Αρχική Απόψεις Δούλοι του ΔΝΤ και αποικία της Παγκόσμιας Τράπεζας

Δούλοι του ΔΝΤ και αποικία της Παγκόσμιας Τράπεζας

Το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών, ο ιδιοκτήτης του 51% του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

 

Τον Απρίλιο του 2011, ο πάλαι ποτέ Τσάρος της ελληνικής Οικονομίας, Υπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή της ΝΔ, Γιώργος Αλογοσκούφης, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής” και υπερασπίστηκε την οικονομική πολιτική της κυβερνήσεως Καραμανλή την περίοδο 2004-2008! Όμως, η αποκάλυψη σε εκείνη τη συνέντευξη ήταν πως, οι ευρωπαίοι ομόλογοί του, του είχαν ζητήσει μετ΄ επιτάσεως, να προσφύγει η ελληνική κυβέρνηση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)!
Δηλαδή, το 2004, ένεκα των μεγάλων ελλειμμάτων που είχαν ήδη δημιουργηθεί από την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας!
Εκτοξεύοντας βεβαίως και τις ευθύνες της αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής της κυβερνήσεως Καραμανλή, στον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή! Αφού ήταν ενήμερος ο τότε Πρωθυπουργός για την κατρακύλα των οικονομικών μεγεθών και έλεγε στον Αλογοσκούφη – κατά δήλωση του ίδιου – “άσε για αργότερα τα μέτρα”!

Απασφάλισε… ο Γιάννης Κουντούρης

Θα μου πείτε γιατί θυμήθηκα, ξινισμένα, χθεσινά σταφύλια!

Το ερέθισμα μου το έδωσε ο Ελληνοαμερικάνος δημοσιογράφος του Λος Άντζελες  Γιάννης Κουντούρης, ο οποίος δημοσίευσε στο ιστολόγιό του Gteek News on Demand τα παρακάτω:

Να γιατί οι κυβερνώντες Έλληνες δεν μπορούν να ορθώσουν το ανάστημά τους στο ΔΝΤ και τους δανειστές! Τους απειλούν, και αφού αυτοί υποταχθούν, τους …λαδώνουν με πολλά δις!

Αποδεικνύοντας τα λεγόμενά του από το άρθρο που ακολουθεί και το οποίο έγραψαν το …μακρινό 2002 οι εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων των ΗΠΑ, Greg Palast και Mark Phillips! Αυτό το άρθρο των δυο αμερικανών δημοσιογράφων είναι τόσο επίκαιρο, σαν να γράφτηκε χθες!

Η αλήθεια …δια χειρός ΗΠΑ

Η Διεθνής Τράπεζα – ΔΝΤ ανήκει και ελέγχεται από τον Nathan Mayer Rothschild (Νάταν Μάιερ Ρότσιλντ) και εδώ και 30 – 40 χρόνια από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο! Για περισσότερα από 150 χρόνια είχαν προγραμματίσει να κατακτήσουν τον κόσμο διά μέσω του χρήματος!

Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας (ΠΤ), Joe Stiglitz, απολύθηκε από εκεί το 2002, γιατί κατάγγελλε τις δυσλειτουργίες της Παγκόσμιας Τράπεζας! Είχε επισημάνει στα κορυφαία στελέχη της ΠΤ ότι, κάθε χώρα στην οποία εμπλέκεται το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα καταλήγει:

Σε μια οικονομία καταρρέουσα (σ.σ. η σημερινή ελληνική οικονομία)!

Σε μια κυβέρνηση καταστραμμένη (σ.σ. σαν την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)!

Σε μερικές φορές τα παραπάνω μεταξύ φλόγας και ταραχών (σ.σ. ταραχές στην Ελλάδα, Ρουβίκωνας, Εξάρχεια, Αναρχικές άλλες ομάδες κτλ)!

