Αρχική Διάφορα Διεφθαρμένοι και χρυσοπληρωμένοι ιερείς του «δικαιωματισμού» δημιουργούν όχλους για να λυντσάρουν όσους...

Διεφθαρμένοι και χρυσοπληρωμένοι ιερείς του «δικαιωματισμού» δημιουργούν όχλους για να λυντσάρουν όσους είναι ιδεολογικοί αντίπαλοί τους

ΜΜΕ, και μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες, όπως η Amazon, το Twitter, το Facebook, το Paypal και η Apple υιοθετούν με «ιερή ευλάβεια», τις λίστες “ομάδων μίσους” τις οποίες συντάσσει το γνωστό SPLC (‘Southern Poverty Law Center’), οι οποίες περιλαμβάνουν όποια ομάδα χαρακτηρίσει «hate group» και όποιο πρόσωπο στοχοποιήσει, δαιμονοποιήσει και καταδιώξει ως «hater», αυτός ο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων οργουελιανός χωροφύλακας σκέψης και εχθρός της ελευθερίας της γνώμης, που θέλει να καταστήσει την πληροφόρηση απόλυτα ελεγχόμενη και το Διαδίκτυο απρόσιτο σε κάθε αντιφρονούντα και «αιρετικό» που θα αμφισβητήσει την αριστερή νεοταξική ατζέντα. Οι μέθοδοι κατασκοπείας και δυσφήμισης που ακολουθούνται από τους δισεκατομμυριούχους Τechno-Τυράννους είναι σταλινικής έμπνευσης και μεθοδολογίας και έχουν ως αποτέλεσμα την απαγόρευση της κυκλοφορίας των αντιφρονούντων στις λεωφόρους του διαδικτύου μέχρι και την απαγόρευση εισόδου τους σε ξένα κράτη! Το κυνήγι των μαγισσών ολοκληρώνεται όταν εκείνοι που έχουν στοχοποιηθεί γίνουν στόχοι βίας και βανδαλισμού από τον όχλο των αφιονισμένων «δικαιωματιστών».

Το SPLC παρουσιάζεται στα media ότι κάνει «καλό» έργο, εκδίδοντας λίστες «κακών», αλλά η δουλειά του είναι πονηρή και σκανδαλώδης. Η ομάδα με ψέματα συκοφαντεί τους ιδεολογικούς της αντιπάλους σε μια προσπάθεια να τους συντρίψει και όχι να συζητήσει με ειλικρίνεια τις ιδέες τους. Αυτά, γράφει σε άρθρο της στην Wall Street Journal, η δικηγόρος Kristen Waggoner, λέγοντας επί λέξει: Αυτά τα γνωρίζω από προσωπική μου πείρα, επειδή το 2016 το SPLC χαρακτήρισε την οργάνωσή μου, την μη κερδοσκοπική Alliance Defending Freedom, ως “hate group” (“ομάδα μίσους”).

Στην συνέχεια η Waggoner (φώτο) παραθέτει όλα όσα υπέφερε από το SPLC. Η ταμπέλα του “hater” μπήκε αναγκαστικά στην καθημερινή μου ζωή με δυσάρεστους και απροσδόκητους τρόπους. Ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης Google για το όνομά μου έχει τη λέξη “HATE” με κόκκινα γράμματα σε μια φωτογραφία του προσώπου μου. Όταν πήγα να μιλήσω σε μια πανεπιστημιακή σχολή, μου είπαν ότι χρειάζομαι άνδρες ασφάλειας για να με συνοδεύουν παντού όπου πήγαινα. Μερικές ημέρες μετά που υποστήριξα την υπόθεση του Masterpiece Cakeshop (του χριστιανικού αρτοποιείου που δεν ήθελε να φτιάξει «γαμήλια τούρτα» για ζεύγος ομοφυλόφιλων) ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, βρήκα να έχουν πυροβολήσει το παράθυρο του αυτοκινήτου μου στο παρκινγκ της εκκλησίας μου μετά από μια κυριακάτικη λειτουργία. Δεν ξέρω αν η ταμπέλα του «μίσους» του SPLC προκάλεσε τον βανδαλισμό, αλλά φοβάμαι ότι το έκανε. Περίμενα, συνεχίζει στο άρθρο η Waggoner, να έχω ακούσω διαφωνίες από τους ιδεολογικούς μου αντιπάλους, δεν περίμενα να δεχθώ λάσπη ότι είμαι «μισαλλόδοξη» και να γίνω στόχος απειλών, μόνο και μόνο επειδή υπερασπίστηκα το συνταγματικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.

