ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ «ΠΙΑΝΟΥΝ» ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΕΡΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΙΤΑΛΙΑ …

ΚΑΠΟΙΟΙ «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ …

Περίεργη χαρακτηρίζεται η επίσκεψη του αμερικανού πρεσβευτή στην Πάτρα, αλλά όχι τόσο.. «Ο Τζέφρι Πάιατ εξέφρασε την πρόθεση της πρεσβείας των ΗΠΑ, να συμβάλλει ιδιαίτερα, στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη της Αχαΐας», αναφέρει ανακοίνωση από την περιφέρεια Αχαϊας.. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ό,τι θέλουν το λιμάνι της Πάτρας ως πολεμικό ορμητήριο του ΝΑΤΟ, κάτι σαν «Σούδα 2»..
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο Τζέφρι Πάιατ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠΑ Νίκο Κοντοέ, καθώς και από τον κεντρικό λιμενάρχη Δημήτρη Κυριακουλόπουλο, για τις δραστηριότητες του Οργανισμού και του Λιμεναρχείου, ενώ στην συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του λιμανιού όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Πρόκειται για τον απερχόμενο πρεσβευτή που διόρισε η Χίλαρυ, ο οποίος  αναμένεται να  αντικατασταθεί από τον στενό συνεργάτη του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τον ομογενή Ράινς Πρίμπους ο οποίος αρχικά προορίζονταν για Δ/της του Λευκού Οίκου.. Συνεπώς δεν γνωρίζουμε αν αυτά τα στρατιωτικά σχέδια θα ισχύσουν τελικά..   

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, «ο πρέσβης χαρακτήρισε τις εγκαταστάσεις του νέου λιμανιού σύγχρονες και εντυπωσιακές, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα συστήματα ασφάλειας και φύλαξης του λιμένα, τα οποία εκτίμησε ως ιδιαίτερα αποτελεσματικά». Οι πληροφορίες εδω διευκρινίζουν πως υπάρχει θέμα με το υπό σχεδιασμό εργοστάσιο υγροποίησης φυσικού αερίου στην Πάτρα, το οποίο κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις προσθέτει  σε επικινδυνότητα..

Εξάλλου ο αμερικανός πρέσβυς που  μας ήρθε απο την Ουκρανία στην Ελλάδα συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος έκανε μια συνοπτική παρουσίαση της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και ιδιαίτερα της Αχαΐας με τις δυνατότητες και τις αναπτυξιακές προοπτικές της στον πρωτογενή τομέα, τις δυνατότητες αξιοποίησης τεχνογνωσίας που προκύπτουν λόγω του Πανεπιστημίου της Πάτρας, αλλά την προσπάθεια που καταβάλλεται, για την προώθηση προϊόντων της Αχαΐας, προς χώρες του εξωτερικού, μεταδίδει το ΑΠΕ…

ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΔΛΔ., ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ?
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΙΩΣ ΟΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ» ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ-ΜΠΟΥΡΔΑ ΔΝΤ..

 

ΠΗΓΗ