Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένας Άραβας πατέρας γύρισε ένα βίντεο για να παραδειγματίσει όσους έχουν μικρά κοριτσάκια  ότι πρέπει για να μην προκαλούν σεξουαλικά (αν είναι δυνατόν) να καλύπτουν όλα τα μέλη του σώματος. Για παράδειγμα η μπλουζίτσα να μην είναι εφαρμοστή επάνω στο σώμα, να μην φαίνονται γυμνά χεράκια και γενικά να καλύπτονται ό,τι είναι ύποπτα για πρόκληση. Ακόμα και τα ποδαράκια του παιδιού.

Ο κώδικας ντυσίματος του  Ισλάμ επιβάλλει να καλύπτονται όλα τα μέρη του σώματος χωρίς να γίνονται ορατά και προκλητικά. Συνεχίζει ο μουσουλμάνος: στο Ισλάμ οι άντρες επιβάλλουν το κώδικα ντυσίματος των γυναικών, και των κοριτσιών. Η γυναίκα πρέπει να είναι μόνο σκλάβα,  και γενικότερα να μην είναι ελκυστικές οι γυναίκες στα μάτια των αντρών.

 

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 2 ΕΤΩΝ… ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ! (βίντεο)

http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B1.jpg

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σαουδάραβας κληρικός υποστηρίζει στο βίντεο ότι τα μικρά κορίτσια ακόμα και κάτω των δυο πρέπει να φορούν μαντίλα Hijab γιατί… προκαλούν σεξουαλικά και έτσι οι άντρες Μουσουλμάνοι δεν θα μπουν στον πειρασμό να τα βιάσουν.

Αυτό όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει το 9 χρόνο κορίτσι, την Ayesha, από το να μην την «παντρευτεί» ο 53χρονος «προφήτης» του Ισλάμ.

Σύμφωνα με το Κοράνι, ο Μωάμεθ «ελκύστηκε» από το κοριτσάκι όταν την έβλεπε να παίζει με τους φίλους της και την παντρεύτηκε. Στην περίπτωση αυτή σίγουρα δεν θα τον εμπόδιζε να την παντρευτεί αν τα μαλλιά της ήταν καλυμμένα με χιτζάμπ.

No Woman, No Drive

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