Αρχική Διάφορα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ(Βίντεο)

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το 1995, οι ηγέτες της ΕΕ καθιέρωσαν την ευρωμεσογειακή διαδικασία, από το 2008 η Ένωση για τη Μεσόγειο, με στόχο τη συγχώνευση των βόρειων και νότιων ακτών της Μεσογείου σε ελεύθερη αγορά, την οικονομική συνεργασία και την εξάπλωση του ισλαμικού πολιτισμού στην ΕΕ. Η ευρωπαϊκή επιρροή στο Ισλάμ εκ των προτέρων είναι απαράδεκτη – απαγορευμένη από το Κοράνι.
Η ΕΕ απευθύνθηκε σε δέκα «χώρες εταίρους» της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένου και του  Ισραήλ φυσικά. 

https://youtu.be/qd64av-s4Lo

Το 2003, οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ υποσχέθηκαν στους πολίτες των χωρών αυτών τις 4 ελευθερίες της ΕΕ, μεταξύ των οποίων η ελεύθερη κυκλοφορία των ανθρώπων στην ευρωμεσογειακή περιοχή. Ωστόσο, στον εβραϊκό γάλλο πρόεδρο Σαρκοζί δεν ήταν αρκετό – δεν μπορούσε να περιμένει ότι οι λευκοί Ευρωπαίοι θα σβήσουν με γενετική επιμιξία:  («Métissage»: Έτσι, το 2008, είχε ανακηρύξει την Ένωση για τη Μεσόγειο στο Παρίσι – που περιλαμβάνει όλες τις χώρες που συνορεύουν με Μεσόγειο – εκτός από τη Λιβύη, η οποία απορρίφθηκε.

Προκειμένου να αποφευχθεί η κριτική από τους πολίτες της ΕΕ, σε μια σκανδαλώδη συνάντηση στη Βιέννη το 2006, η ΕΕ ανέφερε στους συντάκτες ειδήσεων από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης ότι αν δεν ασκήσουν αυτολογοκρισία θα εισάγεται νομοθεσία κατά της ελευθερίας του λόγου, οι συντάκτες του τι και πώς έπρεπε να γράψουν για το Ισλάμ.

Ακολουθεί μια σύντομη επίδειξη των συνεπειών αυτής της ανεύθυνης μασονικής τρέλας στο όνομα της κατάστασης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Αυτό το βίντεο δεν είναι Βόρεια Αφρική αλλά το μετρό του Παρισιού. Σε 25 χρόνια, η Ευρώπη θα μοιάζει με τη Βόρεια Αφρική σήμερα στην πραγματικότητα ήδη σε πολλά μέρη.

https://youtu.be/EuEDuye-JmE

Η διακίνηση ναρκωτικών και η βία είναι τόσο έντονη ώστε οι μηχανοδηγοί πρέπει απλά να παρακάμπτουν ορισμένους σταθμούς.

Ή τι γίνεται με αυτό – από το Λονδίνοσταν  που κυβερνάται από μουσουλμάνο δήμαρχο.
Στο Λονδίνο, τα λευκά ανήκουν στη μειονότητα και οι μετανάστες τρομοκρατούν ελεύθερα.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/06/01/1569773803451035828/640x360_MP4_1569773803451035828.mp4?_=1

Η βρετανική κυβέρνηση μόλις διόρισε έναν μουσουλμανικό υπουργό εσωτερικών που ονομάζεται ανίκανος από τον ομιλητή John Bercow.

Ήδη το 2012, oi λευκοί ήταν μια μειονότητα στο Λονδίνο.  Ορισμένες πόλεις εγκαταλείπονται από τους  λευκους  με ρεκόρ ταχύτητας.

Ή τι γίνεται με αυτό; Η βία στο δρόμο ‘’a la Islam’’.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/05/31/1167126140603614664/480x270_MP4_1167126140603614664.mp4?_=2

Μπορεί να υποθέσει κανείς ότι αυτό είναι θέμα της αστυνομίας. Απλά κοιτάξτε πώς η αστυνομία χειρίζεται τις εξαγριωμένες μουσουλμανικές μάζες στο Λονδίνοσταν: Η αστυνομία τράπηκε σε φυγή για να μην βλάψει τους ιερούς πολεμιστές του Ισλάμ (π.χ. Κοράνι σούρα 33:27).

https://youtu.be/PBtct-z9JS8

Αλλά φυσικά, αν μια γυναίκα ‘’άπιστη’’ ζητά από την αστυνομία γιατί επιτρέπεται στους μουσουλμάνους να σπάσουν το νόμο, η αστυνομία αργότερα εισβάλλει στο διαμέρισμά της και  την φυλακίζουν.

https://youtu.be/30363QcHJ-o

Και όταν ένας δημοσιογράφος όπως ο Paul Robinson ανέφερε για βιασμό μουσουλμανικών συμμοριών, ο νέος Βρετανός μουσουλμάνος υπουργός εσωτερικών σας έχει τοποθετήσει αμέσως πίσω από τα μπαρ για 13 μήνες, ενώ αναφέρει – κάτι που μοιάζει με μια πολεμική διαδικτυακή διαδικασία.