Ο Jim Wolfensen, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ηρνήθη να σχολιάσει αυτήν την απόλυση. Πριν απολυθεί ο Joe Stiglitz, πήρε μαζί του μια μεγάλη στοίβα από μυστικά έγγραφα της Παγκόσμιας Τράπεζας!

Αυτά τα μυστικά έγγραφα της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αποκαλύπτουν τα 4 βήματα που απαιτούσε – και ακόμη απαιτεί – το ΔΝΤ από τα κράτη που υπάγονται σε αυτό:

1) να υπογράψουν μυστικές συμφωνίες (;;;) στοιχείων (σ.σ. τα προαπαιτούμενα)!

2) στις οποίες συμφώνησαν να πωλήσουν τα βασικά στοιχεία ενεργητικού τους, το νερό, τον ηλεκτρισμό, το φυσικό τους αέριο κ.λπ.

3) στις οποίες συμφώνησαν να λάβουν οικονομικά μέτρα που είναι πραγματικά καταστροφικά για τα εμπλεκόμενα κράτη!

4) σύμφωνα με αυτές τις συμφωνίες, δωροδοκούν τους πολιτικούς των εμπλεκόμενων χωρών, δισεκατομμύρια δολάρια σε ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, για να πραγματοποιήσουν αυτή τη μεταφορά των παγίων στοιχείων των χωρών αυτών στις δικές τους μεγαλο-εταιρείες. (σ.σ. Θυμηθείτε Λίστα Λαγκάρντ, λίστα των Panama Papers κλπ! Όσον αφορά τους δικούς μας “γενναίους – αντιμνημονιακούς” Έλληνες πολιτικούς, αποκλείεται κάτι τέτοιο! Έτσι δεν είναι;)!  

Εάν κάποιο κράτος που προστρέχει σε αυτούς δεν συμφωνεί με αυτά τα βήματα, τότε εξαιρείται από όλους τους διεθνείς δανεισμούς!

Σήμερα, εάν δεν μπορείς να δανειστείς χρήματα στη διεθνή αγορά, κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει, είτε είσαι άνθρωπος, είτε εταιρία, είτε χώρα. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, ανατρέπουν την κυβέρνηση κράτους και φυτεύουν ψέματα στο μυαλό του λαού για την πρώην κυβέρνηση, ξαναγράφοντας την ιστορία…

Το σχέδιο της Αργεντινής…

Εσωτερικά έγγραφα από την Αργεντινή παρουσιάζουν το μυστικό σχέδιο διάσωσης της Αργεντινής. Αυτό υπεγράφη από τον κ Jim Wolfensen, πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η Αργεντινή είχε έξι (6) προέδρους μέσα σε πέντε εβδομάδες, επειδή η οικονομία τους καταστράφηκε ολοσχερώς. Αυτό συνέβη επειδή, ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με εντολές του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας να πωλούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία, όπως επί παραδείγματι το σύστημα ύδρευσης τους! Φορολόγησαν στη συνέχεια τον λαό!

Δημιούργησαν μια μεγάλη κυβέρνηση και η μεγάλη κυβέρνηση παραδόθηκε στο ιδιωτικό ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα!

Η Enron είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα…

Το σύστημα ύδρευσης του Μπουένος Άιρες πωλήθηκε τσάμπα σε μια εταιρεία που ονομάζεται Enron! Ένας αγωγός που τρέχει μεταξύ Αργεντινής και Χιλής, πωλήθηκε σε αυτήν την εταιρεία!
Οι παγκοσμιοποιητές προκαλούν στη συνέχεια την κατάρρευση της Enron και μετά τη μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων σε άλλη εικονική εταιρεία! Έρχονται ακολούθως, λαδώνουν τους πολιτικούς για τη μεταφορά των συστημάτων ύδρευσης, των σιδηροδρόμων, των τηλεφωνικών εταιρειών, των εθνικοποιημένων πετρελαϊκών εταιρειών, των πρατηρίων βενζίνης!
Οι πολιτικοί τα παραδίδουν όλα στο ΔΝΤ έναντι πινακίου φακής! Αφού το σχέδιο είναι η απόλυτη δουλεία ολόκληρου του πληθυσμού του Πλανήτη! Η Enron ήταν εταιρεία εικονική για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χρήματος από ναρκωτικά κ.λπ.

