Αρχική Διάφορα Εκπομπή κυμάτων χαμηλής συχνότητας στην Αθήνα, πριν το Συλλαλητήριο

Εκπομπή κυμάτων χαμηλής συχνότητας στην Αθήνα, πριν το Συλλαλητήριο

Εδώ και λίγες μέρες ακούτε έναν βόμβο το ξημέρωμα? Πριν το συλλαλητήριο για την Μακεδονια, μας βομβαρδίζουν με κύματα χαμηλής συχνότητας.

Ένας υπόκωφος και επίμονος ήχος, ξεκινά τα τελευταία βράδια στην Αθήνα από τη 1 τα μεσάνυχτα με αποκορύφωμα στις 5 το ξημέρωμα. Ένας βόμβος πολύ χαμηλής συχνότητας, που εκπέμπεται σχεδόν περιοδικά, και ταράζει τον ύπνο των κατοίκων.
Πρόκειται για ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας ELF (Extremely Low Frequency), που γίνεται αισθητός σαν υπόκωφος, μπάσος βόμβος.

Παρόμοιος ήχος ακουγόταν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης πριν λίγο καιρό.
Είναι ένας βαθύς, υπόκωφος ήχος, που έρχεται από ψηλά, και πέφτει σαν ηχητικό κύμα, προκαλώντας δονήσεις στα κτίρια. Οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας, ξαγρυπνούν γεμάτοι ανησυχία, και αναρωτιούνται από πού προέρχεται. Σημειωτέον ότι έχουν πληθύνει τα περιστατικά αιφνίδιων εμφραγμάτων το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με καταγραφές, πρόκειται για εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών ραδιοκυμάτων εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας, με την επιστημονική ονομασία ELF.

Είναι κύματα αντίστοιχα εκείνων που εκπέμπουν τα τηλεφωνικά δίκτυα, αλλά ικανά να διαπεράσουν κτίρια, βουνά και θάλασσα. Χρησιμοποιούνται για στρατιωτικές επιχειρήσεις, όταν επιθυμούν να επικοινωνήσουν και να στείλουν ηχητικά μηνύματα από εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις σε υποβρυχια. Η ιδιότητα τους αυτή να διαπερνούν τα φυσικά εμπόδια, έχει αξιοποιηθεί επίσης στην κατασκευή «γεωραντάρ», που προσφέρουν πληροφορίες για τη σύσταση του υπεδάφους σε μεγάλα βάθη, έως και 100 χιλιόμετρα από την επιφάνεια του εδάφους.
Όσον αφορά την εφαρμογή τους στις τηλεπικοινωνίες, σημειώνεται ότι τα κύματα αυτά, μπορούν να μεταδώσουν λέξεις, και μικρές φράσεις, χωρίς να χρειάζεται αποκωδικοποίηση μέσω της χρήσης τηλεφωνικής συσκευής, αλλά με τρόπο που γίνεται αισθητός κατευθείαν από το αυτί ως σχεδόν ανεπαίσθητος ήχος, αλλά πλήρως κατανοητός.

Οι ήχοι αυτοί, έχει παρατηρηθεί ότι επηρεάζουν αρνητικά τον ανθρώπινο οργανισμό, και προκαλούν ημικρανίες, σύγχυση, νοητική καταστολή, και καρδιακά επεισόδια σε ανθρώπους που βρίσκονται στην εμβέλεια του συγκεκριμένου ραδιοκύματος εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF).

Σε ορισμένες μελέτες διατυπώθηκε η άποψη ότι ο βόμβος γινόταν αισθητός, όχι μέσω παλμών του ακουστικού τυμπάνου και περαιτέρω μετάδοσης τους δια της ακουστικής οδού στον εγκέφαλο, αλλά μέσω απευθείας ερεθισμού και ενεργοποίησης νευρώνων στο εγκεφαλικό κέντρο της ακοής και αλλού. Αυτό, βέβαια, αποδεικνύει οτι τα κύματα ELF έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν άμεσα λειτουργίες του εγκεφάλου, με πολλαπλές συνέπειες.

Στα πλαίσια στρατιωτικών προγραμμάτων σε ΗΠΑ και Ρωσία, χρησιμοποιούνται τα ραδιοκύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας, για να επιτυχουν επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.
Σύμφωνα μάλιστα με επιδημιολογικές μελέτες, υπάρχει πιθανή συσχέτιση της εμφάνισης Alzheimer με την μακροπρόθεσμη έκθεση σε ραδιοκύματα ELF.

Παρατίθενται τα στοιχεία δύο επιστημονικών ερευνών, για όσους θέλουν να το διασταυρώσουν, η μια εκ των οποίων είναι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

  1. García AM, Sisternas A, Hoyos SP (April 2008). “Occupational exposure to extremely low frequency electric and magnetic fields and Alzheimer disease: a meta-analysis”. International Journal of Epidemiology37(2): 329–40. doi:10.1093/ije/dym295PMID 182451512. Scientific Committee on Emerging; Newly Identified Health Risks-SCENIHR (January 2009). “Health Effects of Exposure to EMF” (PDF). Brussels: Directorate General for Health&Consumers; European Commission: 4–5. Retrieved 2010-04-27.

