Αρχική Κοινωνία Αξιολόγηση Δημοσίων Υπαλλήλων: Παράταση μέχρι αύριο για τo A’ στάδιο της διαδικασίας

Αξιολόγηση Δημοσίων Υπαλλήλων: Παράταση μέχρι αύριο για τo A’ στάδιο της διαδικασίας

Ανακοίνωση σχετικά με τη διεξαγωγή της αξιολόγησης του ανθρώπινου δυναμικού του Δημόσιου Τομέα αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Απογραφής (“Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου”).

Βάσει αυτής, « παρατείνεται η προθεσμία για τη συμπλήρωση των στοιχείων της διεξαγωγής ηλεκτρονικής αξιολόγησης της αξιολογικής περιόδου του έτους 2019 από τις Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού έως και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, σύμφωνα με τις οδηγίες της υπ’ αριθμ. ΔΑΠΔΕΠ/Φ.5/4/οικ.14000/15-7-2020 (ΑΔΑ: 9Α8Μ46ΜΤΛ6-98Ω) εγκυκλίου. »

 

Υπενθυμίζουμε ότι με την περ.β’ παρ.2αρ.373ν.4700/2020 αναπροσαρμόστηκε το χρονικό διάστημα διενέργειας της αξιολόγησης για το έτος 2019, λόγω των εκτάκτων συνθηκών της πανδημίας, καιδιενεργείται από 15 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020.

Οδηγίες έχουν δοθεί με δύο Εγκυκλίους του Υπουργού Εσωτερικών.

Μπορείτε να θυμηθείτε

– την 1η της 15ης Ιουλίου και

– τη 2η της 8ης Σεπτεμβρίου.

Στο Α’ στάδιο της διαδικασίας, που πήρε παράταση βάσει της Ανακοίνωσης μέχρι αύριο Τετάρτη, οι οικείες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού καλούνται να συμπληρώσουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή της αξιολόγησης.  Σε αυτό το στάδιο, πρόσβαση και δυνατότητα εισαγωγών, τροποποιήσεων και διαγραφών έχουν οι χρήστες με τους ρόλους «Προϊσταμένου Διεύθυνσης Προσωπικού /Διοικητικού», «Διαχειριστή Προσωπικού» και «Διαχειριστή Αξιολόγησης Προσωπικού».

Συγκεκριμένα, κατά το στάδιο ορισμού των συμμετεχόντων, οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού καλούνται να καταχωρίσουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή τα απαραίτητα στοιχεία μέσω διενέργειας ελέγχου των προσυμπληρωμένων εγγραφών των αξιολογούμενων υπαλλήλων όπως αυτές καταχωρήθηκαν για την αξιολογική περίοδο του 2018.  Για τη διευκόλυνση των Διευθύνσεων Διοικητικού/ Προσωπικού και την επιτάχυνση των διαδικασιών, εμφανίζονται προσυμπληρωμένες οι εγγραφές των αξιολογούμενων υπαλλήλων όπως αυτές καταχωρήθηκαν για την αξιολογική περίοδο του 2018.Ωστόσο, δεδομένων των πιθανών αλλαγών λόγω νέων διορισμών/προσλήψεων, κινητικότητας (μετακινήσεις, αποσπάσεις, μετατάξεις), χρήσης μακροχρόνιων αδειών απουσίας από τα καθήκοντα, υπηρεσιακής εξέλιξηςλύσης της υπαλληλικής σχέσης κλπ., προκειμένου να γίνει η ενημέρωση των στοιχείων αντιστοιχούσα στην υπηρεσιακή κατάσταση αξιολογούμενων και αξιολογητών για την αξιολογική περίοδο 2019, είναι απαραίτητο οι έχοντες τον απαιτούμενο ρόλο πρόσβασης στην εφαρμογή να υλοποιήσουν τις ενέργειες που αναλυτικά αποτυπώνονται στις δύο ανωτέρω Εγκυκλίους.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Στυλιανίδης: Αντίξοες και αύριο οι συνθήκες – Θα αναζητηθούν ευθύνες για το χάος στην Αττική Οδό

Να αναζητηθούν ευθύνες για τις τεράστιες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ζήτησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη...

Κορωνοϊός: Ψυχρολουσία με 111 θανάτους – 19.075 νέα κρούσματα και 655 διασωληνωμένοι

Σε 19.075 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 111 θάνατοι. Παράλληλα, σε 655 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Η Αττική καταγράφει τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων, με 6.220 κρούσματα, ενώ και η Θεσσαλονίκη ακολουθεί για ακόμα μια μέρα σε τετραψήφιο αριθμό, δηλαδή 1.818. Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 6.220 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 1.651 κ

N. Παππάς: «Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε για μια ακόμα φορά απροετοίμαστο και σε πανικό»

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε για μια ακόμα φορά απροετοίμαστο και σε πανικό», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,...

N. Παππάς: «Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε για μια ακόμα φορά απροετοίμαστο και σε πανικό»

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε για μια ακόμα φορά απροετοίμαστο και σε πανικό», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!