Τo τελευταίο θύμα του SPLC, η οργάνωση AFDI (AmericanFreedom Defense Initiative), βγήκε μαζί με 66 άλλες συντηρητικές ομάδες και έκανε έκκληση στα ΜΜΕ και τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να διακόψουν κάθε σχέση με αυτή την μηχανή εκτόξευσης μίσους, το SPLC.

Δεχθήκαμε λάσπη από το SPLC, γράφουν στην επιστολή διαμαρτυρία τους, επειδή εργαζόμαστε για τη θρησκευτική ελευθερία και μας κόλλησαν την ταμπέλα ότι είμαστε «ομάδας μίσους». Αυτά τα ψέματα έχουν πραγματικές συνέπειες. Την ίδια ώρα, καταγγέλλουν, ότι ο συνιδρυτής, ο πρόεδρος και ο νομικός διευθυντής του SPLC παραιτήθηκαν εν μέσω σκανδάλων σχετικά με δημόσια ανάρμοστη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας, η οποία αναφερόταν σε φυλετικές προκαταλήψεις και σεξουαλική παρενόχληση.

Το SPLC είναι ένοχο για ίδιες μορφές κακής συμπεριφοράς, για τις οποίες τόσα χρόνια ως αυτόκλητος εισαγγελέας κατηγορεί τους άλλους. Αυτός είναι ένας λόγος που αρκεί για να κλείσει και να αφήσει σε άλλους να συνεχίσουν το έργο της καταπολέμησης του ρατσισμού και της προστασίας της ελευθερίας. Αντ’ αυτού, τοSPLC παραμένει εν ζωή και ισχυρές εταιρείες όπως η Amazon, τοTwitter, το Facebook και η Apple – συν τα περισσότερα από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολλούς εκλεγμένους αξιωματούχους – εξακολουθούν να το αντιμετωπίζουν σαν να είναι εξουσία.

Αυτό που περιγράφει ότι υπέστη η Kristen Wagoner, ανώτερος αντιπρόεδρος του νομικού τμήματος της Alliance DefendingFreedom, εκφράζει αυτά που έχουμε υποστεί όλοι μας.

Διαβάζουμε στο WND (4/4/2019): 67 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑMEDIA: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ SPLC

Το Family Research Council (η οποία το 2012 έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης μίσους από έναν ένοπλο ομοφυλόφιλο) και περισσότερες από πενήντα άλλες συντηρητικές ομάδες και άτομα την Τετάρτη εξέδωσαν επιστολή ζητώντας από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία να διακόψουν τους δεσμούς τους με το «δυσφημισμένο» Southern Poverty Law Center.

Θεωρούν ότι η συγκεκριμένη η ομάδα “έχει εκτεθεί από μέσα ότι έχει παρά το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω έχει μια κουλτούρα από φυλετικές διακρίσεις και σεξουαλική παρενόχληση, που αποκρύβει καλά”, εξηγεί το FRC.

Η SPLC ξεκίνησε ως ένας «καλός» οργανισμός που αγωνίζεται κατά της ΚΚΚ και άλλων. Αλλά έχει μετατραπεί σε αυτό που ένας σχολιαστής έχει ονομάσει “ομάδα μίσους” επειδή επιτίθεται και δυσφημίζει δημοσίως οποιοδήποτε άτομο ή ομάδα δεν ευθυγραμμίζεται με την προώθηση της ατζέντας των LGBT, των αμβλώσεων και άλλων «προοδευτικών» σκοπών.

Η επιστολή που απευθύνθηκε στα ΜΜΕ, σημείωσε ότι παρόμοιο αίτημα είχε γίνει το 2017, βασιζόμενο σε μεγάλο βαθμό σε πληροφορίες που έγιναν δημόσιες όταν το SPLC πλήρωσε 3.375 εκατομμύρια δολάρια στον πρώην φανατικό ισλαμιστή MaajidNawaz επειδή τον χαρακτήρισε “εξτρεμιστή”.

