Αρχική Απόψεις Διαπλοκή καί μέ τούς …«ἀγανακτισμένους»;

Διαπλοκή καί μέ τούς …«ἀγανακτισμένους»;

Τώρα τους ψάχνουν… 500.000 εξαπατημένοι Έλληνες για να λογοδοτήσουν.

 Γράφει ὁ Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας
πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ.

Τα οικονομικοπολιτικά συμφέροντα του άτιμου συκοφάντη, ψεύτη και χρήστη ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ υπουργού Πάνου Καμμένου, αρχηγό των ΑΝ.ΕΛ. και του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αλέξη Τσίπρα αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ευρίσκονται πίσω από μία πρωτοφανή απάτη για την χώρα.

Η απάτη αυτή δεν είναι άλλη από την εξαπάτηση των 500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, που χρησιμοποίησε  η συμμορία τους για να σπεκουλάρει σε βάρος της χώρας μας παγκοσμίως «βαπτίζοντας»

το ΟΧΙ των Ελλήνων

σε ΝΑΙ των τραπεζιτών.

Προφανώς, έκαναν «ταμείο» – με shorting στα CDS και Stocks, διότι ήταν οι μόνοι που είχαν την εσωτερική πληροφόρηση, ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να το σχεδιάσουν και οι μόνοι που στο τέλος είχαν την δύναμη του ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.

Μάλιστα όλα αυτά τα έπραξαν γνωρίζοντας το μέλλον της χώρας μας, διότι κατά πως έλεγαν οι παλιοί, αυτοί είναι που «είχαν και το καρπούζι και το μαχαίρι»

Εσείς οι 500.000 Αγανακτισμένοι Έλληνες στο Σύνταγμα απλά ήσασταν το ΚΟΛΠΟ.

Που να ξέρατε φουκαριάρηδες ότι Όταν επικοινωνούσατε με το ΚΙΝΗΜΑ σας «500.000 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» στο Email: socialmediaenterprises@gmx.com ότι πίσω από αυτό ευρίσκοντο τα σκοτεινά κέντρα των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων του πλανήτη, των τραπεζιτών, με βάση στις Σεϋχέλλες.

KAI OTI, ως μπροστινό άτομο αυτής της άνευ προηγουμένου απάτης για την χώρα μας, ειδικότερα σε βάρος όλων ΕΣΑΣ των 500.000 Αγανακτισμένων Ελλήνων, ευρίσκετο αλλοδαπό άτομο-εργαλείο, που εξυπηρετεί στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε φορολογικούς παραδείσους όπως είναι οι ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ, που τους ψάχνουν για φοροδιαφυγή Εισαγγελικές αρχές σοβαρών κρατών.

Μαζί με την σπέκουλα έκρυψαν και την προπαγάνδα τους κοροϊδεύοντάς σας, τον καθένα από εσάς τους 500.000 Αγανακτισμένους Έλληνες με τα συνθήματα  «η αγανάκτηση θα γίνει ποτάμι» και τα Νταούλια…!!!


Ευτυχώς που όσο εσείς κάνατε διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, εγώ δρούσα στην Τουρκία ως Κατάσκοπος της ΕΥΠ προστατεύοντας τα Εθνικά μας συμφέροντα, και έτσι δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να με ξεγελάσουν σε αυτό, και έτσι δεν πήγα ποτέ στην πλατεία Συντάγματος να φωνάζω σαν όλους εσάς τους 500.000 Αγανακτισμένους Έλληνες, εξαπατημένος, και μάλιστα με ΕΝΤΟΛΕΣ από τις μακρυνές  Σεϋχέλλες, προς εξυπηρέτηση των Τραπεζιτών του ΝΑΙ.

