Διαμαρτυρήθηκαν, λέει, οι «Unite Cyprus Now», στον Υπουργό Δικαιοσύνης, γιατί οι μοτοσυκλετιστές που συμμετείχαν στην εκδήλωση μνήμης Ισαάκ – Σολωμού, έκλεισαν συμβολικά το περασμένο Σάββατο το οδόφραγμα της Λήδρας.

Αποτέλεσμα να μην μπορούν όσοι ήθελαν να διακινηθούν από και προς τις κατεχόμενες περιοχές.

Μάλιστα, διερωτήθηκαν «με ποια εξουσία, ομάδα πολιτών απέκλεισε τη διέλευση για 2-3 ώρες στο πλαίσιο εκδήλωσης» και με υφάκι μάς επεσήμαναν ότι «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίζει την άσκηση των δικαιωμάτων των υπολοίπων πολιτών ούτε και να υφαρπάζει την άσκηση των εξουσιών του κράτους, στο όνομα της οποιασδήποτε εκδήλωσης».

Τα διαβάζεις και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Αλήθεια, από πότε χρειάζεται άδεια για να τιμηθούν ήρωες σε αυτό τον τόπο;

Η «Unite Cyprus Now» μπορεί να πιστεύει και να πρεσβεύει ότι θέλει με χορούς και σφυρίχτρες αλλά και λίγος σεβασμός σε αυτούς που πλήρωσαν με τη ζωή τους το δικαίωμα για ελευθερία και επιστροφή δεν βλάπτει…

ΛΙΑ

Πηγή: Ο Φιλελεύθερος

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ
Και ευγενικά τα λέει η Λία από την Κύπρο μας… Εγώ θα τα πω λίγο διαφορετικά… Ποιοι είναι αυτοί που δεν σέβονται τους ήρωες; Μια ανθελληνική ξενοκίνητη ΜΚΟ που θέλει την ένωση της Κύπρου ακόμα κι αν φιλήσουμε κατουρημένες τούρκικες ποδιές….

Κάποια σιχάματα που κάνουν ότι ακριβώς και οι ΜΚΟ που υποδέχονται τους λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά… Με την διαφορά ότι αυτοί απλά θέλουν με πρόσχημα την με οποιοδήποτε κόστος ένωση του νησιού να προσκυνήσουν τον Αττίλα και να τουρκοποιήσουν ολόκληρη την μαρτυρική μεγαλόνησο…. Αυτοί λοιπόν οι τύποι αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για τις πατριωτικές εκδηλώσεις…. Είναι αυτοί οι ίδιοι που θέλουν την πλήρη αποστρατιωτικοποίηση της Κύπρου της κατάργηση της Εθνικής Φρουράς και να δημιουργηθεί μια Κύπρος έρμαιο των τουρκικών επιδιώξεων…. Λες και κάποιος από “μηχανής θεός” από Ευρώπη ή Αμερική θα έρθει να σώσει την Κύπρο την επόμενη φορά που θα είναι και άοπλη από τα νύχια της Αγκυρας… Θα σταθώ μόνο σε μια φράση της ανακοίνωσης των σιχαμάτων που δείχνει το ποιόν τους… “κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίζει την άσκηση των δικαιωμάτων των υπολοίπων πολιτών ούτε και να υφαρπάζει την άσκηση των εξουσιών του κράτους, στο όνομα της οποιασδήποτε εκδήλωσης“….. Αυτό είναι για αυτά τα προδοτικά νεοταξίτικα σιχάματα η εκδήλωση για τους νεκρούς πατριώτες Τάσο Ισαάκ και Σολωμόντα Σολωμού…. Μια “οποιαδήποτε εκδήλωση“…. Αδέρφια μου Κύπριοι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά… Ζούμε σε περίεργους καιρούς… Γύρω μας υπάρχουν συνεχώς λύκοι με προβιά προβάτου… Μπορεί όλοι εμείς να επιθυμούμε μια Κύπρο Ελεύθερη κι Ελληνική, αλλά κάποιοι που ζουν δίπλα μας, φαντάζονται μια Κύπρο άοπλη και πολυεθνική….
ΘΑΝΟΣ

ΠΗΓΗ