Αρχική Διάφορα Απόψε κλειδώνει το «deal»

Απόψε κλειδώνει το «deal»

Ημέρα-ορόσημο στην ιστορία του Παναθηναϊκού προβλέπεται να είναι η σημερινή. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, και ο ομόλογός του στην ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση απόψε, επισπεύδοντας τις διαδικασίες αλλαγής σκυτάλης στα δρώμενα του συλλόγου, με την ένταξη της ΠΑΕ στον κοινό κουμπαρά μαζί με την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη, μέσω του «PAO Foundation».

Ο λόγος της άμεσης συνάντησης των δύο ανδρών σχετίζεται με τον καταμερισμό του χρέους που υφίσταται στην ΠΑΕ και η προοπτική που υπάρχει από αμφοτέρους είναι να βρεθεί η οριστική φόρμουλα που θα κλειδώνει το «deal» και θα οριστικοποιήσει την ένταξη της ΠΑΕ στο εν λόγω εγχείρημα που έχει αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας, καθώς έχει ήδη υπάρξει σημείο επαφής στις (εδώ και τρεις μήνες) συναντήσεις των άμεσων συνεργατών των δύο πλευρών.

Αυτό επιβεβαιώνεται, άλλωστε, από το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα η κατ’ ιδίαν συνάντηση των Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου, κάτι που φυσικά δεν θα ήταν εφικτό να γίνει εάν δεν είχε προϋπάρξει «κοινό έδαφος» το προηγούμενο διάστημα.

Το ακριβές ύψος των χρημάτων που έχουν ήδη «πέσει» στο τραπέζι από τους συνεργάτες των δύο ανδρών και αποτελούν προϊόν βάσης για την τελική διαπραγμάτευση το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.

Σίγουρο είναι ότι το χρέος ξεπερνά τα 35 εκατ. ευρώ και το άνοιγμα τα 60 εκατ. ευρώ, καθώς επίσης και ότι το συνολικό ύψος των χρημάτων για το χρέος που θα καλύψει ο Αλαφούζος θα δίνεται σε ετήσια βάση και σε βάθος κάποιων ετών.

Οσον αφορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποφασίσει να βάζει τον χρόνο 10 εκατ. ευρώ στον «πράσινο» κουμπαρά,ανεξαρτήτως των ισολογισμών και της διαφοράς που μπορεί να προκύπτει μεταξύ εσόδων-εξόδων σε ετήσια βάση.

Το ποσό αυτό θα είναι ακέραιο και προφανώς δεν είναι αμελητέο με δεδομένη την οικονομική συγκυρία στη χώρα μας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαννακόπουλος έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με επιφανείς Παναθηναϊκούς που θα συνδράμουν στο εγχείρημα.

Αλλοι με μικρότερα ποσά ύψους 1-2 εκατ. ευρώ τον χρόνο και άλλοι που θα βάλουν αρκετά περισσότερα, ενώ ο αριθμός των επιχειρηματιών και του ποσού που θα μαζευτεί αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά μόλις οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τους κρατικούς λειτουργούς για το ΟΑΚΑ και τη δημιουργία «Παναθηναϊκής Πολιτείας».

Πέραν των χρημάτων που θα συνεισφέρουν στο κοινό ταμείο οι επιφανείς Παναθηναϊκοί, της κάλυψης μεγάλου μέρους του χρέους της ΠΑΕ από τον Αλαφούζο και των 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο που θα βάζει ο Γιαννακόπουλος, η προσπάθεια επανίδρυσης του συλλόγου (στο σύνολο των τμημάτων του) εμπεριέχει και τη συνδρομή των απλών φίλων της ομάδας.

πηγή: efsyn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

It was simple very first partnership—he was also my favorite fundamental kiss—so I was pretty indigenous

It was simple very first partnership—he was also my favorite fundamental kiss—so I was pretty indigenous Whether you used to be fastened for some time...

The mystery behind the reign of horror of killer cult team called badoo in Ikorodu portion of Lagos, try progressively unfolding adopting the new...

The mystery behind the reign of horror of killer cult team called badoo in Ikorodu portion of Lagos, try progressively unfolding adopting the new...

Modo la epidemia ha variato il nostro atteggiamento di trattenersi verso internet. Passiamo esagerazione periodo sui social e ci odiamo per corrente; siamo mediante...

Modo la epidemia ha variato il nostro atteggiamento di trattenersi verso internet. Passiamo esagerazione periodo sui social e ci odiamo per corrente; siamo mediante...

income money is really because they have got really top rates often between and , also the loan

income money is really because they have got really top rates often between and , also the loan Buying Intensive Dollars Residential...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!