Αστυνομικοί παίζουν κάθε μέρα κορώνα γράμματα τη ζωή τους για τη δική μας ασφάλεια και κάποιοι ξεσηκώνουν “μετανάστες” για να κινηθούν νομικά εναντίον τους Με τον φόβο ότι μπορεί να “κόλλησε” τον ιό του AIDS θα ζει το επόμενο διάστημα ο 30χρονος αστυνομικός της Ασφάλειας.

Όλα έγιναν στις 24 Ιουλίου όταν ο 30χρονος αστυνομικός μαζί με ακόμη έναν συνάδελφό του διενεργούσαν έλεγχο για ναρκωτικά στην περιοχή του Μενιδίου. Εντόπισαν δύο άτομα να κινούνται ύποπτα και αποφάσισαν να κάνουν έρευνα. Ο ένας από τους δύο τοξικομανείς προσπάθησε να διαφύγει.
Ο 30χρονος αστυνομικός κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και έκανε έλεγχο στα αντικείμενα που είχε μαζί του. Δεν πρόσεξε όμως και τρυπήθηκε από μια σύριγγα που είχε πάνω του ο τοξικομανής. Ο άνδρας ενημέρωσε τον αστυνομικό πως λίγες ημέρες πριν είχε διαπιστωθεί πως είναι φορέας του AIDS.
Ο άτυχος αστυνομικός πάγωσε. Στον πρώτο έλεγχο που υποβλήθηκε δεν διαπιστώθηκε κάτι ύποπτο, ωστόσο το επόμενο διάστημα θα πρέπει να υποβάλλεται διαρκώς σε εξετάσεις….

ΠΗΓΗ