Σίγουρα δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος , πρώην ορθόδοξος πασόκος, που θα ψήφιζε τον Συριζα… Για “υπονόμευση” και “βρώμικο πόλεμο” σε βάρος του κάνει λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη συνέντευξή του στην εκπομπή “Αυτοψία” με τον Αντώνη Σρόιτερ.
“Δεν έβαλα το δάχτυλο στο μέλι” διατείνεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος αποφυλακίσθηκε πρόσφατα για λόγους υγείας, και επιμένει στα περί πολιτικής δίωξής του από τον Κώστα Σημίτη, με ευθύνη και του Γιώργου Παπανδρέου. Όσον αφορά στα δημοσιεύματα περί του πολυτελούς βίου του, ο πρώην υπουργός υποστηρίζει στη συνέντευξή του ότι βασίστηκαν όλα σε ψεύδη. “Δεν ισχύει τίποτα, ζω απλή ζωή, χωρίς πολλές δαπάνες. Ούτε μέσα έχω ούτε σπίτια ούτε τίποτα”, λέει χαρακτηριστικά στον Αντώνη Σρόιτερ.
Όπως επίσης προκύπτει από το απόσπασμα που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν κρύβει ότι, σήμερα, θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. “Ναι, ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζα” απαντά, όταν ο Αντώνης Σρόιτερ παρατηρεί πώς έχει ενδιαφέρον ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. “Ναι, τι να ψήφιζα; Δεν υπάρχει τίποτε άλλο”……

ΠΗΓΗ