Αρχική Απόψεις Επιτακτική ανάγκη παράλληλου συστήματος δημιουργημένο από τους ανθρώπους !

Επιτακτική ανάγκη παράλληλου συστήματος δημιουργημένο από τους ανθρώπους !

Εδώ πλέον πρέπει να κατανοήσουμε τις έννοιες που έχουμε μέσα μας σαν νέα πληροφορία!

Είμαστε μέσα σε μια παγκόσμια φυλακή , όπου η ελίτ επιλέγει ποιος θα ζήσει , πόσο θα ζήσει , πως θα ζήσει !

Οι τραπεζίτες με το σύστημα δίνω και μετά τραβάω το χάλι κάτω από τα πόδια αγοράζουν όλη την γη σχεδόν …αυτός ήταν και ο στόχος τους !

Ο επόμενος στόχος αφού σου πάρουν το σπίτι είναι να σου πάρουν και την όποια ακόμα Ελευθερία έχει μείνει…να σου πάρουν τον χρόνο σου , την σκέψη σου , την Ελευθερία να εκφράζεσαι , να σε κάνουν να είσαι ένα ρομπότ υπάκουο απόλυτα !!

Αυτό πολύ χαλαρά και με ευγενική λέξη το λέμε πλέον πλανήτης φυλακή τουλάχιστον όσοι σήμερα έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει στο παραμύθι του κόσμου !

Μα σε κάθε φυλακή της γης οι κατάδικοι έχουν δικούς τους κρυφούς κανόνες , δικούς τους κώδικες επικοινωνίας …!!

Εμείς έχουμε;

Οταν πλέον το παγκόσμιο σύστημα επιτεθεί και δείξει το πραγματικό του πρόσωπο θα είναι πολύ αργά για να δημιουργήσουμε τις δικές μας συμβάσεις αλήθειας , τους δικούς μας κανόνες , τους δικούς μας νόμους !!

Τώρα πάρα ποτέ είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ανάγκη η ανθρωπότητα να δημιουργήσει νέες συμβάσεις αλήθειας και κρυφούς κώδικες επικοινωνίας , μικρές ομάδες που η μια με την άλλη θα είναι σε απόλυτη συνεργασία … ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!

Πριν χρόνια στην αρχή της κρίσης σας έδωσα το σχέδιο Αχιλλέας που εκεί είναι η αρχή της κατανόησης ενός παράλληλου συστήματος Άμυνας αλλά και αντίστασης σε ότι έρχεται!

Ο Αχιλλέας είναι ο μεγαλύτερος Ιος αντίστασης γιατί είναι αυτός που θα οδηγήσει τους ανθρώπους μέσα στο σκοτάδι που ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι μας !

Καμία αντίσταση δεν μπορεί να είναι εμφανής , καμία πραγματική αντίσταση δεν πρέπει να έχει αρχηγό !!

Η αντίσταση γεννιέται μόνο από την ανάγκη , το άδικο και τον έρωτα (αγάπη) , γεννιέται ώστε να προστατέψει κοινά συμφέροντα , κοινή ιθαγένεια , κοινά όνειρα , κοινή διεκδίκηση χαμένων αξιών η εδαφών και πολλά ακόμα που μπορούν να τα εγγράψουν σαν κοινή σύμβαση αλήθειας ομοούσιοι άνθρωποι , άνθρωποι που η ψυχή τους εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος ,άνθρωποι που ζητούν της ίδιες αξίες κοκ κοκ !

Αυτό το γραμμα μου είναι ένα παγκόσμιο κάλεσμα ανάγκης να δούμε επιτέλους κατάματα αυτό που έρχεται και να ετοιμαστούμε σαν είδος !

Είναι πόλεμος κατά της ανθρωπότητας που πρέπει να αντισταθούμε , για τα παιδιά μας , για την ιστορία μας , για τα εδάφη μας ….για όλα όσα μας έκλεψε μέχρι σήμερα μια μερίδα από κρυφές σατανικές ομάδες.

Μην περιμένεις τον Ηγέτη , σε αυτόν τον στημένο θίασο δεν θα εμφανιστεί ποτέ να τον δεις … Μην περιμένεις τον οδηγό ..οδηγός είναι μόνο το δίκαιο … το δίκαιο σε έναν άδικο κόσμο που χαρίζει την ιστορία του πάντα στον πιο δυνατό ..όχι στον ηθικό , όχι τον σωστό , όχι στο ευ αγωνίζεσθε ..αλλά στον δυνατό ..με όποιο τρόπο και αν απέκτησε την δύναμη του !

