Αρχική Κοινωνία ΒΙΝΤΕΟ ! Παμπελοποννησιακή κληρικολαϊκή σύναξη ενάντια στην κάρτα του πολίτη και τον...

ΒΙΝΤΕΟ ! Παμπελοποννησιακή κληρικολαϊκή σύναξη ενάντια στην κάρτα του πολίτη και τον Οικουμενισμό!

Νέο βροντερό ΟΧΙ από την «αγία ανυπακοή» στα δυσώδη οικουμενιστικά σχέδια και στην κάρτα του πολίτη! «Δεν θα καθίσουμε φρόνιμα όπως θέλουν οι παγκοσμιοποιητές και η νέα τάξη πραγμάτων» 
Έπειτα από την πολύ επιτυχημένη διορθόδοξη ημερίδα καταδίκης της ψευδοσυνόδου της Κρήτης , που έγινε στις 4 Απριλίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης , ακολούθησε για πρώτη φορά για την Νότια Ελλάδα μία αντίστοιχη εκδήλωση με επιλογή μιας ιστορικής πόλης του Αιγίου , στα διοικητικά όρια μιας επίσης ιστορικής Μητροπόλεως αυτής των Καλαβρύτων και Αιγιαλείας .

Η Παμπελοποννησιακή σύναξη ενάντια στην κάρτα του πολίτη και τον Οικουμενισμό που διεξήχθη στο Αίγιο την περασμένη Κυριακή των Αγίων Πάντων στο «Πολύκεντρο» Συνεδριακό Κέντρο –κάτωθεν ιερού προσκυνήματος Παναγίας Τρυπητής –Λιμάνι Αιγίου, απέδειξε πως όσο και να πασχίζει το Φανάρι και τα εξαπτέρυγά του για να απομονώσουν και να αποδυναμώσουν το κίνημα των αντιδρώντων, αυτό αντιθέτως γιγαντώνεται και η δυναμική του σαρώνει σαν φουσκωμένο ποτάμι τα οικουμενιστικά φράγματα που στήνει κάθε τρεις και λίγο το Φανάρι.

Συνάμα, οι διοργανωτές της εκδήλωσης κάλεσαν τον πιστό λαό να διατρανώσει την αντίθεσή του με ένα βροντερό όχι στα ύπουλα σχέδια καθολικής επικράτησης των αχρήματων συναλλαγών με την επιβολή της χρήσης πλαστικού χρήματος για το αφορολόγητο , που μας οδηγεί ολοταχώς στην νέα ηλεκτρονική υπερταυτότητα(κάρτα πολίτη) με μικροτσίπ και αντίχριστα σύμβολα (666) .

Από την πλευρά τους οι διωκόμενοι ομολογητές Αγιορείτες Πατέρες από την Κοινότητα του Αγίου Όρους κατεντολήν του Πατριάρχη Βαρθολομαίου ,ανέλυσαν διεξοδικά τις αποφάσεις των επισκόπων που συνέστησαν την λεγομένη «Αγία και Μεγάλη Σύνοδο» στο Κολυμπάρι της Κρήτης ,δεσμεύοντας σε εφαρμογή τους και το ποίμνιο , ενώ ενημέρωσαν και για την υποχρέωση των πιστών σε έμπρακτη αντίδραση σύμφωνα με το σύνολο της Πατερικής διδασκαλίας , ώστε να καταδικαστεί και να μην επικρατήσει η αίρεση που πολεμά την Εκκλησία εκ των έσω και να διασωθεί η Ορθοδοξία

Στον χαιρετισμό του ο κ. Βασίλειος Γεωργαντάς
πρόεδρος του συλλόγου Παναιγιάλεια Ορθόδοξη Σύναξη «Παπουλάκος» αποκάλεσε τον κ .Βαρθολομαίο “μεγαλύτερο παναιρετικό Πατριάρχη που έχει περάσει στην ιστορία της Εκκλησίας” ενώ στον αντίποδα μίλησε για “άγρυπνους φρουρούς των παραδόσεων, τον πιστό λαό που αποτελεί την συνείδηση της Εκκλησίας”.

Ο Γέρων Σάββας Λαυριώτης
στην εισήγησή του με θέμα “Παραλαβή ηλεκτρονικής κάρτας και πνευματικές συνέπειες” τόνισε πως η αποδοχή της κάρτας του πολίτη είναι θέμα πίστεως και την χαρακτήρισε “κλειδί της παγκόσμιας διακυβερνήσεως”. Σημείωσε δε πως με την αποδοχή γινόμαστε οπαδοί του Αντιχρίστου και η αποδοχή της αποτελεί ενυπόγραφη προδοσία και άρνηση του Χριστού. Κατέληξε δε λέγοντας πως “δεν θα καθίσουμε φρόνιμα όπως θέλουν οι παγκοσμιοποιητές”….

