Αρχική Απόψεις Γιατί η Παγκόσμια Διακυβέρνηση χρειάζεται μια ανωμαλιάρα Ευρώπη;

Γιατί η Παγκόσμια Διακυβέρνηση χρειάζεται μια ανωμαλιάρα Ευρώπη;

Η λυσσαλέα προπαγάνδα που ενορχηστρώνεται από τους εγχώριους πολιτικούς και μιντιακούς εργολάβους της νέας τάξεως, υπερ των λεγόμενων LGBTQQI* ατόμων, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών, ότι η επερχόμενη Παγκόσμια Διακυβέρνησις χρειάζεται μια “ανωμαλιάρα” Ευρώπη.

Και βέβαια όλος αυτός ο κουρνιαχτός των κουνιστών φωνακλαράδων, που διατυμπανίζουν τα πάθη τους, ωσάν να πρόκειται για μια νέου τύπου θρησκεία [κάποιες επονομάζονται και ιέρειες του αίσχους] δεν έχει να κάμει με τον σεβασμό που πράγματι πρέπει να διασφαλίζει μία κοινωνία, απέναντι στις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες του καθενός – αρκεί βεβαίως να ασκούνται κοινή συναινέσει.

Διότι κακά τα ψέμματα αλλά τη σήμερον ημέρα στην Ευρώπη, ουδείς διώκεται για τα σεξουαλικά του γούστα.
Διώκονται βέβαια και μάλιστα αγρίως πάντες οι “διαφορετικοί” στις ισλαμικές χώρες, ωστόσο εκεί δεν τολμάει να κουνηθεί καμία ΛΟΑΤΚΙ κυρία [και των δύο φύλων]
Αντιθέτως όλες αυτές οι τρελιάρες, θεωρούν τους μουσουλμάνους λαθρέποικους σύμμαχους τους και υπερπλειοδοτούν σε ισλαμολαγνεία [αν είναι δυνατόν!]

Γιατί όμως είναι τόσο απαραίτητη στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης μία “ανωμαλιάρα” Ευρώπη, όπου πλέον οι νοσταλγοί του έρωτα όπως τον γνωρίζαμε, θα αποτελούν μια δαχτυλοδειχτούμενη μειοψηφία;
Διότι, ας με συμπαθάνε οι φίλοι και φίλες ομοφυλόφιλοι/ες, αλλά σε τούτην εδω την ιστορική στιγμή, είναι και οι ίδιοι θύματα ενός αμείλικτου καθεστώτος, που επιχειρεί να επιβάλλει στην ανθρωπότητα, την πιο απάνθρωπη και παρανοϊκή σκλαβιά, που μηχανεύτηκαν ποτέ οι κατά καιρούς δυνάστες του ανθρώπου.
Κι όχι μόνον αυτό αλλά μέσα από τις πανάκριβες φιέστες των gay prides, των “ουράνιων τόξων” και τις μαζικές πουτανιές των νεοταξιτών δημάρχων, δίδουν κι αυτοί [χωρίς να το αντιλαμβάνονται] ένα χεράκι για να εγκαθιδρυθεί ο εφιάλτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης…

Το πρώτο που θα μπορούσε να υποθέσει ένας λογικός άνθρωπος, ώστε να ερμηνεύσει έστω και σε γενικές γραμμές τη λύσσα των εγχώριων παπαγάλων της παγκοσμιοποίησης, για να μεταμορφωθούμε άπαντες σε Λιλίκες, είναι φυσικά η βιοφυλετική εξαφάνιση του λευκού Ευρωπαίου και του πολιτισμού του.
Η εξίσωση είναι δραματικά απλή.
Δεν γαμάνε οι Ευρωπαίοι + Δεν γαμιούνται οι Ευρωπαίες = Δεν γεννιούνται Ευρωπαιδόπουλα

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ήδη στις Ευρωπαϊκές χώρες εμφανίζεται οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, με τις στατιστικές να κάμουν λόγο για κίνδυνο εξαφάνισης ορισμένων ευρωπαϊκών φυλών, μέσα στα επόμενα 50 χρόνια [πρώτοι ανάμεσα τους ημείς οι Έλληνες]
Η υπερπροβολή της ομοφυλοφιλίας, που πλέον θεωρείται το sexuality corect της ευρωπαϊκης αστικής τάξης,  είναι προφανές ότι υπερπολλαπλασιάζει την ομοφυλοφιλία, σε βαθμό που αυτή καταντάει ένα είδος “επιθυμητής σεξουαλικής συμπεριφοράς”, με κίνδυνο τον κοινωνικό αποκλεισμό όσων αντιστέκονται.