“Ο Richard Cohen, ο πρόεδρος του SPLC, έπρεπε επίσης να διαβάσει και να δημοσιεύσει σε απευθείας σύνδεση μια εξευτελιστική συγγνώμη στο Nawaz, που έδειχνε ότι απερίσκεπτα και απρόσεκτα τον εξέθεσαν ως εξτρεμιστή”, εξηγεί η επιστολή προς τα ΜΜΕ.

Όμως, τον περασμένο μήνα, το SPLC απέλυσε τον συνιδρυτήMorris Dees και μια εβδομάδα αργότερα ο πρόεδρος RichardCohen και η νομική διευθύντρια Rhonda Brownsteinπαραιτήθηκαν.

Η επιστολή ανέφερε άρθρο των Los Angeles Times ότι η λευκή ηγεσία* του SPLC «πάλευε με καταγγελίες για κακομεταχείριση γυναικών και ανθρώπων του χρώματος στον χώρο της εργασίας».

Η επιστολή σημείωσε ότι μια μαύρη ανώτερη δικηγόρος, ηMeredith Horton, παραιτήθηκε, γράφοντας μια επιστολή στην οποία “καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας.” Η δήλωση υποστηρίχθηκε από πολλά άλλα μέλη του προσωπικού.

Θα πρέπει στη συνέχεια, να ορισθεί ένας ερευνητής για να εξετάσει κατηγορίες όπως εκείνες στην ιστορική σειρά του John Egerton(βραβευμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας 1935-2013 – φώτο)σχετικά με το SPLC και τον ισχυρισμό του πρώην εργαζόμενουBob Moser στον New Yorker ότι οι εργαζόμενοι γνώριζαν ότι ήταν “μέρος του κόλπου” (“part of the con”).

“Μια υπεύθυνη έρευνα πρέπει να ερευνήσει εξονυχιστικά την σειρά του βραβευμένου με βραβείο Pulitzer Egerton που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 1994. Ήταν μια δημοσιογραφική έρευνα μέσα από τα άδυτα του SPLC”, ανέφερε η επιστολή.

Επίσης, υπάρχουν ισχυρισμοί για σεξουαλική παρενόχληση, προσθέτει η επιστολή.

“Σήμερα το SPLC είναι φανατικά αντι-χριστιανικό και ηθικά χρεοκοπημένο – τόσο μέσα όσο και έξω. Επιτίθεται σε όποιους διαφωνούν με την ακροαριστερή ατζέντα του, ρίχνει εναντίον τους λάσπη με ψέματα και συκοφαντεί το έργο τους”, ανέφερε η επιστολή.

* Όπως διαβάζουμε στο (Jewish) Forward, o Richard Cohen (φώτο)είναι εβραϊκής καταγωγής. Το ίδιο – προφανώς- και η RhondaBrownstein. Σύμφωνα πάλι με το Forward: Ο Dees, ο οποίος δεν είναι εβραϊκής καταγωγής, ίδρυσε το SPLC το 1971. Η ηγεσία της ομάδας ήταν έντονα εβραϊκή για μεγάλο μέρος της ιστορίας της. (Το SPLC) είναι γνωστό για την έρευνά του σχετικά με τις ομάδες white supremacists και άλλες ομάδες μίσους. Το SPLC επίσης κερδίζει κολοσσιαίες επιχορηγήσεις, λαμβάνοντας δωρεές ύψους 132 εκατομμυρίων δολαρίων την περίοδο 2016-2017. Ο Dees λάμβανε από την οργάνωση 396.000 δολάρια το χρόνο, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο υπάλληλο.

ΚΟ / από εδώεδώεδώ κι εδώ

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony

Heading Out Withcolombian Brand New Brides Colombian Lady For Matrimony Orga­ni­za­tio­nal exper­tise and dili­gence are also appreciated selection for each boy. Ano­ther neces­sary bene­fit depends...

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside

Fun Texting adventures For Your Needs whilst your lover & simply because your lover just appropriate beside Just because your spouse is certainly not suitable...

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

We have to be in advance on your mass media and find the chances to speak about the facts of the goals going on....

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems

At the present time it appears that people fascinated moving a in addition to their awareness seems I assumed just as if your abdomen had...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!