Αρχική Uncategorized Δολοφονούν και το ανακοινώνουν ως αυτοκτονία..

Δολοφονούν και το ανακοινώνουν ως αυτοκτονία..

ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ..

Ανθυπασπιστής κρεμάστηκε από το κορδόνι της αρβύλας του: «Κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο, να προσέχεις τα παιδιά». O 44χρονος Ανθυπασπιστής, που υπηρετούσε στην Αρμόλια Χίου. ηταν πατέρας 3 παιδιών 15, 11 και 8 ετών. Δεν φαίνονταν ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, όμως η ημέρα που επέλεξε δεν ήταν τυχαία αφού σύμφωνα με την αστυνομία είχε τα γενέθλιά του. Τον βρήκε κρεμασμένο από την πόρτα της κουζίνας του σπιτιού του ο 15χρονος γιος του, ο οποίος κάλεσε άμεσα σε βοήθεια.
Λίγα λεπτά νωρίτερα ο 44χρονος είχε στείλει μήνυμα στη γυναίκα του…

ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ.. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΕΙ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ..  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙΦωτογραφία του Γιώργος Τεκελίδης. ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ..  ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ..

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ,  ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΛΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΥΣ «ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ»… ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟ.