Κατοχικά Νέα : Δεν μας ενδιαφέρει να κρατάμε τα πρωτεία στην πληροφορία ούτε να κάνουμε αγώνα για αυτό … έτσι και αλλιώς είναι προδιαγεγραμμένο να ακουστούμε σε όσους μόνο πρέπει …να θυμάστε ότι το μόνο που προσφέρουμε είναι η αλήθεια … η οποία κάποιες φορές κομμάτι κομμάτι μπορεί να εξαχθεί από ιστορίες που είναι πιασμένες με ψέμα ! Γιατί η τρύπα του λαγού δεν είναι τόσο απλά φανερή η σε τόσο μικρο βάθος …!
Περίεργες συμπτώσεις και παραλληλισμοί με σημερινά γεγονοτα από ένα βιβλίο γραμμένο το 19ο αιώνα, γεννούν πολλά ερωτήματα, άπειρη αρθρογραφία και… πολλή θεωρία συνωμοσίας!
Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για το Κογκρέσο για τις εκλογές 2018, Michael Snyder, είναι συγγραφέας και… διακεκριμένος «συνωμοσιολόγος». Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του στο Amazon, όπου πωλούνται 4 βιβλία του, οι ιστότοποι του έχουν προβληθεί περισσότερο από 100 εκατομμύρια φορές. Τα άρθρα του Michael αναδημοσιεύονται επίσης σε δεκάδες άλλες μεγάλες ιστοσελίδες, και αυτό περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες εναλλακτικές ιστοσελίδες ειδήσεων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο Michael και η σύζυγός του Meranda ανησυχούν βαθιά για την κατεύθυνση την οποία παίρνουν οι ΗΠΑ και εργάζονται πολύ σκληρά για να φέρουν την ανανέωση στην Αμερική.Σας παραθέτουμε το πρόσφατο «αποκαλυπτικό» του άρθρο που φέρει τον τίτλο:

​Μας προειδοποίησε εκ των προτέρων ένας μυθιστοριογράφος του 1800 ότι ο Donald Trump θα είναι ο «τελευταίος πρόεδρος»;Πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που έχω συναντήσει εδώ και πολύ καιρό. Στα τέλη του 18ου αιώνα, ο συγγραφέας Ingersoll Lockwood έγραψε μια σειρά από μυθιστορήματα που φαίνεται να έχουν εντυπωσιακούς παραλληλισμούς με γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα. Στα δύο πρώτα μυθιστορήματά του, τα The Travels and Adventures of Little Baron Trump and His Wonderful Dog Bulgar και το θαυμάσιο Underground Journey of Baron Trump, ένα εξαιρετικά πλούσιο μικρό αγόρι με «πολύ ενεργό εγκέφαλο» που ονομάζεται Baron Trump καθοδηγείται σε μια σειρά από εξαιρετικές περιπέτειες από έναν άνθρωπο γνωστό ως «Don». Και αν μπορείτε να το πιστέψετε, οι περιπέτειες του Little Baron Trump αρχίζουν στην Ρωσία …

Αυτό δεν είναι παράξενο, ε;Στη συνέχεια, ο Lockwood έγραψε ένα άλλο μυθιστόρημα με τίτλο «Ο τελευταίος Πρόεδρος», στο οποίο η εκλογή ενός καθόλου δημοφιλούς «outsider υποψηφίου» πυροδοτεί τεράστιες ένοπλες ταραχές από «αναρχικούς και σοσιαλιστές» στη Νέα Υόρκη. Τα ακόλουθα προέρχονται από την Daily Mail …

Φυσικά οι αναρχικοί και οι σοσιαλιστές δεν θα διαμαρτυρηθούν αν εξελέγη Δημοκράτης, οπότε προφανώς ο πρόεδρος σε αυτή τη συγκεκριμένη ιστορία θα είναι Ρεπουμπλικανός.Και σήμερα, ο Trump Tower βρίσκεται στην Πέμπτη Λεωφόρο.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σημασία σε οποιοδήποτε από αυτά. Μόλις βρήκα αυτούς τους παραλληλισμούς απολύτως συναρπαστικούς και σκέφτηκα ότι θα τους μοιραστώ με όλους εσάς. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Ingersoll Lockwood προσπαθούσε να μας προειδοποιήσει για το μέλλον μας, αλλά άλλοι υποβαθμίζουν τους παραλληλισμούς που έχουν αυτές οι ιστορίες με τα σύγχρονα γεγονότα. Για παράδειγμα, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το Snopes ολοκλήρωσε το άρθρο του για το θέμα αυτό …

Αν και αυτά τα βιβλία περιέχουν κάποιες φαινομενικά παράξενες συμπτώσεις, δεν είναι απόδειξη όΠριν τελειώσω αυτό το άρθρο, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα «εκπληκτική σύμπτωση» την οποία μόλις εντόπισα.Μέχρι τώρα, όλοι πιθανώς έχετε ακούσει για την αξιοσημείωτη ηλιακή έκλειψη που θα λάβει χώρα στις 21 Αυγούστου. Λοιπόν, αποδεικνύεται επίσης ότι η πορεία αυτής της ηλιακής έκλειψης θα περάσει σχεδόν εξ ολοκλήρου περιοχές της χώρας που ψήφισαν για τον Πρόεδρο Trump …

