Αρχική Κόσμος Βλ. Πούτιν : Το αμερικάνικο παρακράτος φέρνει τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο

Βλ. Πούτιν : Το αμερικάνικο παρακράτος φέρνει τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ CIA!

H KILLARY ΚΙ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Ο πρόεδρος Ντ. Τραμπ δεν κυβερνά τις ΗΠΑ και ο Β.Πούτιν το γνωρίζει καλά και θέλει να το ξέρουν όλοι αυτό. Η συνεχής ανάπτυξη αμερικανικών βομβαρδιστικών με πυρηνικές βόμβες στα σύνορα της Ρωσίας είναι η στρατηγική που έχει εκπονηθεί από την προηγούμενη αμερικανική Διοίκηση και τώρα φέρνουν Μόσχα-Ουάσινγκτον στα πρόθυρα τιτάνιας σύγκρουσης.

Ο Ομπάμιας και η  Κίλλαρυ είναι τόσο ακλόνητα εδραιωμένοι στο βαθύ κράτος των ΗΠΑ που  παρόλο που έχουν φύγει  από το προσκήνιο , εξακολουθούν να έχουν παγκοσμίως τεράστια δύναμη δήλωσε σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Η αντιρωσική υστερία που εξασκείται  από τους Δημοκρατικούς είναι «τρομακτική». Οταν η επιρροή του Μπάμια και της Κλίντον παραμεριστεί η κυβέρνηση του Τράμπ θα μπορέσει να σημειώσει πραγματική πρόοδο για την Αμερική και για τον κόσμο.

Ο Πούτιν επισήμανε πως όταν εκλέγεται ένας νέος πρόεδρος, «φτάνουν άνθρωποι με χαρτοφύλακες, ντυμένοι καλά, φορώντας μαύρα κοστούμια» και λένε στον νέο πρόεδρο «πώς γίνονται τα πράγματα».

«Έχω ήδη μιλήσει με τρεις Αμερικανούς Προέδρους. Έρχονται και φεύγουν , αλλά η πολιτική παραμένει η ίδια ανά πάσα στιγμή. Ξέρεις γιατί; Λόγω της ισχυρής γραφειοκρατίας. Όταν ένα άτομο εκλέγεται, μπορεί να έχει κάποιες ιδέες. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι με χαρτοφύλακες καταφτάνουν, ντυμένοι καλά, φορώντας μαύρα κοστούμια. Αυτοί οι άνθρωποι αρχίζουν να εξηγούν πώς γίνονται τα πράγματα. Και αμέσως, όλα αλλάζουν. Αυτό συμβαίνει σε κάθε αμερικανική κυβέρνηση. Η Χίλαρι Κλίντον, αυτή είναι  μεγάλη ψεύτρα  και διαδίδει ψεύτικα νέα για την Ρωσία» επισήμανε ο Ρώσος πρόεδρος και εξηγεί:

«Ποιο είναι το σημαντικό πρόβλημα σήμερα; Η τρομοκρατία. Υπάρχουν βομβιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη, στο Παρίσι, στη Ρωσία, στο Βέλγιο. Υπάρχει πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Αυτό είναι το κύριο μέλημα. Όχι, αν συνεχίσουμε να εικάζουμε για την απειλή από τη Ρωσία.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΝΤΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΙΛΛΑΡΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ «ΕΥΡΩΠΗ» ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΛΗΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ..

Οι άνθρωποι που έχασαν τις εκλογές στις ΗΠΑ δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι έχασαν πραγματικά, ότι εκείνος που κέρδισε ήταν πιο κοντά στον λαό και καταλάβαινε καλύτερα τι θέλουν οι απλοί ψηφοφόροι.

Είναι απολύτως απρόθυμοι να το παραδεχτούν και προτιμούν να παραπλανούν τους εαυτούς τους και τους άλλους να σκέφτονται ότι δεν ήταν δικό τους λάθος, ότι η πολιτική τους ήταν σωστή, ότι έκαναν όλα τα σωστά πράγματα, και για αυτό ο λαός τους τους έπαψε. Αλλά δεν ήταν έτσι. Απλώς έχασαν και πρέπει να το παραδεχτούν», .

«Όταν το κάνουν, νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολο για εμάς να δουλέψουμε. Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτό γίνεται με τη χρήση «ειδικών εργαλείων» κατά της Ρωσίας δεν είναι καλό, καθώς προκαλεί διαφωνία στις διεθνείς υποθέσεις. Ας υποστηριχτούν  μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να αποδείξουν ποιος είναι ισχυρότερος, ποιος είναι καλύτερος, ποιος είναι εξυπνότερος, ποιος είναι πιο αξιόπιστος και ποιος καθορίζει μια καλύτερη πολιτική για τη χώρα», δήλωσε ο Πούτιν.

«Γιατί να εμπλέκονται τρίτες χώρες; Αυτό είναι πολύ τρομακτικό. Αλλά θα περάσει, όλα περνούν, και αυτό θα περάσει επίσης», υποστήριξε ο ηγέτης της Ρωσίας.

Περιγράφοντας στο Σότσι, λίγο νωρίτερα το ευρύτερο  πλαίσιο των σχέσεων με τη Νέα Τάξη του Ρότσιλντ, τον οποίον ανέφερε ονομαστικά, ο Πούτιν δεν μάσησε τα λόγια.. «Η Ρωσία δεν θα παίξει πλέον «παιχνίδια» με τις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν θα συμμετάσχει σε μυστικές διαπραγματεύσεις στο «πίσω δωμάτιο» … Η χώρα μου  είναι έτοιμη για σοβαρές συμφωνίες, αλλά μόνο αν αυτές  οι συμφωνίες αφορούν την συλλογική ασφάλεια …Όλα όμως τα συστήματα της παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας βρίσκονται σε διάλυση .