Ο Ρόμπινσον είναι ακτιβιστής ενάντια στο Ισλάμ  και τιμωρήθηκε γι ‘αυτό.

The Independent: ο Ρόμπινσον συνελήφθη έξω από το δικαστήριο την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι περιφρονεί το δικαστήριο δημοσιεύοντας πληροφορίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη σε μια συνεχιζόμενη δίκη (εναντίον παιδιών απατεώνων.

Σε ένα σημείο το βίντεο παρακολουθήθηκε από περισσότερους από 10.000 ανθρώπους, καθώς ο Robinson προσπάθησε να κινηματογραφήσει τους κατηγορούμενους στο δικαστήριο και συζήτησε την υπόθεση, η οποία υπόκειται σε ξεχωριστό περιορισμό αναφοράς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ  Jr, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ, μοιράστηκε ένα tweet από έναν υποστηρικτή του Robinson με το σχόλιο «μην αφήσετε την Αμερική να ακολουθήσει αυτά τα βήματα».

Paul Weston – The Orwellian Jailing of Tommy Robinson

https://youtu.be/_8CPF1mK9Fo

Ο Bill Warner έχει δει την προοπτική της υπόθεσης Tommy Robinson: Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εξέδωσε απαγόρευση των μέσων ενημέρωσης για την εκδήλωση. Αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο σύντομα ανακάλυψε ότι θα μπορούσε να σιωπά τον βρετανικό Τύπο, αλλά δεν θα μπορούσε να σιωπά τον κόσμο. Έτσι, άρχισαν την απαγόρευση. Τα αγγλικά δικαστήρια κατά λάθος έκαναν τον Tommy σύμβολο για την ελευθερία του λόγου. Η έκκλησή τους για σιωπή έγινε μια κλήση αφύπνισης … (Bill Warner).

Αν μελετήσετε προσεκτικά τα παραπάνω η κατάσταση αυτή δεν είναι απλώς το μέλλον σας αλλά είναι ήδη η παρούσα πραγματικότητα σε πολλά μέρη.

Η βία σε μια κοινωνία είναι ανάλογη με τον αριθμό των μουσουλμάνων  μέχρι που μέσω των «μασονικών πολιτικών μας»  που εισήγαγαν την νεκρική ειρήνη!

Τι σημαίνει σήμερα η IPU; ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Κυβερνήτες  = Δικτάτορες

Στο πνεύμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η πρόεδρος της IPU, Gabriela Cuevas Barron, είναι γυναίκα και μέλος του μεξικανικού κόμματος PAN των  Ιησουιτών.

Έτσι, το κόμμα PAN εξακολουθεί να είναι διαποτισμένο από της ιδέες των Ιησουιτών, συμπεριλαμβανομένων των Ρόθσιλντς   των μυστικών μετακινούμενων και αναταράξεων του παγκοσμιοποιημένου Τεκτονισμού, που οι Ιησουίτες διαμορφώθηκαν με την αφομοίωση των Ροδόσταυρων. Αυτές είναι οι ιδεολογικές αποσκευές του Cuevas Barron.

«Είμαστε όλοι οι Ιησουίτες» – δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος του Συμβουλίου της ΕΕ κ. Van Rompuy.

The Even Older Plan for World Gov’t You’ve Never Heard Of

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Υπ. Περιβάλλοντος: 27 ερωτήσεις – απαντήσεις για τους Δασικούς Χάρτες

«Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει αξιόπιστους δασικούς χάρτες. Να διασφαλιστεί το δάσος ως...

Ταμείο Εγγυοδοσίας: 8.000 δάνεια στη διάθεση των πολύ μικρών επιχειρήσεων – Πως υποβάλλονται οι αιτήσεις

Ξεκινά άμεσα ο 3ος Κύκλος του Ταμείου Εγγυοδοσίας, ειδικά στοχευμένης χρηματοδότησης για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις της χώρας σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Ελληνικής...

Μητσοτάκης σε Ζάεφ: Ενίσχυση των διμερών σχέσεων, με έμφαση στην οικονομία και ειδικά στην ενέργεια

Στην αποτίμηση των διμερών σχέσεων, αλλά και στην διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας, ιδίως στους τομείς της Οικονομίας και της Ενέργειας επικεντρώθηκε η συνάντηση του...

Ισραήλ: Άρματα μάχης αναπτύσσονται κατά μήκος των συνόρων με τη Λωρίδα της Γάζας

Το Ισραήλ ανέπτυξε σήμερα άρματα μάχης και τεθωρακισμένα κατά μήκος των συνόρων με τη Λωρίδα της Γάζας, όπου συνεχίζεται η ανταλλαγή πυρών, την ώρα...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!