Πρέπει η ανθρωπότητα να γίνει ξανά δυνατή , ενωμένη , να θυμηθεί τι μπορεί να πετύχει με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ … να θυμηθεί ότι εμείς είμαστε η δύναμη που κάνει την γη να γυριζει!

Ακέφαλα σαν σχέδιο… σαν σύσταση … ο καθένας με την δική του ευθύνη … δημιουργούμε ομάδες ομοδονουμενες σε ιδέες και κατανόηση του τι συμβαίνει … συμφωνούμε σε αξίες που δεν έχουν φέρνουν ποτέ καμία αντίθεση μεταξύ μας … δημιουργούμε τους κανόνες μας σε κάθε περίπτωση , τους κρυφούς κανόνες επικοινωνίας μας … τι κάνουμε όταν γίνει αυτό ..τι κάνουμε όταν γίνει το άλλο …Ορκιζόμαστε στην προστασία της ομάδας αλλά και στο σύνολο της αντίστασης του ανθρώπου…Ομάδα με ομάδα με ομάδα ….είμαστε όλοι μαζί ..χωρίς αρχηγό , χωρίς εμφάνιση !

Δεν έχω πια ..μόνο έχουμε πια … αν δεν έχει ένας είναι σαν να μην έχουμε όλοι … όλοι μαζί … όλοι μαζί ! Αν έπεσε ένας είναι και ευθύνη μου … αν πεινάει ένας είναι και ευθύνη μου ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΡΩΤΟΥΣ , ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΎΝ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ , Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!

Το σχέδιο Αχιλλέας έχει δώσει μια δομή-πρόταση κινήσεων και έργων αυτά μπορεί να είναι μια καλή αρχή η μια καλή συμβουλή στο τι ,που, πως γιατί …αλλά όσο οι καιροί περνούν τα δεδομένα αλλάζουν και μόνο η ζωντανή συνείδηση και η καρδιά του δίκαιου έχουν δικαίωμα να σχηματίζουν κανόνες Άμυνας και αντίστασης και όχι τα χαρτιά η η σελίδες ! Το όριο είναι ο ουρανός για το τι μπορείς να αποφασίσεις για την προστασία του ανθρώπου , της χώρας , για το πως θες να συναλλάσσεσαι , για το ποιο νόμισμα θες να έχεις ..για οτιδήποτε έξω από το σύστημα τους που θες να αντιγράψεις …μυαλό θέλει,αγάπη θέλει , ένωση θέλει, κοινό στόχο θέλει, υπόσχεση Ζωής θέλει……!

Πάρε την απόφαση της αρχής και σχημάτισε το παράλληλο σύστημα σήμερα …θες να το πεις Αχιλλέας καλώς ..θες να το πεις Μπάμπης …δεν έχει καμία σημασία …απλά ξεκίνα και ενημέρωσε και τους υπόλοιπους για αυτό !!

Μεταφράστε αυτό το γραμμα μου σε όσες γλώσσες μπορείτε και μοιράστε το σε όσες σελίδες στον κόσμο μπορείτε …Τυπωστε το αν θελετε και στειλτε το οπου θελετε …

Stranger….

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Ολο το παρασκήνιο για τα ναυπηγία Ελευσίνας

Οι συγκρούσεις μετόχων, οι φρεγάτες και η εμπλοκή του Αμερικανικού ταμείου δημιουργούν πραγματικά εκρηκτική κατάσταση όπως αποκαλύπτει το radar.gr Η στροφή της κυβέρνησης να ρίξει...

ΚΙΝΑΛ: Τροπολογία για αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και την αναστολή εφαρμογής των νόμων 4738 και 4745 που ψηφίστηκαν φέτος ζητά το Κίνημα Αλλαγής με τροπολογία που κατατέθηκε...

Βερολίνο: «Προβληματική από πολλές απόψεις» η συμπεριφορά της Άγκυρας

«Από πολλές απόψεις προβληματική» χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της Τουρκίας η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, ερωτηθείσα για το επεισόδιο παρεμπόδισης ελέγχου τουρκικού πλοίου στα ανοιχτά...

PlayStation 5: To 66% όσων το αγόρασαν πήραν ρεπό την ημέρα που βγήκε

Δεν είναι κάθε μέρα… Κυριακή. Όταν όμως το PlayStation 5 σου «χτυπάει την πόρτα» αισθάνεσαι την ανάγκη να… δημιουργήσεις ακόμα μια «Κυριακή» την εβδομάδα. Το...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!