Αρχική Κοινωνία Δεύτερη σχολή Μηχανικών με... μπάι πας από Γαβρόγλου

Δεύτερη σχολή Μηχανικών με… μπάι πας από Γαβρόγλου

Δεύτερη πανεπιστημιακή Σχολή Μηχανικών θα αποκτήσει η Πάτρα μέσα από το πάντρεμα της Σχολής Τεχνολογικών επιστημών του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Μέσω της διαδρομής αυτής, στην οποία φέρονται να είναι σύμφωνα τα δύο ακαδημαϊκά ιδρύματα, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ο υπουργός Παιδείας επιτυγχάνει να κλείσει το μέτωπο που είχε σε εκκρεμότητα. Κι αυτό ανοίχτηκε μετά την άρνηση της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου και του ΕΑΠ να συγχωνευτούν με τη συγκεκριμένη Σχολή του ΤΕΙ.

Ωστόσο, τη στιγμή που εκπνέει ο χρόνος για την κατάθεση του σχεδίου Γαβρόγλου, τόσο φουντώνει η αντιπαράθεση στο εσωτερικό του Πανεπιστημίου Πατρών.

Λάδι στη φωτιά έριξε και η υπουργική απειλή που γνωστοποίησε ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Δ. Ματαράς ότι εάν δεν εγκριθεί το σχέδιο δεν θα υπάρξει Νομική-Γεωπονική.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων είχαν εκτιμήσει αρκετοί ακαδημαϊκοί. Πάντως οι εξελίξεις αυτές έχουν αφήσει περιθώριο να εκδηλωθούν πολλές αντιδράσεις που δεν συνάδουν στο ακαδημαϊκό ύφος.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

LGBT Teenagers and Worry. For lesbian, gay, bisexual, or transgender teens, anxiety is typical.

LGBT Teenagers and Worry. For lesbian, gay, bisexual, or transgender teens, anxiety is typical. But it does need to be. Getting an adolescent is tough....

Χρεωμένα με δάνεια το 28,4% των νοικοκυριών της χώρας – Πόσα καταναλώνουν, πόσα αποταμιεύουν

Χρεωμένα με δάνεια, εξαιρουμένων των ενυπόθηκων στεγαστικών για την αγορά της κύριας κατοικίας, ήταν πέρυσι το 28,4% των νοικοκυριών της χώρας, εκ των οποίων...

Guideline 4. maintain the organization of males. Indeed, yes, mingle with guys, make friends together, but don’t change in any situation.

Guideline 4. maintain the organization of males. Indeed, yes, mingle with guys, make friends together, but don't change in any situation. Any betrayal painfully recognized...

Νέα 24ωρη απεργία από τους διανομείς της efood

Νέα 24ώρη απεργία, για αύριο 24 Σεπτεμβρίου, στον κλάδο εστίασης και διανομέων στην efood προκήρυξε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ). Κύριο...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!