Απ’ την άλλη, ελάχιστες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πράττουν το αυτονόητο, να δώσουν δηλαδή κίνητρα στους λαούς τους, για να κάμουν οι νέοι οικογένεια και παιδιά κι αυτές χαρακτηρίζονται ως φασιστικές, από τη νομενκλαντούρα της Νέας Τάξεως!
Αντιθέτως, κυβερνήτες που η κακιά ώρα των λαών και η δραματική ιστορική παρακμή τους, τους έφεραν στην εξουσία [όπως λόγου χάριν ο νεος Γάλλος πρόεδρος – άτεκνος και ο ίδιος] κάμουν τα πάντα, ώστε οι Ευρωπαίες να τεκνοποιούν με αφροασιάτες, εφαρμόζοντας κατά γραμμα το γνωστό σχέδιο Γκουντενχοβ-Καλερτζι.

Εδώ στην Ελλάδα οι εντόπιοι εργολάβοι της Ελληνικής γενοκτονίας, έχουν ομολογήσει δημόσια και κυνικά, ότι οι λαθρέποικοι θα μας λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημα και γι αυτό κάμουν ότι περνάει απο το χέρι τους, για να διαλύσουν την ελληνική οικογένεια και να την υποκαταστησουν με ενα υβρίδιο πολυπολιτισμικού γαμιστρώνα,

Πέραν όμως απο το αυτονόητο, ότι η υπερπροβολη της ομοφυλοφιλίας θα επιφέρει μοιραία την βιοφυλετική παρακμή των ευρωπαϊκών λαών και την τελική εξαφάνιση τους, υπάρχει και μία ακόμα σημαντικότατη παράμετρος, που πρέπει να λάβουμε υπ όψη, για να ερμηνεύσουμε το γιατί οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου του νου, έχουν φάει τα λυσσακά τους, για να μας πείσουν ότι ο άγονος έρωτας είναι το μέλλον μας.

Η ολοκληρωτική εξαφάνισις του “ανδρισμού”, όχι ως προσδιορισμού μιας σεξουαλικής ταυτότητας αλλά ως ανθρώπινη Αρετή, που στερεώνει τα θεμέλια των εθνών και προ-ωθεί τον πολιτισμό τους.

Στη λατινική γλώσσα, η λέξη virtus σήμαινε ταυτόχρονα και την Ανδρεία και την Αρετή [σήμαινε ακόμα και την ισχύ ή την δεξιότητα…]
Στους Ρωμαίους, όπως και στους Έλληνες, η ανδρεία σήμαινε λοιπόν κάτι πολυ παραπάνω από έναν απλό σεξουαλικό προσδιορισμό. Η Σπαρτιάτισα που ξεπροβοδούσε τον γιο της με το περίφημο “ή ταν ή επί τας” ήταν ανδρεία, χωρίς φυσικά να είναι αρσενική, ενώ η μητέρα των Γράκχων, που άντεξε τον θάνατο των 2 γιων της, για το καλό της Ρώμης, επίσης λογίζονταν ως υπόδειγμα ανδρειωσύνης.

Ο Ιούλιος Καίσαρ είναι γνωστό ότι ανήκε στην κατηγορία των ατόμων που σήμερα θα ονομάζαμε bisexual. Σκωπτικώς μάλιστα τον χαρακτήριζαν “γυναίκα κάθε ανδρός και άνδρα κάθε γυναικός”, για τις θηριώδεις σεξουαλικές ορέξεις του, ασχέτως φύλου.
Ωστόσο ουδείς θα διανοούνταν να αμφισβητήσει την ανδρεία του, είτε στα πεδία των μαχών, είτε στο πεδίο της πολιτικής.

Εκεινο λοιπον που αναζητάει αγωνιωδώς να εξαφανίσει η Νέα Τάξις από την Ευρώπη, είναι η αρετή της Ανδρείας, πέραν από οποιονδήποτε σεξουαλικό προσδιορισμό.
Η Αρετή δηλαδη του Ελεύθερου Ανθρώπου να Μάχεται για όσα θεωρεί ότι είναι τα δίκαια του κόσμου του – και εν τέλει για τη διατήρηση του ίδιου του κόσμου του. 
Κι είναι ευκολα κατανοητό, πως αν οι εγχώριοι εργολάβοι της Παγκόσμιας Διακυβερνησης τα καταφέρουν σ’ αυτόν τον τομέα, τότε η Ευρώπη θα είναι πλέον μία εύπλαστη και άβουλη μάζα, στα σχέδια των παγκόσμιων νονών.