Από την πλευρά του ο κ. Άγγελος Πιλάτης Εκπρόσωπος ΙΝΚΑ – ΓΟΚΕ στην εισήγησή του με θέμα, “Η υποχρεωτική επιβολή πλαστικού χρήματος και νέας ηλεκτονικής ταυτότητας με το 666 -Άρνηση Πίστεως- Απώλεια Ελευθερίας, Ψυχικός θάνατος” τόνισε πως η κάρτα αυτή είναι επικίνδυνη γιατί σε αυτήν θα περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία μας και αν χακαραστεί θα αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα. Αντιθέτως έκρινε πως καλύτερο θα ήταν να υπάρχουν πολλές κάρτες, δηλ πολλές βάσεις δεδομένων. Μίλησε για το τσιπάκι και πως θα λειτουργεί, και τέλος την χαρακτήρισε “κάρτα-ρουφιάνο”.

Κατόπιν ο Μοναχός Επιφάνιος Καψαλιώτης
στην εισήγησή του με θέμα, “Η προδοτική αναγνώριση των αιρετικών ως «Εκκλησίες» απο την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου της Κρήτης ως κορύφωση της παναιρέσεως του Οικουμενισμού” χαρακτήρισε “παναιρετικό” τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον οποίον κατηγόρησε για “πλήρη παποποίηση”. Εξήγησε μάλιστα γιατί στην Ιεραρχία του περασμένου φθινοπώρου της Ελλαδικής Εκκλησίας δεν ψηφίστηκε η επικύρωση της Συνόδου της Κρήτης αποκαλύπτοντας πως ως μικρότερη της Πανορθοδόξου η Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν δύναται να την επικυρώσει!

Τέλος ο Ιερομόναχος Χαρίτων Καρεώτης.
μιλώντας με θέμα,“Ποιά η οφειλόμενη στάση των ορθοδόξων σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων και τους Αγίους Πατέρες” εξήγησε τι είναι η έκπτωση πίστης, και εξήγησε επίσης γιατί δεν δημιουργούν σχίσμα όσοι κάνουν διακοπή μνημοσύνου.

 
BINTEO

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση:

00:05 – 00-15 Χαιρετισμός Βασιλείου Γεωργαντά προέδρου του συλλόγου Παναιγιάλεια Ορθόδοξη Σύναξη «Παπουλάκος».
00:18 – 00:22 Χαιρετισμός Γεώργιου Βλαμάκη προέδρου του συλλόγου Σύναξη Ορθοδόξων Κρητών.
00:23 – 00:47 Γέρων Σάββας Λαυριώτης. Εισήγηση με θέμα, Παραλαβή ηλεκτρονικής κάρτας και πνευματικές συνέπειες.
00:48 – 01:22 Άγγελος Πιλάτης Εκπρόσωπος ΙΝΚΑ – ΓΟΚΕ Εισήγηση με θέμα, Η υποχρεωτική επιβολή πλαστικού χρήματος και νέας ηλεκτονικής ταυτότητας με το 666 -Άρνηση Πίστεως- Απώλεια Ελευθερίας, Ψυχικός θάνατος.
01:22 – 01:42 Μοναχός Επιφάνιος Καψαλιώτης. Εισήγηση με θέμα, Η προδοτική αναγνώριση των αιρετικών ως «Εκκλησίες» απο την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου της Κρήτης ως κορύφωση της παναιρέσεως του Οικουμενισμού.
01:43 – 02:16 Ιερομόναχος Χαρίτων Καρεώτης. Εισήγηση με θέμα, Ποιά η οφειλόμενη στάση των ορθοδόξων σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων και τους Αγίους Πατέρες.
02: 17 – 03:04 Απαντήσεις σε ερωτήσεις του κοινού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Ο Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής: Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι. Εκεί, ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη...

Moody’s: Credit positive τα stress test – H Alpha Bank με τους υψηλότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας

Θετικά βλέπει τα αποτελέσματα των stress test για τις ελληνικές τράπεζες και η Moody’s σε σημερινή της έκθεση. Συγκεκριμένα για την Alpha Bank οι...

Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού από το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία» της Alpha Bank στο Μεγανήσι

Στα πλαίσια του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την Υγεία», η Alpha Bank πραγματοποιεί δωρεές ιατρικών μηχανημάτων και υγειονομικού εξοπλισμού στις Μονάδες Υγείας των Ελληνικών...

ΟΕΕ: Πρόταση βιβλίου και προγράμματος σπουδών για την εισαγωγή οικονομικού μαθήματος στη Β΄ Λυκείου

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος συνεχίζει τις παρεμβάσεις του, με στόχο η πλειονότητα των μαθητών να έρχεται σε επαφή με την οικονομική σκέψη, σε όλη...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!