Δεν υπάρχουν πλέον οποιεσδήποτε διεθνείς εγγυήσεις ασφάλειας για όλες τις χώρες σε όλα τα επίπεδα και ο υπεύθυνος για την καταστροφή της παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής …και κανένας άλλος.  

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

… Οι οικοδόμοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν αποτύχει προσπαθώντας να χτίσουν ένα κάστρο στην άμμο … Η Ρωσία τάσσεται υπέρ μιας συντηρητικής προσέγγισης στην εισαγωγή καινοτομιών στις κοινωνικές τάξεις, ενώ επιδιώκει την έρευνα και τη συζήτηση αυτών των καινοτομιών, για να δούμε πως θα εισάγουμε  κάποιες από αυτές …

… Η χώρα μου  δεν έχει καμία πρόθεση οικοδόμησης καμία παγκόσμιας  αυτοκρατορίας αλλά δεν θα πάει «για ψάρεμα στα θολά νερά»  που δημιουργούν οι ΗΠΑ  διευρύνοντας συνεχώς την «αυτοκρατορία του χάους …

 … ενώ οι προκλήσεις κατά της χώρας μου βρίσκονται σε εξέλιξη ήδη σε μια τεράστια περιοχή … η Ρωσία δεν θα επιχειρήσει να διαμορφώσει τον κόσμο διότι ο καθένας έχει την δική του εικόνα, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαμορφώσει στην κάθε χώρα την δική του «εικόνα» .

Η χώρα μου δεν θα αυτό-απομονωθεί στον εαυτό της μακριά από τον κόσμο και όποιος επιχειρήσει να το πράξει θα αποκομίσει μια μεγάλη παγκόσμια δίνη.

Επίσης η Ρωσία  είναι πρόθυμη να λειτουργήσει ως σωτήρας του κόσμου, όπως η ίδια έχει πράξει στο παρελθόν …

… Η Ρωσία δεν επιθυμεί να εξαπλωθεί το χάος , δεν θέλει πόλεμο,  αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να ξεκινήσει κάποιον.

Ωστόσο, σήμερα βλέπουμε ότι το ξέσπασμα ενός παγκόσμιου πολέμου είναι σχεδόν αναπόφευκτο, και  προετοιμαζόμαστε   για αυτό από το  Α και συνεχίζουμε . Η Ρωσία δεν θέλει πόλεμο, αλλά ούτε  τον φοβάται κιόλας σε καμία περίπτωση …

Η χώρα μου  δεν προτίθεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στην παρεμπόδιση εκείνων που εξακολουθούν να κατασκευάσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη, όμως η Ρωσία θα αντιταχθεί τις προσπάθειές τους αν αυτοί αρχίσουν να προσκρούουν  σε βασικά συμφέροντα της χώρας μου.

Θα  προτιμούσαμε να στεκόμαστε και να παρακολουθούμε όλους αυτούς να πράττουν όσα άνομα πράττουν, αλλά εκείνοι που θα καταφέρνουν να σύρουν  τη Ρωσία σε αυτή τη διαδικασία, θα νιώσουν το αληθινό νόημα του πόνου», κατέληξε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν.

Αυτή η ομιλία του Ρώσου προέδρου σίγουρα θα μείνει στην ιστορία όπως η ομιλία του Τζων Κένεντι, για τις μυστικές ομάδες που ελέγχουν χώρες ολόκληρες και περιοχές , μετά την οποία δολοφονήθηκε μυστηριωδώς στο Ντάλας το 1963. Αυτή ήταν μια πρώτη αρμοδίως αμερικανική αντίδραση 

Οι φήμες που διακινούν  οι δυτικές υπηρεσίες για επικείμενο 3ο παγκόσμιο πόλεμο έχουν ξεκινήσει από πέρσι πιο εντατικά να προετοιμάζουν την παγκόσμια κοινότητα. Οι υπηρεσίες αυτές ελέγχουν πολλές συντηρητικές δήθεν ορθόδοξες και πατριωτικες οργανώσεις και ΜΜΕ που παριστάνουν ό,τι διάκεινται φιλικά προς τον Πούτιν και προς τη Ρωσία, ενώ υπονομεύουν όταν δεν αποκρύπτουν τις δραστηριότητες και τις  τοποθετήσεις της Μόσχας.. 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Οικονόμου: Το συνολικό κόστος για το πακέτο εξαγγελιών του Πρωθυπουργού είναι 3,5 δισ. ευρώ

Στη Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα δημοσκοπικά ευρήματα αλλά και στην πορεία των εμβολιασμών αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Ήταν πολύ...

Άλμπερτ Μπουρλά: Η διαδρομή του από τη Θεσσαλονίκη στην κορυφή της Pfizer

Με τη βράβευση του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου Σύμβουλου της Pfizer, 'Αλμπερτ Μπουρλά για την συμβολή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας ολοκληρώθηκε το βράδυ...

Φ. Γεννηματά: Στις εσωκομματικές κάλπες κρίνονται η πορεία και η προοπτική της παράταξης

«Στις εσωκομματικές μας κάλπες κρίνονται οι πολιτικές προτάσεις για την πορεία και την προοπτική της παράταξης. Που είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την πολιτική ενότητα,...

Γεωργιάδης: Διεκδικούμε πακέτο από την Ε.Ε. για την αντιμετώπιση των αυξήσεων στην ενέργεια

«Πακέτο» από την Ευρώπη για την αντιμετώπιση των αυξήσεων στην ενέργεια διεκδικεί η Αθήνα, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ,...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!