Δήλωση Βόμβα :Δεν Έχουμε Ξεφύγει Τον Κίνδυνο Ενός Γ Παγκοσμίου Πολέμου;
Σύμφωνα με Σενάρια, σε Ξέσπασμα γέλιου προκάλεσαν σε Ρώσους Αξιωματούχους, η δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, περι υπάρξει βοήθειας στην Ελλάδα σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, αλλά και με την Ρωσία, με ένα νέο Σχέδιο Μάρσαλ!
Για βοήθεια από τις ΗΠΑ,μίλησε την Τρίτη ο υπουργός Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και ανέφερε χαρακτηριστικά πως μόνο η Αμερική μπορεί να μας βοηθήσει  να ανοίξουμε τα φτερά μας, δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και των υπουργών του για την Ελλάδα ανέφερε χαρακτηριστικά στον απόηχο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ. «Το Σχέδιο Μάρσαλ δεν είχε μνημόνια ούτε τοκογλυφικά επιτόκια» δήλωσε.
Μπορεί να υπάρξει βοήθεια σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, αλλά και με τη Ρωσία. Διευκρίνισε πως οι ΗΠΑ έχουν διάθεση ενδυνάμωσης των σχέσεων με την Ελλάδα σε πολλούς τομείς της οικονομίας και ειδικά στην ενέργεια. Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι στην ΕΕ, υπάρχουν δυνάμεις που επιτίθενται κατά της χώρας , αναφερόμενος σε χώρες του Βορρά και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Η Ρωσία Αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό, όχι μόνο απο την μεριά της,αλλά και απο πλευράς των ΗΠΑ! Ανεπιβεβαίωτες πηγές απο Ρώσους Γεωπολιτικο-Στρατιωτικούς Αναλυτές Αναφέρουν οτι το ενδεχόμενο αυτό βρίσκεται στην φανταστική σφαίρα του μυαλού του Π. Καμμένου, και ότι εκφράζει μια επιθυμία και ελπίδα…..να γινόταν κάτι απο αυτό!
Πώς θα γίνει κατι τέτοιο αναρωτιούνται, όταν αυτομάτως θα δημιουργήσει μία Ρήξη και Κρίση (των σχέσεων των ΗΠΑ) με τις Βρυξέλλες και της Β.Χώρες της ΕΕ,οπως π.χ Γερμανία;
ΟΙ ΗΠΑ,δεν μπορούν να έρθουν σε αντιπαράθεση με την ΕΕ για την Ελλάδα, αφού χρειάζονται την Στρατιωτική βοήθεια τους στο Μέτωπο της Κριμαίας! Αυτή η ενδεχόμενη δήλωση Βόμβα, ομολογεί,οτι δεν έχουμε ξεφύγει τον κίνδυνο ενός Γ Παγκοσμίου Πολέμου με αφορμή την Κριμαία!
Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr