Αυτό που συμβαίνει με την κυβέρνηση της φασιστο-αριστεράς είναι … πρωτοφανές! Υποτίθεται ότι οι αλήτες του Τσίπρα ότι ήρθαν στην κυβέρνηση για να μας απαλλάξουν από τα μνημόνια και να απαλλάξουν τον λαό από το έγκλημα του χρέους των τραπεζών το οποίο έγινε δημόσιο!
Ο κεντροδεξιός φασισμός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μετέτρεψαν το χρέος των τραπεζιτών σε δημόσιο υποχρεώνοντας τον κάθε φορολογούμενο πολίτη να πληρώσει τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών! Ο Τσίπρας με το που ήρθε στην κυβέρνηση έκανε μια εικονική εξεταστική επιτροπή για το πώς μπήκαμε στα μνημόνια, αλλά μέσα σε ελάχιστε μέρες την κατάργησε και ο ίδιος έφερε το 3ο Μνημόνιο και πρόσφατα το 4ο Μνημόνιο!
Με άλλα λόγια επισημοποίησε το χρέος των τραπεζών ως δημόσιο! Έκανε όμως και το χειρότερο: υποχρεώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες να έχουν στο κατάστημά τους, στην επιχείρησή τους τους τραπεζίτες ως συνεταίρους, χωρίς οι τελευταίοι να έχουν συμβάλλει κατ’ ελάχιστον στα έξοδα της εκάστοτε επιχείρησης!
Έτσι, μέσω της επιβολής των POS οι επαγγελματίες χάνουν μέρους του τζίρου τους από τις προμήθειες που τους αρπάζουν οι τράπεζες, ξέχωρα η συντήρηση ή η ενοικίαση των POS που συνεπάγεται ένα ετήσιο κονδύλι της τάξεως τουλάχιστον των 60€ που αρπάζουν οι τραπεζίτες από τα ταμεία των επιχειρήσεων. Αυτά και μόνο συνιστούν παράνομες ενέργειες τις οποίες επιβάλει με πρόστιμα) η κυβέρνηση της φασιστο-αριστεράς Τσίπρα. 

Ιδού τι κατέθεσε επαγγελματίας (μήνυση σε ΔΟΥ) σε βάρος αυτού του φασισμού:
1) Με την τοποθέτηση του μηχανήματος ΡΟS αυτόματα γίνεται συνέταιρος και δικαιούχος στις εισπράξεις μου ένα τρίτο πρόσωπο, η τράπεζα, η οποία αρπάζει μέρος του τζίρου μου, δηλαδή με απλά λόγια μέρος της εργασίας και των κόπων μου, χωρίς να έχει συμβάλει καθόλου στα έξοδα λειτουργίας της επιχειρήσεώς μου. 
 
Ουσιαστικά εξαναγκάζεται ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, εν μέσω της τεράστιας οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα εξαιτίας της απάτης εις βάρος μας από τους κυβερνώντες και τους τραπεζίτες, να προσθέσει ένα επιπλέον έξοδο στην επιχείρησή του, αφού τα μηχανήματα POS ενοικιάζονται από τις τράπεζες, με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμα περισσότερο ο τζίρος της κάθε επιχείρησης, καθώς υπάρχουν προμήθειες για κάθε συναλλαγή που διενεργείται.
Όλα αυτά υποχρεωτικά, αποστερώντας μου οιανδήποτε οικονομική πρωτοβουλία.
 
Ποσοστά από την τράπεζα
 
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδεχτώ αυτό, καθώς υπάρχει ευθεία προσβολή του άρθρου 5 παρ. 1 του Συντάγματος, όσον αφορά στην οικονομική μου ελευθερία, η οποία περιορίζεται. Όποιος με υποχρεώσει, συμμετέχει σε εκβίαση και υπεξαίρεση εις βάρος μου. Αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζονται και με την αυτόφωρη διαδικασία.
 
2) Με την υποχρεωτική χρησιμοποίηση των καρτών και του μηχανήματος ΡΟS, αυτόματα γνωρίζει ένα τρίτο πρόσωπο (η τράπεζα), δηλαδή ένας ιδιώτης, τις καταναλωτικές και όχι μόνο συνήθειες του χρήστη των καρτών, αποστερώντας του την οποιαδήποτε ιδιωτικότητα στην προσωπική του ζωή, προσβάλλοντας το δικαίωμα της ελευθερίας του σαν οικονομική και κοινωνική οντότητα. Ευθεία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του Συντάγματος και των νόμων που είναι σύμφωνοι με αυτό.
 
3) Η αναφερόμενη εις το ΦΕΚ 1445/2017 τεύχος δεύτερο Α.Α.Δ.Ε., σύμφωνα με το Φ.ΕΚ. Ιδρύσεώς της [Φ.Ε.Κ. 94/27-05-2016. ν.4389], στερείται νομικής προσωπικότητας και, επομένως, δεν είναι νομικό πρόσωπο. Δε δικαιούται να πραγματοποιήσει ουδεμία οικονομική ή συμβολαιογραφική πράξη, ούτε να παραστεί σε δικαστήριο, λόγω ελλείψεως νομικής προσωπικότητάς της.
 
Επίσης, το ότι δε δίνει λογαριασμό σε καμία δημόσια κρατική υπηρεσία, τι κάνει τα χρήματα που εισπράττει και πού τα διαθέτει, είναι απόδειξη της υπεξαιρέσεως δημοσίου χρήματος και αρνούμαι να γίνω συνεργός στη διαρκή αυτή απάτη.
 
Παρ’ όλα αυτά, δείχνοντας καλή θέληση, δύναμαι να αποδεχτώ την τοποθέτηση του μηχανήματος POS εις την επιχείρησή μου, μόνο με την προϋπόθεση ότι και η τράπεζα θα μου δίνει το αντίστοιχο ποσοστό του τζίρου της.
 
Και αυτό δεν το λέω απλά εγώ. Το επιβάλλει το άρθρο 4 του Συντάγματος».