Τη «δόξα» των χουλιγκάνων των επαγγελματικού ποδοσφαίρου ζήλεψαν οι οπαδοί του Ομήρου Νεοχωρίου, ομάδας του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά τη λήξη του αγώνα με την Α.Ε. Μεσολογγίου, βγαίνοντας από το γήπεδο, μερικές δεκάδες αγριεμένοι οπαδοί της γηπεδούχου επιτέθηκαν σε αστυνομικούς των ΜΑΤ με φωτοβολίδες, πέτρες και κροτίδες.

Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου έξι αστυνομικοί για τις πρώτες βοήθειες, ο ένας εκ των οποίων τραυματισμένος, ο οποίος μάλιστα παρέμεινε για νοσηλεία.

Μετά το περιστατικό που αμαύρωσε τον αγώνα των play off που έδωσε την άνοδο στην ΑΕΜ, δεν υπήρξαν προσαγωγές, ενώ δικογραφία σχηματίζεται κατά αγνώστων για τον νόμο περί αθλητικής βίας, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης – για τον έναν εκ των έξι αστυνομικών-  και παράβαση του νόμου περί όπλων. Να σημειωθεί πως οι τρεις από τους έξι αστυνομικούς, θύματα της επίθεσης των οπαδών, ήταν από τη διμοιρία που είχε φτάσει για ενίσχυση από το Αγρίνιο.