Ήταν ρουφιάνος του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν …αλλά μετανόησε και μην γελάτε! Ήρθε στην Ελλάδα …κι αντί για ρουφιάνος του ΝΑΤΟ… έγινε ρουφιάνος του ΝΑΤΟ στην ΑΝΤΑΡCIA… Και προσπαθούν να μας πείσουν …ότι άλλαξε ο άνθρωπος.

Πηγή: protothema.gr

Η ΑΝΤΑΡCIA έκανε επίθεση στο ΙΡΑΝ… όπως το ΝΑΤΟ και το ISIS, έκανε επίθεση στον Άσαντ, όπως το ΝΑΤΟ και το ISIS και έκανε κι επίθεση στον Σίσι, όπως το ΝΑΤΟ και το ISIS. Και για να μην καταλάβουν οι ψηφοφόροι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τι τρέχει… μιλάει κατά του ΝΑΤΟ.
Όπως ο Τσίπρας έσχιζε τα Μνημόνια στα λόγια και μετά τα υπέγραφε δύο-δύο στην πράξη… έτσι κι η ΑΝΤΑΡCIA… έχει ακριβώς τους ίδιους εχθρούς με το ΝΑΤΟ… αλλά κάπως όψιμα θυμήθηκαν να παραστήσουν τους αντιΝΑΤΟΪκούς…

Πηγή: antarsya.gr

Η ΑΝΤΑΡCIA έχει ήδη εκπαιδεύσει στρατό φανατισμένων αγράμματων πιθήκων, έτοιμο να επιτεθεί όπου χρειαστεί. Ένα κοντέινερ σπαθιά θα χρειαστούν μόνο…

Αισθανθείτε τον «δημοκρατικό αντιφασισμό» που οργανώνουν οι πράκτορες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Τέτοια «δημοκρατία» όπου το νόμισμα, τα δημόσια έσοδα και την περιουσία του Δημοσίου τα ελέγχουν ξένοι ιδιώτες …πρέπει να την προστατέψουν με κάθε μέσο… Είναι πολλά τα λεφτά φίλοι…
Είδατε να χρησιμοποιούν τον στρατό αυτόν ενάντια στους τοκογλύφους, ενάντια στους δολοφόνους των Μουσουλμάνων στα Αραβικά Κράτη, ενάντια στο ΝΑΤΟ, το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία, ενάντια στο Κεφάλαιο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Το τρομοκρατικό σόου είχε έναν μοναδικό αποδέκτη… τον ψηφοφόρο, το θύμα της Ελίτ κι όχι την Ελίτ φυσικά.

Οι μουσουλμάνοι της Θράκης εξελίχθηκαν σε φιλοχριστιανούς, κι έτσι άλλαξε ο σχεδιασμός.
Αν χρειαστεί να ανατραπεί κάποια ανυπάκουη κυβέρνηση …μπορούν να αναλάβουν μερικές χιλιάδες μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, καθοδηγούμενοι από καλοπληρωμένους πράκτορες ξένων πρεσβειών.

Η εκπαίδευση είχε ξεκινήσει με τα επεισόδια που προκάλεσαν δήθεν για ένα σκισμένο Κοράνι που ποτέ δεν υπήρξε τελικά, αλλά και με κάποιες υπαίθριες προσευχές κ.λπ. Η συνταγή της φήμης και της εμπλοκής των ΜΜΕ στη διάδοσή της …όπως και στη Γαλλική Επανάσταση, όπως στην Ελληνική Επανάσταση, όπως στη Ρωσική Επανάσταση …είναι πάντα μπροστά μας.

Οι πιστοί μουσουλμάνοι καθοδηγούμενοι από άθεους της ΑΝΤΑΡCIA διαμαρτύρονται για θρησκευτικά θέματα! …Κάτι φυσικά πολύ ύποπτο και βρώμικο και που επεσήμανε κι ένας μουφτής σε συνέντευξή του.

Οι πράκτορες ξέρουν να εκμεταλλεύονται την εσωτερική οργή που χαρακτηρίζει κάθε μειονότητα σε μία κοινωνία.

Δεν είναι τυχαίο που ο Soros έριχνε εκατομμύρια σε πράκτορες που παρίσταναν τους «εξοργισμένους» μαύρους, να σπάνε το σύμπαν σε Αμερικάνικες Πολιτείες.

Πηγή: washingtontimes.com

O ρουφιάνος του ΝΑΤΟ που επανήλθε δήθεν στον σωστό αντιφασιστικό δρόμο δεν προβάλλεται τυχαία στην πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Κεφαλαίου…

Πρέπει να τον καθιερώσουν στη συνείδηση των ξένων μουσουλμάνων της Ελλάδας ως αρχηγό, ως «αντιφασίστα».

Τι σύμπτωση πάλι; Ο περιούσιος και πεντακάθαρος εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης, ιδιοκτήτης του Θέματος, μαζί με τους τοκογλύφους της Πειραιώς …πάντα στο πλευρό των «επαναστατών».

Κι ο Μπόμπολας, κι ο Ψυχάρης, επαναστάτες τότε με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και τον Φύσσα, κι η Τεγοπούλου με τους Ιούς, κι ο Αλαφούζος με την Ελληνοφρένεια, κι ο Κοντομηνάς επίσης με την Ελληνοφρένεια Νο.2, κι ο Κυριακού με το Vice…

Δεν υπάρχει εφοπλιστής που να μην σπρώχνει την «επανάσταση» από τα μέσα που ελέγχει…

Ακόμα κι ο αντικαπιταλιστής δικηγόρος Ραγκούσης …πάντα στο πλευρό της επανάστασης…

Πηγή: tvxs.gr

Αν είναι να περιμένουν την «επανάσταση» να την κάνουν οι φτωχοί, δηλαδή τα θύματα της Ελίτ, κάηκαν…

Η Ελίτ δεν μπορεί να περιμένει… κάνει την επανάσταση μόνη της …και οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι επαναστάτες της Ελίτ ακόμα πλουσιότεροι.

 

ΠΗΓΗ