Ακριβώς όπως κάνατε πολλοί από εσάς, διότι ειλικρινά τέτοια κοροϊδία δεν θα μπορούσα να την διαχειρισθώ εύκολα, και το πιθανότερο να τους είχα κρεμάσει στην πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμό.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ βρίσκω πολύ πιθανό το σενάριο αποδόσεως δικαιοσύνης από τους ίδιους τους ΕΛΛΗΝΕΣ με πρώτους και καλύτερους τους 500.000 Αγανακτισμένους Έλληνες του Συντάγματος.

Όσο για εσάς τους 500.000 Αγανακτισμένους Έλληνες του Συντάγματος, φανταστείτε να μην είχατε ξυπνήσει ….τι θα παθαίνατε.

Πώς ξεσκεπάστηκαν…

Αιτία των αποκαλύψεων που έκανα σχετικά με την βρώμικη υπόθεση «Πώληση Όπλων στην Σαουδική Αραβία» και ότι ο υπουργός Πάνος Καμμένος έκανε χρήση πλαστών εγγράφων, τα οποία κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων.

Ο υπουργός Πάνος Καμμένος στην προσπάθεια να καλύψει τις πομπές του, από τις αποκαλύψεις που έκανα σε βάρος του, προβαίνει σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια ανοικτής προσωπικής συκοφαντήσεώς μου από τον λογαριασμό του στο Twitter, και μέσω @Olympiada του γνωστού Παπακυριακόπουλου Ανδρέα που έχει προσλάβει στο ΥΕΘΑ ο υπουργός Πάνος Καμμένος, ξεκίνησαν από κοινού την ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ σε βάρος μου.

Ο σκοπός του υπουργού Πάνου Καμμένου ήταν η αποδόμησης μου στα μάτια των Ελλήνων, για να μην πιστέψει κάποιος ότι ο ίδιος ο υπουργός είναι ένας ΨΕΥΤΗΣ και ένας ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ και μάλιστα στην Βουλή των Ελλήνων, με αποτέλεσμα να φιμωθώ.

Έτσι με το τεράστιο μυαλό, που ως γνωστόν διαθέτει ο υπουργός Πάνος Καμμένος, κατασκευάζοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας, με απεκάλεσε «άνθρωπο των Τούρκων» και μάλιστα «άνθρωπο των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας» της ΜΙΤ, ενώ γνώριζε ότι είμαι πράκτορας της ΕΥΠ.

Την «αποκάλυψη» του υπουργού Πάνου Καμμένου δημοσιεύει πρώτα ένα Blog με το όνομα EPIKΑIRO.COM

To EPIKAIRO.COM «γνωστό» στην αγορά των «ΜΜΕ» για την δημιουργία FAKE NEWS και προπαγανδιστικών ενεργειών της Κυβερνήσεως, συνάμα επιλεκτικών δολιοφθορών κατά προσώπων και συμφερόντων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου στην χώρα μας, προβαίνει σε μία άνευ προηγουμένου συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος μου.

Αυτό το κάνει αναπαράγοντας τις ηλιθιότητες του υπουργού Πάνου Καμμένου, ο οποίος μεγάλωσε με κλεμμένα του Παναμά, ότι δηλαδή είμαι «άνθρωπος των Τούρκων, και των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας της ΜΙΤ» και ότι είμαι υπεύθυνος για την αποκάλυψη εγγράφων που απεδείκνυαν ότι ο υπουργός Πάνος Καμμένος έκανε χρήση ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ και μάλιστα στην Βουλή των Ελλήνων εξαπατώντας το Σώμα, και κατ επέκταση όλους τους Έλληνες.

Στην μεγάλη ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ πρωτοστατεί και το Κρατικό Κανάλι της ΕΡΤ, που ως γνωστόν ελέγχει ο υπουργός Νίκος Παππάς, που πήγε παρέα με άλλους, με το αεροσκάφος του Βαρώνου της ΚΟΚΑΣ για dolce vita στο παραδεισένιο νησί Μαργαρίτα του Ατλαντικού.

