Αρχική Κοινωνία Αντισταθείτε στην τηλεοπτική δικτατορία, βγείτε απ’ το κλουβί

Αντισταθείτε στην τηλεοπτική δικτατορία, βγείτε απ’ το κλουβί

Με την άνωθεν επιβολή ενός περίπου μονοκοματικού μνημονικού Κοινοβουλίου στη χώρα μας, αποδείχτηκε περίτρανα πλέον ότι, για την κατάληψη μιας χώρας όπως η Ελλάδα, χρησιμοποιούνται πολύ πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά όπλα από τις πολεμικές μηχανές του θανάτου, το στρατό το πολεμικό ναυτικό, την αεροπορία.

Οι ξένοι κατακτητές ελέγχουν την οικονομία μέσα από τις τράπεζες και το νόμισμα, το ευρώ. Και μέσω αυτών, ως βραχίονες  καθυποταγής των μαζών, ελέγχουν και χρησιμοποιούν κατάλληλα τα υπερχρεωμένα κεντρικά ΜΜΕ και ειδικότερα το σύγχρονο υπερόπλο, την τηλεόραση. Στην πραγματικότητα έχουν εγκαθιδρύσει μια ραφιναρισμένη όσο και αποτελεσματική τηλεοπτική δικτατορία με κούφια εμπροσθοφυλακή ένα δήθεν δημοκρατικό κοινοβουλευτικό σύστημα.

Ο στρατός κατοχής των εντεταλμένων χρυσοκάνθαρων μεγαλο-δημοσιογράφων και τηλεπαραθυράτων, εντέλλεται να εκπέμπει φόβο που καθυποτάσει το ζαλισμένο πλήθος. Δεν έχει σημασία το μήνυμα αλλά το μέσο, για να επιβεβαιωθεί και ο πατέρας της σύγχρονης επιστήμης της επικοινωνίας Μάρσαλ Μακ Λιούαν.

Απέναντι στη σύγχρονη αυτή  ξένη κατοχή της σκέψης και της πολιτικής συμπεριφοράς από μια ραφιναρισμένη τηλεοπτική δικτατορία, οφείλουμε να αντισταθούμε. Οι  ενεργοί, σκεπτόμενοι πολίτες οφείλουν  όχι μόνο να μην παρακολουθούν, αλλά  να απαξιώνουν και να καταγγέλλουν τους παπαγάλους των ειδήσεων και σχολιασμών από τα κεντρικά ΜΜΕ της διαπλοκής.

Το ίδιο ισχύει  και για τους  ψευτοδημοσκοπήσεις του καθεστώτος υποταγής. Να μη δεχόμαστε τα ατέλειωτα ψέματα, τις διαστρεβλώσεις της  πραγματικότητας που δηλητηριάζουν και υποτάσσουν το εγκέφαλο αυτών που τους παρακολουθούν. Μακριά και απέναντι από τις τηλεοπτικές ειδήσεων των κεντρικών ΜΜΕ ειδικότερα. Εδώ σερβίρονται  τα γεγονότα με τη σειρά, την έμφαση, την οπτική γωνία και τον τρόπο που το καθεστώς επιλέγει. Ο τηλεθεατής, σε αντίθεση με το διαδίκτυο και κατά δεύτερο λόγο τις εφημερίδες, δεν έχει τη δυνατότητα επιλογής. Καταπίνει  ότι του σερβίρουν με τη σειρά και το ειδικό βάρος που ελέγχουν και τα παρουσιάζουν οι σύγχρονοι Γκεμπελίσκοι. Ο Orwell, ο Big Brother είναι εδώ, ελέγχουν και επιβάλλουν απόψεις στο ζαλισμένο και απελπισμένο πλήθος.

Μακριά και απέναντι από τις ειδήσεις της άθλιας κεντρικής τηλεοπτικής προπαγάνδας, από τους χρυσοκάνθαρους Μπάμπηδες της τηλεόρασης. Αναζητείστε ειδήσεις στο διαδίκτυο από μικρές ανεξάρτητες ιστοσελίδες και διαλέξτε εσείς, αφού διαβάσετε τους τίτλους, σε ποιες θα σταθείτε. Αυτό το δικαίωμα επιλογής δεν το έχετε στην τηλεόραση, όπου καταπίνουμε ότι μας σερβίρουν. Κάντε αυτήν την προσπάθεια.

Αντισταθείτε στην ευκολία του στησίματος στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση που μετατρέπει το μυαλό σε χυλό και μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Αφού τα καρυοφύλλια και οι μεγάλες επαναστάσεις δεν μπορούν εύκολα να ευδοκιμήσουν σήμερα. Αφού κανένας δεν πιστεύει κανένα, γιατί έτσι συμφέρει στο σύστημα.
Αφού η αλήθεια κρύβεται με επιμέλεια από τους εισβολείς και επιβουλείς, αντισταθείτε τουλάχιστον, αρνούμενοι να ακούσετε και να διαβάσετε τα δουλικά τους συστήματος.
Αναζητείστε την αλήθεια μόνοι σας. Βγείτε από το κλουβί

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

LGBT Teenagers and Worry. For lesbian, gay, bisexual, or transgender teens, anxiety is typical.

LGBT Teenagers and Worry. For lesbian, gay, bisexual, or transgender teens, anxiety is typical. But it does need to be. Getting an adolescent is tough....

Χρεωμένα με δάνεια το 28,4% των νοικοκυριών της χώρας – Πόσα καταναλώνουν, πόσα αποταμιεύουν

Χρεωμένα με δάνεια, εξαιρουμένων των ενυπόθηκων στεγαστικών για την αγορά της κύριας κατοικίας, ήταν πέρυσι το 28,4% των νοικοκυριών της χώρας, εκ των οποίων...

Guideline 4. maintain the organization of males. Indeed, yes, mingle with guys, make friends together, but don’t change in any situation.

Guideline 4. maintain the organization of males. Indeed, yes, mingle with guys, make friends together, but don't change in any situation. Any betrayal painfully recognized...

Νέα 24ωρη απεργία από τους διανομείς της efood

Νέα 24ώρη απεργία, για αύριο 24 Σεπτεμβρίου, στον κλάδο εστίασης και διανομέων στην efood προκήρυξε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ). Κύριο...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!