Οι ευρωπαϊκές χώρες αλλάζουν δραματικά, με την αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού στις κοινωνίες τους. Οι πολιτικοί – οι ίδιοι που μας υποχρεώνουν στην  πολυπολιτισμικότητα – θέλουν να ευχαριστήσουν το Ισλάμ και το επιτυγχάνουν και μέσα από τον νόμο για τη σαρία.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan απαγόρευσε διαφημίσεις που προωθούν τις «μη ρεαλιστικές προσδοκίες για την εικόνα και την υγεία του σώματος των γυναικών». Τώρα, το Βερολίνο σχεδιάζει να απαγορεύσει τις δημόσιες εικόνες στις οποίες οι γυναίκες απεικονίζονται ως «όμορφες αλλά αδύναμες, υστερικές, τρελές, αφελείς ή κυβερνώμενες από τα συναισθήματά τους». Το Παρίσι απαγόρευσε τις «σεξιστικές», δημόσιες διαφημίσεις.

Για ποιον λόγο γίνεται αυτή η… φίμωση της γυναικείας φύσης; Αυτές οι πόλεις φιλοξενούν σημαντικούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Αυτό συμβαίνει παντού. Οι ολλανδικοί δήμοι συμβουλεύουν τις υπαλλήλους τους να μην φορούν μίνι φούστες. Υπάρχουν ώρες σε σουηδικές δημόσιες πισίνες που επιτρέπονται μόνο γυναίκες.

Με ένα σχόλιο της, η εφημερίδα Die Welt ανέφερε: «Πρέπει να παροτρύνουμε τη χρήση της μπούργκας, όπως κάνει η κα Ερντογάν;»

ΠΗΓΗ