Προγραμματισμένες ταραχές από το ΔΝΤ…

Το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα συρρικνώνει συστηματικά τα Έθνη – Κράτη ανεξάρτητα από το αν είναι ο Ισημερινός, η Αργεντινή, η Ελλάδα κ.ο.κ.

Αυτό δεν πρόκειται για ιδιωτικοποίηση. Τα περιουσιακά στοιχεία αυτών των χωρών τα κλέβουν οι κυβερνήσεις από τους λαούς τους και τα παραδίδουν στο ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα. (σ.σ. μας λέει κάτι το ΤΑΙΠΕΔ;;;)!

Τα παραδίδουν, γενικά στους ημετέρους τους, όπως, στη Citibank, που είχε υφαρπάξει τις μισές τράπεζες της Αργεντινής! Η British Petroleum που είχε υφαρπάξει αγωγούς στον Ισημερινό! Η Enron, που είχε υφαρπάξει τα συστήματα ύδρευσης στην Αργεντινή! Το πρόβλημα είναι ότι καταστρέφουν κιόλας αυτά τα συστήματα μέσω της κατάχρησης αυτών!

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε καν πόσιμο νερό στο Μπουένος Άιρες! Δεν πρόκειται μόνο για κλοπή. Δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη βρύση. Αυτό έχει να κάνει με κάτι περισσότερο από το να τα κονομήσει χοντρά κάποιος πλούσιος εις βάρους του Δημοσίου της χώρας! Δεν ήταν το ΔΝΤ που μόλις απέκτησε τις Μεγάλες Λίμνες της πολιτείας Μίσιγκαν; Ασκεί πλέον τον πλήρη έλεγχο επί της παροχής νερού!

Το αμερικανικό Υπουργείου Οικονομικών, που αποτελεί Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα το…Πουέρτο Ρίκο, είναι ο ιδιοκτήτης του 51% του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας!

Το διακύβευμα…

Η Ελλάδα καταστρέφεται! Η Ελλάδα αγοράζεται άπό το ΔΝΤ/Παγκόσμια Τράπεζα!

Παιδιά της οποίας είναι, όλοι οι κυβερνώντες των Μνημονιακών χρόνων μας και εξαπτέρυγα του ΔΝΤ, έμπιστα πρόσωπα, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και νυν Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, όπως και ο νυν Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος! Όπως ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος που μέσα σε λίγους μήνες έκανε τη μεγαλύτερη καταστροφή!

Έλληνες ξυπνήστε! Έλληνες αντιδράστε!

Σε λίγο η γη αυτή δεν σας ανήκει!

Σκεφτείτε ότι τα παιδιά σας δεν έχουν δουλειά και εάν έχουν βιώνουν τον εργασιακό Μεσαίωνα! Δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη, με την οποία εσείς που πήρατε συνεισφέρετε στο πενιχρό εισόδημά τους!

Τι άλλο πρέπει να ζήσετε για να αντιδράσετε;;

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Life Discipline & Writer Tom Seaman Focuses on Precisely how Health & Wellness Can Impact Personal Romantic relationships & Peace

Life Discipline & Writer Tom Seaman Focuses on Precisely how Health & Wellness Can Impact Personal Romantic relationships & Peace ...

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to rotate Lives being a High-End Romance Professional

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to rotate Lives being a High-End Romance Professional The Work: Orly...

How to big date Like a-game Theorist I needed to reexamine the a relationship tactic.

How to big date Like a-game Theorist I needed to reexamine the a relationship tactic. Latest summertime, videos went widespread demonstrating a man asking a...

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to swap Lives becoming High-End World wide web dating Professional

Editors’ Selection Award: Orly the Matchmaker Aims to swap Lives becoming High-End World wide web dating Professional The Knowledge: ...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!