Ένα άρθρο της Boston Globe που επιχειρεί να κάνει μια σύνδεση μεταξύ της έκλειψης της ηλιακής ακτινοβολίας και των υποστηρικτών του Προέδρου Trump διασκεδάζεται από τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το άρθρο του δημοσιογράφου Globe, Matt Rocheleau, με τίτλο «Η διαδρομή της ηλιακής έκλειψης θα περάσει συντριπτικά στη χώρα του Τραμπ» ξεκινά με την ερώτηση: «Η έκλειψη θα σκιάσει τους υποστηρικτές της Κλίντον;»

Στην πραγματικότητα, από τις περίπου 240 κομητείες που θα περάσει αυτή η έκλειψη, ένα επιβλητικό 92 τοις εκατό από αυτούς ψήφισαν για το Trump τον περασμένο Νοέμβριο …

Γράφει ότι, το μονοπάτι είναι περίπου 70 μίλια πλάτος και εκτείνεται σε 240 κομητείες – το 92 τοις εκατό του οποίου άλλαξε ευνοϊκά προς τον κ. Trump, «ενώ λιγότερες από δύο δωδεκάδες κομητείες ψήφισαν για την αντίπαλό του, Χίλαρι Κλίντον».

Το άρθρο επισημαίνει ότι ο ίδιος ο κ. Trump γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1946 – την ίδια μέρα που σημειώθηκε μια ολική σεληνιακή έκλειψη, «αν και δεν ήταν ορατή από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως δείχνουν τα αρχεία της NASA».

Για μένα, αυτό είναι μάλλον αξιοσημείωτο, αλλά για άλλη μια φορά πολλοί επισημαίνουν ότι αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι «απλώς μια σύμπτωση».

Όταν πρόκειται για τον Trump, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές από αυτές τις «συμπτώσεις». Για παράδειγμα, κατά την πρώτη ολόκληρη ημέρα στο γραφείο του, ο Trump ήταν 70 ετών, 7 μήνες και 7 ημέρες και αυτό συνέβη ακριβώς στο έτος 5777 στο εβραϊκό ημερολόγιο.

Και εδώ υπάρχουν και άλλοι εξαιρετικά παράξενοι αριθμοί που συζητήσαμε σε προηγούμενο άρθρο …

  • Το Ισραήλ ήταν ηλικίας 77 ημερών ακριβώς 777 ημέρες μετά την γέννηση του Donald Trump.
  • Τα 70α γενέθλια του Ισραήλ θα έρθουν ακριβώς 700 ημέρες μετά τα 70α γενέθλια του Trump.
  • Ο Donald Trump κέρδισε τις εκλογές κατά τον 7ο χρόνο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu, τον 7ο μήνα και την 7η ημέρα του στην εξουσία.

Δεν ξέρω ποια ιδιαίτερη σημασία έχουν όλα αυτά τα γεγονότα, αλλά ξέρω ότι ζούμε σε εξαιρετικά ασυνήθιστους καιρούς.

Όλη η ανθρώπινη ιστορία μας έχει οδηγήσει στις εποχές που κινούμαστε και πιστεύω ότι θα δούμε μεγάλο χάος και αναστάτωση. Αλλά δεν υπάρχει άλλη εποχή στην ανθρώπινη ιστορία, όπου θα ήθελα να έχω ζήσει και ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί στη συνέχεια.

πηγή: http://theeconomiccollapseblog.com/archives/did-a-novelist-from-the-1800s-warn-us-in-advance-that-donald-trump-would-be-the-last-president

Εντυπωσιακά όλα αυτά, δεν νομίζετε; Ωστόσο μπορεί να δοθεί μια πιο λογική εξήγηση βασισμένη στο κλασικό ερώτημα: Η κότα το αυγό, ή το αυγό την κότα;​Ο Τραμπ βάπτισε το γιο του πολύ μετά το βιβλίο το οποίο κάλλιστα μπορούσε να έχει διαβάσει. Ο Τραμπ αγόρασε εκείνον τον ουρανοξύστη εκεί, το 1979, τον ανακαίνισε και τον τον Trump Tower. Επίσης αφού είχε διαβάσει το βιβλίο.

Τώρα η αγάπη του και οι δεσμοί του με το Ισραήλ δεν είναι κρυφοί, ούτε και ο αποκρυφισμός της σιωνιστικής Καμπαλά. Ο Τραμπ φλέρταρε χρόνια με την πολιτική, ανεπιτυχώς, ήταν κάτι σαν τον δικό μας Λεβέντη, λίγο για γέλια, λίγο για κλάματα και… ξαφνικά, το outsider κέρδισε την κούρσα!

Υπάρχουν, άραγε, περίεργες συμπτώσεις που γεννούν θεωρίες συνωμοσίας ή μόνο συνωμοσίες που μοιάζουν με περίεργες συμπτώσεις;

​Αυγό; Κότα;