Η χρήση των πολύ χαμηλών ραδιοσυχνοτήτων, χρησιμοποιείται επισης σε πειραματικό στάδιο, για τον έλεγχο των καιρικών φαινομένων, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί το φαινόμενο της υπερθερμανσης.

Το ερώτημα είναι, γιατί αυτές οι συχνότητες που στο ανθρώπινο αυτί ακούγονται σαν χαμηλός βόμβος,  ξεκίνησαν να εκπέμπονται στην Αθήνα, εν μέσω του ύπνου των κατοίκων, και μάλιστα λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο συλλαλητήριο για την Μακεδονια?

Οι συχνότητες αυτές, προκαλούν δονήσεις στα κτίρια, οι οποίες γίνονται ορισμένες φορές αισθητοί ως «μικροσεισμοί», ενώ δεν εμφανίζονται στις μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Το φαινόμενο αυτό που επιβεβαιώνεται από πάρα πολλούς κατοίκους των Αθηνών, έχει αρχίσει και προκαλεί ανησυχία και ερωτηματικά.

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται τέτοια σήματα, με επικίνδυνες συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό, εν καιρώ ειρήνης? Έγιναν αισθητά αρχικά από τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, και τώρα κάνουν την εμφάνιση τους στην Αθήνα.

 

Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΤΕ, που έχει τον εξοπλισμό, τις κεραίες και την δυνατότητα να εκπέμπει αυτές τις συχνότητες, ανήκει πλέον σε ξένα συμφέροντα. Επίσης, δυνατότητα εκπομπής των σημάτων εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας έχουν και οι πυλώνες ραδιοτηλεοπτικών σταθμών.

 

Το σίγουρο είναι πως προκαλούν στρες και αναστάτωση στον κόσμο, και λαμβάνοντας υπόψη τις σοβαρές παρενέργειες στο καρδιακό και νευρικό σύστημα, είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν για πρόκληση μαζικής καταστολής των κατοίκων της πρωτεύουσας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

ΡΑΕ: Εκτίμηση για υποχώρηση των τιμών της ενέργειας τον Δεκέμβριο

Την εκτίμηση ότι οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας το Δεκέμβριο θα είναι χαμηλότερες σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (Νοέμβριο) εξέφρασε ο πρόεδρος της...

Γ. Μπρατάκος(ΕΒΕΑ): Τα καθαρά τεχνικά κριτήρια αξιολόγησης έχουν αντικαταστήσει τους τραπεζίτες

"Ένα μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων, δικαίως δεν δανειοδοτούνται από τις τράπεζες, ωστόσο αν χρησιμοποιήσουμε για την αξιολόγηση και άλλα πιο δυναμικά στοιχεία, στοιχεία που αποτυπώνουν τις προοπτικές, η εικόνα αλλάζει". Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Μπρατάκος, σε πάνελ με θέμα τη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τράπεζας που διοργάνωσε σήμερα το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, σε συνεργασία με την Qualc. Ερωτηθείς για τα άλματα στην κατ

Επιτροπή Ειδικών: Μόνο με PCR το πιστοποιητικό νόσησης για ανεμβολίαστους

Μόνο με θετικό μοριακό τεστ (PCR) θα είναι εφικτή η χορήγηση πιστοποιητικού νόσησης σε κάποιον ανεμβολίαστο σύμφωνα με όσα, κατά πληροφορίες, εισηγείται η Επιτροπή Ειδικών του υπουργείου Υγείας. Σήμερα το σχετικό πιστοποιητικό μπορεί να εκδοθεί και με Rapid Test, γεγονός που ωστόσο έχει αφήσει πολλές «τρύπες» στο σύστημα. Ενδεικτική είναι η περίπτωση φαρμακοποιοιύ που είχε συλληφθεί στον Εβρο για ψευδείς δηλώσεις «νοσούντων» στο σύστημα του ΕΟΔΥ. Παράλληλα, οι ειδικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να περιοριστεί στο μέλλον και η δι

Κορωνοϊός: 6.196 νέα κρούσματα και 75 θάνατοι – Στους 690 οι διασωληνωμένοι

Σε 6.196 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 75 θάνατοι. Παράλληλα, σε 690 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Τόσο η Αττική, όσο και η Θεσσαλονίκη καταγράφουν τετραψήφιους αριθμούς μολύνσεων. Συγκεκριμένα, το λεκανοπέδιο «δίνει» 1.845 μολύνσεις, ενώ η συμπρωτεύουσα 1.030. Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική,

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!