Αρχική Κοινωνία ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ QUALCO Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ

Άγριο κυνήγι των οφειλετών της ΔΕΗ φέρνει η συμφωνία δανειστών-κυβέρνησης.

 

ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ !!!
Με την αποκλειστική, προνομιακή προσφορά WV+NHS, μόνο για τα μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με το μικρότερο πάγιο, το φθηνότερο τιμολόγιο και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς, χρωστάς δεν χρωστάς. Και με την Νο1 ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της NHS, αξίας 95 ευρώ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_78.html

Στενή επιτήρηση της εφαρμογής του σχεδίου για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ φέρνει η συμφωνία με τους δανειστές. Το πλάνο για τις οφειλές ιδιωτών έχει αναλάβει η εταιρεία Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου, η οποία εξειδικεύεται στη διαχείριση χαρτοφυλακίων ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων και περιουσίας του χρηματοοικονομικού τομέα.

Στη συμφωνία γίνεται ειδική αναφορά στην ανάγκη να εξοφληθούν οι οφειλές προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομική της κατάσταση και τονίζεται η ανάγκη να ληφθούν μέτρα για τη βελτίωση της ρευστότητας.

Η συμφωνία προβλέπει να υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για την αποπληρωμή των οφειλών του δημοσίου προς τη ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι αποτελεί προαπαιτούμενο η άμεση είσπραξη από τη ΔΕΗ όλων των ληξιπρόθεσμων χρεών του στενού δημόσιου τομέα ( όπως από τα υπουργεία ), ενώ μέχρι το Μάιο θα πρέπει να έχουν εισπραχθεί όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (αυτοδιοίκηση, εταιρείες του δημοσίου κλπ).

Για το θέμα των ληξιπρόθεσμων των ιδιωτών καταναλωτών. προβλέπεται η στενή επιτήρηση της εφαρμογής του σχεδίου που θα υποβάλει ο σύμβουλος που έχει προσλάβει η ΔΕΗ. Θα δίνονται αναλυτικές αναφορές και θα πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για την είσπραξη των οφειλών του ιδιωτικού τομέα, όπως προβλέπεται στη συμφωνία. Υπενθυμίζεται ότι την ανάθεση του έργου «παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης για την αποτελεσματική διαχείριση του πελατολογίου» στην εταιρεία Qualco ανακοίνωσε επίσημα η ΔΕΗ.

Ο σύμβουλος καλείται να εκπονήσει αναλυτικό πλάνο υλοποίησης υπηρεσιών, να αναπτύξει στρατηγική διαχείρισης οφειλών και να καθορίσει συστηματικές δράσεις διαχείρισής τους, να μελετήσει την εξέταση δυνατότητας χρηματοδότησης, να σχεδιάσει πλαίσιο υλοποίησής του και να αναλάβει τη διαχείριση επιλεγμένου τμήματος πελατών με ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Η συμφωνία περιλαμβάνει, επίσης, ως προαπαιτούμενο το θέμα των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (ΥΚΩ) και προβλέπεται ότι η καταβολή των 360 εκατ. ευρώ για τα αναδρομικά ΥΚΩ, όπου θα καλυφθεί από πλεόνασμα.

Παράλληλα, θα γίνεται κάλυψη από τον κρατικό προϋπολογισμό των ΥΚΩ θα συναρτάται από την ύπαρξη δημοσιονομικού πλεονάσματος κάθε χρόνο. Επιπλέον, τονίζεται ότι το ύψος των ΥΚΩ εφεξής θα προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργείται νέο έλλειμμα ενώ θα λαμβάνονται υπόψη και οι νέες διασυνδέσεις με τα νησιά, που μπαίνουν σε λειτουργία κάθε χρόνο. Όπως τονίζει η συμφωνία, μετά από εισήγηση της ΡΑΕ θα δημιουργηθεί ένας μηχανισμός αναπροσαρμογής των ΥΚΩ κατά το πρότυπο του αντίστοιχου μηχανισμού που υπάρχει για το ΕΤΜΕΑΡ.