Ως δια μαγείας από τότε «βροχή» η ΚΟΚΑ στην χώρα μας.

Από τα όσα έγραψαν στο EPIKAIRO.COM μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, διότι το μόνο που έκανα ήταν να αποδείξω, αποκαλύπτοντας τον υπουργό Πάνο Καμμένο να λέει Ψέμματα, να κάνει χρήση ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, και να εξαπατά τους Έλληνες.

Και επειδή τίποτα τυχαίο γεγονός, γίνεται ένας μικρός έλεγχος, για το ποιος είναι τελικά αυτός ο «χρήσιμος»  EPIKAIRO.COM και ποιοι είναι από πίσω…!!!

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ…

Ψάξτε τώρα να δείτε πόσοι άλλοι πίσω από την Λερναία Ύδρα της συμμορίας που τρώει τους Έλληνες υπάρχουν, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, η ΣΥΜΜΟΡΙΑ τους  διαβάζοντας το ΜΗΝΥΜΑ μου «ΠΑΠΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ» που δημοσιεύθηκε στις 27.11.2017:

 

«πέφτει σύρμα» από τον πανικό τους, και επιστρατεύει όλους τους «στρατιώτες» που διέθεταν εκείνο το βράδυ στην επικράτεια της χώρας, και των ΣΕΥΧΕΛΛΩΝ, για να καλύψουν κάθε ενοχοποιητικό ίχνος τους. Έτσι πιάστηκαν και αυτοί, όπως πιάστηκε και ο υπουργός Πάνος Καμμένος με την «Γίδα στον ώμο» ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ –ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ

και εδώ η Σύλληψή τους επ’ αυτοφώρω..

26 Δεκεμβρίου 2017              31 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Από τότε,

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ

Δεν θα είμαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα έχει δολοφονηθεί, εφόσον δεν τους σταματήσουμε, ακόμα και δια της βίας, μιας και οι Εισαγγελικές Αρχές της χώρας είναι «λαβωμένες», φοβούμενοι διασύρονται, και από ντροπή κρύβονται.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΣΙΔΩΡΟ ΡΟΔΟΥ  ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Όλα τα σενάρια ανοικτά για το πώς θα αντιδράσουν μετά τις αποκαλύψεις μου, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. Ένα είναι σίγουρο, ότι μόνος μου δεν πρόκειται να πάω, θα πάω μαζί παρέα με τους «θαρραλέους».

Για αυτό εσείς που θα επιλεχθείτε για να δράσετε… να πληρωθείτε προκαταβολικά, και να τα δώσετε σε δικούς σας ανθρώπους, στην Οικογένεια σας να τα κρατάνε τα χρήματα, στην περίπτωση που κάποιοι από εσάς δεν γυρίσετε πίσω…!!!

 

Χατζησάββας Μανώλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Great jobs/professions meet up with female And a large induction you have, stating that profession women are best attracted to several guys

Great jobs/professions meet up with female And a large induction you have, stating that profession women are best attracted to several guys Not really what...

EUMED9 – Κοινή Διακήρυξη για δάση, ΑΠΕ, Πολιτική Προστασία και θάλασσες

Τη σταθερή δέσμευσή τους στην εφαρμογή της Συμφωνίας των Παρισίων και στον στόχο του περιορισμού αύξησης της παγκόσμιας θερμοκρασίας κατά 1,5 βαθμό Κελσίου σε...

Dating website Like Mocospace 5 those sites like Mocospace without cost mobile Chat internet

Dating website Like Mocospace 5 those sites like Mocospace without cost mobile Chat internet Woo Romance is the meowchat of a going out...

Μελισσοκόμοι – 13 μέτρα στήριξης των πληγένων από τις πυρκαγιές

To πακέτο μέτρων στήριξης των μελισσοκόμων, των οποίων η παραγωγική δραστηριότητα επλήγη από τις μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού ανακοίνωσε υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, αρμόδιος για...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!