Αρχική Κοινωνία Διατηρεί την πρωτιά στην ανεργία η Ελλάδα

Διατηρεί την πρωτιά στην ανεργία η Ελλάδα

Ο αριθμός των ανέργων είναι ο χαμηλότερος από το τρίτο τρίμηνο του 2009

Το ποσοστό της ανεργίας στην Ισπανία μειώθηκε στο 18,6% το τέταρτο τρίμηνο του 2016, ενώ ο αριθμός των ανέργων διαμορφώθηκε στα 4,24 εκατ. άτομα, το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων επτά ετών, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα.

Το ποσοστό της ανεργίας μειώθηκε κατά 0,28 της ποσοστιαίας μονάδας σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο κατά 2,26 μονάδες σε ετήσια βάση. Ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε περισσότερο από 11% σε ετήσια βάση, κυρίως χάρη στον τομέα υπηρεσιών, σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία της χώρας INE.

Ο αριθμός των ανέργων είναι ο χαμηλότερος από το τρίτο τρίμηνο του 2009. Σε ετήσια βάση, μειώθηκε κατά 541.700 άτομα, εκ των οποίων σχεδόν 80.000 αφορούσαν τον τομέα υπηρεσιών σε μια χρονιά ρεκόρ για τον τουριστικό κλάδο.

Το τρίτο τρίμηνο, το ποσοστό της ανεργίας υποχώρησε κάτω από το όριο του 20% για πρώτη φορά από το 2010. Στις αρχές του 2013 έφθασε έως το 27% πριν αρχίσει να υποχωρεί.

Το ποσοστό του 18,6% συμφωνεί με τις προβλέψεις της ισπανικής κυβέρνησης για το τέλος του 2016. Είναι, ωστόσο, αρκετά υψηλότερο από το μέσο όρο της ευρωζώνης (9,8% τον Νοέμβριο σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Eurostat). Η Ισπανία έχει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό μετά την Ελλάδα.

Πηγή: http://www.news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Perhaps you have received any sort of accident with a condom bursting? That which was the end result?

Perhaps you have received any sort of accident with a condom bursting? That which was the end result? 64. offers men ever endured the hots...

Spdate Is Much Like The Optimum Good friend Exactly Who Generally Understands The Position To Search Out Intimacy.

Spdate Is Much Like The Optimum Good friend Exactly Who Generally Understands The Position To Search Out Intimacy. There are lots of methods for discovering...

It’s known as it doesn’t just ending at Bumble dating inside provides a system

It's known as it doesn't just ending at Bumble dating inside provides a system 1. Bumble called Bumble Biz for company links and Bumble BFFS, to...

Itaˆ™s tragically common for a guy (or lady) to develop a sense of some other person inside their

Itaˆ™s tragically common for a guy (or lady) to develop a sense of some other person inside their notice and just stop there. They might...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!