Με απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου αποφασίστηκε ότι ο Σώρρας δεν έχει τα… περίφημα 600 δισ. δολάρια.
Οι ανώτατοι δικαστές ουσιαστικά με την απόφαση τους «εξαφάνισαν» την δικαστική απόφαση Πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία ουσιαστικά αναγνωριζόταν πως ο Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής των περίφημων 600 δις δολαρίων.
Με αυτή την απόφαση όλο το προηγούμενο διάστημα ο (άφαντος εδώ και περίπου 100 ημέρες αλλά και για πολύ καιρό ακόμη, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές  ) Αρτέμης Σώρρας είχε αθωωθεί για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της δεχόμενη την αίτηση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευσταθίας Σπυροπούλου, αναίρεσε υπέρ του νόμου την επίμαχη απόφαση του Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Η Ολομέλεια έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013   που είχε διαβιβαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή έχει  μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλείπει αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.
Αναλυτικότερα, η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο όπως το χαρακτηρίζει ποσό των  600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιο αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού.

Ο πλανήτης Γη χρωστάει 217 τρισ. Δολάρια στον…Άρη την Αφροδίτη και τον πλούτωνα.  …

Το παγκόσμιο χρέος φτάνει στο 327% του ΑΕΠ…

ΠΗΓΗ