ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Δίκη Γεωργίου: « Έτσι αλυσοδέθηκε» η χώρα.

Μετά την ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή για μια από τις τρεις πράξεις παράβασης καθήκοντος που επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και τις λυσσαλέες αντιδράσεις των δανειστών για τον «Έλληνα» προστατευόμενό τους, αρχίζει σιγά – σιγά να εμπεδώνεται στον ελληνικό λαό η μεγάλη συνωμοσία  που τον οδήγησε στη  δουλεία του χρέους  και στη μετατροπή της χώρας σε αποικία.

 

Από τις καταθέσεις των μαρτύρων και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα, αναδεικνύεται ότι η χάλκευση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για το ελληνικό χρέος είχε σχεδιαστεί πριν τις εκλογές του 2009 με τις επαφές Παπανδρέου με Τόμσεν του ΔΝΤ, τις εντολές μετά του τότε Επιτρόπου Όλι Ρεν στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να φορτώσει το SWAP των 21 δις της Goldman Sachs επί Σημίτη, (για να μπούμε δολίως στο ευρώ), γεγονός  που ανέβασε το έλλειμμα στο 15,4% για να φανεί μεγαλύτερο από το έλλειμμα του 14% της Ιρλανδίας και  έτσι να μπούμε στα μνημόνια.

 

Διαφαίνεται λοιπόν ότι αυτό έγινε κατόπιν εντολών του γερμανού Δ/ντη της Eurostat με τον μοιραίο φυσικά  «εκτελεστή» Ανδρέα Γεωργίου που διορίστηκε επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ ενώ ήταν ταυτόχρονα και υπάλληλος του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον και συνάδελφος του Πωλ Τόμσεν!!!

 

Δεν είναι τυχαίες λοιπόν οι πρόσφατες απαιτήσεις των δανειστών να πληρώσει η χώρα τα δικαστικά έξοδα των δικών του Γεωργίου αλλά και να υπάρξει το ακαταδίωκτο, ως προϋπόθεση εκταμίευσης των δόσεων. Οι οικονομικοί δολοφόνοι της χώρας σε συνεργασία με ντόπια και ξένα κέντρα εξουσίας μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία, σε χώρα περιορισμένης κυριαρχίας και προτεκτοράτο.

 

Άρα οι κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά-Βενιζέλου και Τσίπρα-Καμμένου τι ήταν που τον κάλυπταν  και εφάρμοζαν τα χαλκευμένα στοιχεία του Γεωργίου; ΕΞΙΣΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

 

Όμως αυτοί δεν ήταν απλοί υπάλληλοι όπως ο Γεωργίου. Ήταν κυβέρνηση. Άρα το ίδιο έγκλημα όταν πράττεται από κυβερνήσεις είναι  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

 

Τελευταίο οχυρό αντίστασης της χώρας και της δημοκρατίας απομένει η ελληνική δικαιοσύνη, έστω βαριά τραυματισμένη με τις αθωώσεις, τις αναιρέσεις βουλευμάτων και  το γεγονός ότι δεν έστειλε κανέναν μέχρι τώρα  στη φυλακή, αφού όλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ή με αναστολή. Το μήνυμα για Ελεύθερη Πατρίδα είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

ΠΗΓΗ