ΔΕΗ: Το Φεβρουάριο θα δείξει αν θα πωληθούν και υδροηλεκτρικά

Για τους λιγνίτες αναφέρεται το περιεχόμενο της συμφωνίας για τις μονάδες που θα πουληθούν (Μελίτη 1, άδεια για Μελίτη 2 και Μεγαλόπολη 3,4) αλλά και το χρονοδιάγραμμα (διαγωνισμός μέχρι το Μάιο του 2018). Όπως αναφέρει η συμφωνία, αν υπάρξουν προβλήματα στο market test θα πρέπει να επιλυθούν με την υποβολή δεσμευτικής τελικής πρότασης από την κυβέρνηση στην Ε.Ε..
Η αξιολόγηση του Φεβρουαρίου για τον κλάδο ενέργειας είναι καθοριστική, καθώς από τα αποτελέσματά της θα κριθεί, όπως τονίζει το Μνημόνιο, αν υπάρχει ανάγκη να ληφθούν «πρόσθετα δομικά μέτρα», ενώ εκεί θα εξεταστεί και το θέμα της αλλαγής των δημοπρατούμενων ποσοτήτων ρεύματος μέσω των NOME, καθώς επίσης και η πρόοδος στις διαδικασίες του target model. Δηλαδή, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για πώληση και υδροηλεκτρικών εφόσον δεν πετύχει η πώληση των λιγνιτικών μονάδων.

Για τις δημοπρασίες ΝΟΜΕ αναφέρει ότι θα συνεχιστούν το 2018 με υποχρέωση τον Ιούνιο να αναθεωρηθεί η τιμή ώστε να ενσωματωθεί η νέα τιμή δικαιωμάτων εκπομπής ρύπων αλλά και τα επικαιροποιημένα κόστη της ΔΕΗ. Το 2019 οι δημοπρατούμενες ποσότητες ενέργειας θα φτάσουν το 22%. Καθορίζεται ότι θα υπάρξει μια κοινή αποτίμηση της εξέλιξης των δημοπρασιών το Φεβρουάριο στην οποία θα εξεταστεί η πρόοδος της εισαγωγής του νέου μοντέλου της αγοράς,

Τέλος, για την αγορά φυσικού αερίου μέχρι το Μάρτιο του 2018 θα πρέπει ως βασικό παραδοτέο να έχει συμφωνηθεί ο οδικός χάρτης για το άνοιγμα της αγοράς αλλά και το σχέδιο για ΕΠΑ και ΔΕΠΑ. Στο συμπληρωματικό μνημόνιο αναφέρεται πως εάν κάποιος από τους υφιστάμενους μετόχους θέλει να πουλήσει το μερίδιό του στις ΕΠΑ, η όποια συναλλαγή θα πρέπει προηγουμένως να εγκριθεί από τη ΡΑΕ σε συνεργασία με την ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού και ύστερα από διαβούλευση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Επικρατεί όπως φαίνεται το σενάριο για την εξαγορά της συμμετοχής της Shell στην ΕΠΑ Αττικής από τη ΔΕΠΑ και της συμμετοχής της τελευταίας στην ΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας από την ΕΝΙ, αναφέρει το protothema.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στις κύριες γραμμές μέσης τάσης σε όλες τις περιοχές

Oλοκληρώθηκε η αποκατάσταση των ζημιών στις κύριες γραμμές μέσης τάσης σε όλες τις περιοχές, ως απόρροια της κακοκαιρίας, ενώ αυτήν την ώρα όλες οι προσπάθειες πλέον επικεντρώνονται στην αποκατάσταση των μεμονωμένων παροχών, καθώς με το πέρας των εργασιών στις κύριες γραμμές ΜΤ εντοπίζονται και περιορισμένες σποραδικές βλάβες στη χαμηλή τάση. Η προσπάθεια για την αποκατάσταση και της τελευταίας μεμονωμένης παροχής θα συνεχιστεί καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο θα πρέπει να υπογραμμιστεί πω

Alpha Bank: Στις 10 το πρωί το άνοιγμα των καταστημάτων την Πέμπτη, σε Αττική και Κρήτη

Αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου θα ανοίξουν τα καταστήματα της Alpha Bank στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία «Ελπίς» με την τράπεζα να ανακοινώνει την ώρα έναρξης της λειτουργίας τους σε συνέχεια των μέτρων της Πολιτείας. Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα: Σε συνέχεια των μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την κακοκαιρία «Ελπίς», η έναρξη λειτουργίας του Δικτύου Καταστημάτων της Alpha Bank στις περιφέρειες Αττικής και Κρήτης για την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, ορίζεται στις 10:00 πμ.

Κορωνοϊός: 17.960 νέα κρούσματα και 115 θάνατοι – Στους 646 οι διασωληνωμένοι

Σε 17.960 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Σήμερα, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022,...

Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη εμπόριο, σχολεία και ιδιωτικός τομέας

Σταδιακή θα είναι η επιστροφή στην κανονικότητα για τους πολίτες σε Αττική και Κρήτη, οι οποίες επλήγησαν από τη χιονόπτωση και την κακοκαιρία Ελπίδα.  Έτσι, για αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, θα ισχύσουν τα εξής: 
  • Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση.  
  • Θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δ

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!