Δυστυχως φαινεται οτι βρισκονται πολυ κοντα.
Σκεφτειτε μονον οτι αρκουσε η εκρηξη ενος βεγγαλικου στην κεντρική πλατεία του Τορινο, για να αρχίσουν να τρέχουν απο δω και απο κει χιλιάδες πανικόβλητοι ανθρωποι, νομίζοντας οτι ησαν τίποτα τζιχαντιστες!
Ουδείς διανοήθηκε μεσα σε ενα πληθος χιλιάδων, πως αν ηθελαν να πολεμήσουν για τη ζωή τους, για την πατρίδα τους και για τον πολιτισμό τους, αυτοι οι χιλιάδες χεσμένοι Ιταλοί φίλαθλοι, θα μπορουσαν να είχαν κάμει τους επιτιθεμενους μουσουλμανους, κιμά!
Αντι αυτου, αρκεί ενας σημερινος Ευρωπαιος να δει μπροστά του κανένα ξαναμμενο μωαμεθανό και να το βανει στα πόδια, αρκεί να του κάμει μπου!

Δεν έχει λοιπόν κανένα νόημα να σκουζουν οι ομοφυλολάγνοι όλων των φυλων, ότι εμείς που αρνούμαστε όλες αυτές τις ανωμαλιαρικες αηδίες, που οργανώνουν οι εργολάβοι των παγκόσμιων νονών, είμαστε φασίστες, ρατσιστές ή ούγκανοι.
Η ανδρεία, οι λεγόμενες “αρσενικές αρετές”, ο στωϊκισμός και η αντοχή στις κακουχίες του πολέμου, είναι στοιχεία που οδήγησαν τον λευκό άνθρωπο στο χτίσιμο του μοναδικού και αξεπέραστου πολιτισμού του.
Οι αρετές αυτες δεν εξαρτώνται απο τον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμο και ασφαλώς μπορεί να χαρακτηριζουν και άνδρες και γυναίκες και ομοφυλόφιλα άτομα.

Αν τις χάσουμε θα γινουμε η ευκολη λεια των παγκοσμιων νονων, οπως εγιναν αλλοτε οι Εβραιοι η ευκολη λεια των ναζηδων επειδη αρνουνταν να πολεμησουν και περιμεναν τα παντα απο τον Γιαχβε τους…

—————————————————-
*Σημείωσις για τις πρωτάρες

LGBTQQI σχηματίζεται από τα αρχικά των λέξεων Lesbians, Gays, Bisexuals, Trans, Queers, Questioning και Intersex.
Μια πρόχειρη απόδοση στα ελληνικά θα μπορούσε να είναι: Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, διεμφυλικοί, ανωμαλιάρες, διερωτώμενοι και μεσοφυλικοί.
Στα ελληνικά χρησιμοποιείται το αρκτικόλεξο ΛΟΑΤΚΚΙ, για να αποδώσει το LGBTQQI, από τα ελληνικά αρχικά των τριών πρώτων λέξεων [Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Τρανς] αφήνοντας τις υπόλοιπες αμετάφραστες 
Δηλαδή ΛΟΑΤΚΚΙ = Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Τρανς, Κουίρς, Κουέστιονινγκος και Ιντερσεξ. 

Τώρα τι παναπεί το καθένα από αυτά, καθώς και γαργαλιστικές πληροφορίες, για τις πασης φυσεως ξεκωλίδες που μπορεί να επινοήσει ο ανθρώπινος νους, επιτρέψτε μου να σας τα παρουσιάσω, σε επόμενο άρθρο…. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Κορωνοϊός: 2.472 νέα κρούσματα και 8 θάνατοι – Στους 133 οι διασωληνωμένοι

Σε 2.472 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 8 θάνατοι, με τον αριθμό των...

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Κωνσταντίνα Αδάμου – Η αντίδραση του Γ. Βαρουφάκη

Την ανεξαρτητοποίησή της από την ΚΟ του ΜέΡΑ 25 ανακοίνωσε η βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνα Αδάμου, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της βουλής...

Μελέτη ΕΚΠΑ: Τα εμβόλια της COVID-19 δεν αλλάζουν τα γονίδιά μας

Τα εμβόλια έναντι της COVID-19 δεν μπορούν να αλλάξουν τα γονίδιά μας και δεν μένουν στο σώμα μας για περισσότερο από μερικές ημέρες, αναφέρουν...

Τόκιο: Εντυπωσιακός ο Πετρούνιας – Προκρίθηκε στον τελικό

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο Λευτέρης Πετρούνιας την επιχείρηση υπεράσπισης του Ολυμπιακού τίτλου του στο Τόκιο, αφού η εντυπωσιακή εμφάνισή του στον προκριματικό...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!