ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νίκος Νικολόπουλος: «”Βλάσφημοι” οι νεοφιλελεύθεροι Μητσοτακικοί,που πιάνουν στο στόμα τους τον Καραμανλισμό για να κερδοσκοπήσουν πολιτικά»

 

«Κάποιοι που εσχάτως ομνύουν στο όνομα του Κωνσταντίνου Καραμανλή ενώ είναι παραβάτες των αρχών του «Καραμανλισμού», απαιτούν να τους αναγνωρίσουμε δικαιώματα με τη λογική του Franchise…» Σε μια συνέντευξη που μίλησε έξω από τα δόντια ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, στο Alpha Radio κληθείς να απαντήσει σε σχετικά με το «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ», ερωτήματα που του έθεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρβουνιάρης.

«Ο Καραμανλισμός δεν είναι εμπορεύσιμο είδος ούτε ιδιοκτησία κανενός και ασφαλώς  δεν κληρονομείται.

Ο Καραμανλισμός  εμπεριέχει μία σειρά απαράβατων αρχών και αξιών ισόβιας ισχύος η δε εφαρμοσμένη πολιτική και πρακτική είναι υπέρ των αδυνάτων και γενικότερα υπέρ των συμφερόντων του έθνους και του κοινωνικού συνόλου, που όμοια της όμως δεν έχει επιδεχθεί από τους φρέσκους σφετεριστές.

Είναι, λοιπόν, πολιτικά παράδοξο, ανοίκειο και κατάπτυστο κάποιοι να επιδιώκουν οφέλη, εκδίδοντας κομματικές ντιρεκτίβες και υπογράφοντας πολιτικά, προικοσύμφωνα κληρονομικού δικαίου. «Επι ματαίω» τους πληροφορούμε ότι προσπαθούν να οικειοποιηθούν τον Καραμανλισμό ώστε να εμφανισθούν ως οι μονοπωλιακοί αντιπρόσωποι. Δεν πείθουν κανέναν, γιατί ως νεοφιλελεύθεροι έχουν αποκηρύξει το κοινωνικό φιλελευθερισμό που αποτελεί την πεμπτουσία του Καραμανλισμού.

Προκαλεί, τέλος, κλαυσίγελο να μιλούν για τον Καραμανλή, εκείνοι που «εκ κοιλίας μητρός» και ιδιαίτερα αυτοί που ως το πρόσφατο παρελθόν, ήταν πολέμιοί και υβριστές του…

Έχουν κάθε δικαίωμα να αυτογελοιοποιούνται, άλλωστε για την… κουτάλα έχουν κάνει τόσα πολλά ακόμα και «θανάσιμα» αμαρτήματα, που ή  επιχειρούμενη εμπορευματοποίηση του «Καραμανλισμού» να φαντάζει μόνον ως μικροπολιτική απατεωνιά…

Έχουν καιρό πάντως οι σώγαμπροι της παράταξης, εάν θέλουν να συναντηθούν στη κάλπη με τους πολίτες που αισθάνονται και αυτοπροσδιορίζονται ως «Καραμανλικοί» και αποτελούν την ραχοκοκαλιά της κοινωνικής λαϊκής δεξιάς, δηλαδή με τους ανιδιοτελείς, ιδεολόγους, πατριώτες, που έχουν τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στην καρδιά τους και όχι στο πορτοφόλι τους, να αποκηρύξουν τον Σημιτισμό, τον αντιλαϊκό νεοταξικό και αντιχριστιανικό νεοφιλελευθερισμό…»

 

Βλάσφημοι οι νεοφιλελεύθεροι Μητσοτακικοί. Θέλουν τον Καραμανλισμό για να κερδοσκοπήσουν https://www.youtube.com/watch?v=8piyGI0JQTg

Εμπορεύεται τον Καραμανλισμό ενώ απεμπολεί τις αρχές του https://www.youtube.com/watch?v=DPW6YjaXIe0

 

Πηγή: xristianodimokrates.gr