν στην μείωση του πληθυσμού - Αυτά...

“Εχθροί του κράτους” όσοι δε συνεισφέρουν στην μείωση του πληθυσμού – Αυτά συμβαίνουν στην Ευρώπη σήμερα

Στην Ευρώπη της νέας εποχής, την…ουδετερόθρησκη, καμία απολύτως αξία δεν δίνεται στην ανθρώπινη ζωή. Όπως είναι αυτονόητο, οι πρώτες διώξεις ανθρώπων που αντιτίθενται στα ύπουλα αυτά σχέδια, αποτελούν μία φρικτή πραγματικότητα, στην Ευρώπη του “νέου Μεσαίωνα”.

Η ελευθερία της ζωής σύμφωνα με τις αξίες της θρησκευτικής πίστης προστατεύεται από τις Συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με το άρθρο 10 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων , αλλά όπως έδειξαν πολλά περιστατικά πανευρωπαϊκά, αυτό δεν αποτελεί παρά ένας “ανενεργός νόμος”, που καταπατάται στο όνομα της…ισότητας και του ακτιβισμού.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας Σουηδέζας μαίας η οποία έχει έρθει αντιμέτωπη με τις ευρωπαϊκές αρχές, επειδή…τόλμησε να αρνηθεί επανειλημμένως να προβεί σε εκτρώσεις εμβρύων. 

Σύμφωνα με την ίδια, οι χριστιανικές πεποιθήσεις της δεν τις επιτρέπουν να προβεί σε εκτρώσεις εμβρύων, κάτι που παρόλο ενώ κατοχυρώνεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία, εντούτοις δεν ακολουθείται από τις κατα τόπους αρχές. 

Ο Διαμεσολαβητής για την Ισότητα στη Σουηδία, έπειτα από την ετυμηγορία ενός δικαστηρίου στη Σουηδία, αποφάνθηκε πως η άρνηση της Σουηδέζας μαίας να προβεί σε εκτρώσεις εμβρύων, δεν οφείλεται στις θρησκευτικές πεποιθήσεις της, αλλά σε “απροθυμία να κάνει απλά την δουλειά της”!

Ως εκ τούτου κρίνεται ανίκανη και ακατάλληλη για την μαιευτική. Αυτή είναι η λογική της δικαστικής απόφασης.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως και δεκάδες άλλες από όλη την Ευρώπη, ωστόσο ακόμη το συγκεκριμένο δικαστήριο δεν έχει αποφανθεί για παρόμοια ζητήματα. Πράγμα το λιγότερο…ύποπτο, αν αναλογιστεί κανείς πως η ίδια η ευρωπαϊκή νομοθεσία προστατεύει το δικαίωμα στη ζωή, αλλά και σέβεται τις αξίες της θρησκευτικής πίστης.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις γυναικών που ισχυρίστηκαν ότι είχαν υποστεί διακρίσεις , επειδή αρνήθηκαν να “ακολουθήσουν το γράμμα του νόμου περί εκτρώσεων” και ως εκ τούτου απολύθηκαν αφού αρνήθηκαν να το πράξουν.

Παρόμοια εξέλιξη είχε και η υπόθεση της Σουηδέζας μαίας , Ellinor Grimmark, που για την ώρα έχει αναγκαστεί να μεταβεί στην γειτονική Νορβηγία για δουλειά.

Βλέπουμε πως όποιος τυχόν αρνηθεί να συμμετέχει σε τέτοιου είδους εγκλήματα, ακόμη και εάν προστατεύονται από την νομοθεσία, αποτελούν “κόκκινο πανί” για την παγκόσμια αρχή. 

Και αυτές οι διώξεις είναι μόνο η αρχή…

Του Άρη Δημόπουλου

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Lass mich dadurch referieren Erfahrungen Mittels dating cafe – Sehrinizde Dating

Lass mich dadurch referieren Erfahrungen Mittels dating cafe - Sehrinizde Dating Unterschiedliche sein Eigen nennen uberhaupt nichts noch mehr geschrieben. Sodann habe meinereiner untergeordnet...

How to simply take and handle pay check that is definitely on the web sameday deposits? Lately, many bank

How to simply take and handle pay check that is definitely on the web sameday deposits? Lately, many bank Why wouldn't you take into account...

If you have good or exceptional financing, you are capable to qualify for a charge card

If you have good or exceptional financing, you are capable to qualify for a charge card 3. 0% APR Cards If you've got close or exceptional...

We have an issue that I would like to be informed about. My favorite child obtained partnered in 2012 and I also really feel...

We have an issue that I would like to be informed about. My favorite child obtained partnered in 2012 and I also really feel...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!